Z Nation

• 26 810
  • 332
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Много се преповтаря с другия филм. Ако имат ваксина и вече се чудят как да я разпространят или нещо подобно. Но това едно бягане, биене и размазване на зомбита вече си го имаме. Със смесени чувства съм.

# 16
Изгледах. Фабулата е до болка позната вирус - епидемия от зомбита - и един с антитела в търсене на ваксина за спасяване на света. Обаче бива, бива началото на сериалчето. Зомбитата бяха доста хард, хареса ми.

И все пак, след I Am a Legend досега не е правен по-добър зомби филм.

# 17
  • London
Точно, че се преповтаря и с другия сериал...
То погледнато реално, освен бягане, сечене и събиране на храна....
И човека с ваксината, за да имат причина за бягането.
Инъче ще уседнат и те в някой затвор, като всички разумни хора.
Давам им два сезона най-много.

# 18
  • София
Еее, трябваше Майкъл да не го умират, щеше да им е нужен такъв човек.

Баси бебето. И що са толкоз бързи, кат се влачат са ми по-симпатични.

# 19
  • London
Баси бебето. И що са толкоз бързи, кат се влачат са ми по-симпатични.

Нали, то си е важно да са симпатични! Naughty  Аз дори и едно зомби не запомних тука. Какъв уейст на човешка маса!

# 20
Туп, и аз в кюпа! Hug
Нощес изгледах. Нещо играта не ми допада. Преиграват.
Ама ще хвърлям по едно око, може да се оправят нещата.
Аз пък одобрявам, че има някаква надежда. Плюс това никога не е късно да стигнат заветната лаборатория и там да ги посрещнат зомби-доктори. Досега самата лаборатория не сме видели. Имена никакви не запомних, та - радвам се, че бързо разкараха негъра, защото той преиграваше най-много от всички. Освен другата негърка с плитките. Ами то не че съм расист, просто много изкуствено!  И ако не турят някакви по-плакнещи окото герои, ще им размахам пръст! Как ще си въздишаме, като няма по кого! Освен сладурчето в компютърната зала?
Ха-ха, верно новаторско решение с тия бързи зомбита! Изглежда има тенденция в новите проекти зомбитата да се овампирват и обратно. Ама и прекалено умни ми се виждат Thinking
Абе де да знам - някак липсва дълбочина и в сцените, и в изпълнението - кънти ми  на второкласно.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 10:14 от Анонимен

# 21
Oколо 50 % от населението на САЩ не са бели, и до десетилетие две ще са мнозинство. Така че нищо странно героите във филмите да са събирани от кол и въже.
Иначе четох преди време някакво резюме на "изследване" на зомби културата - във времена на тежки кризи и заплахи зомбитата бягали бързо /хората се ужасяват от внезапни и резки промени/, а във времена на продължителен застой и стагнация зомбитата бягали бавно /защото и хората се чувствали заплашени, но не от внезапна заплаха, а "по принцип"/.  
Даже бяха цитирани филми и режисьори и събитията за съответното историческо време  Mr. Green

# 22
  • London
Епизод 2 - Слаба ракия  #2gunfire Sick
Само не разбрах защо
Скрит текст:
зомбитата станаха бавни и не се спускат на месо? Те си минаваха между тях и все тая. И защо им трябваше да спират онзи шум/генератор/ каквото беше там?
[/spoiler]

# 23
  • Ænima/Albuquerque
Не съм гледала още, ама нещо не горя от ентусиазъм.  Thinking

# 24
Много тичат тия зомбита, като спринтьори са. Ще си запълвам времето да започването на тежката артилерия на 12.

# 25
Гледах първият епизод миналата седмица и изобщо не останах очарована. Тези зомбита бяха доста зле направени, имайки се предвид колко са добри тези от Живите мъртви, а за бебе зомбито изобщо дума да не отварям. На мен също не ми харесва, че са толкова бързи, няма логика. Много се надявах да е готин този сериал, но още с първия епизод ме разочароваха и едва ли ще се подложа на мъчението да гледам останалите.

# 26
Всъщност, по-логично е да са бързи ако нямат счупен крак или нахапани крака. Пък и споменаха, че пресните зомбита били бързи, а по-старичките, поизсъхнали и поизгнили били бавни. Но в кой епизод беше, не помня.

# 27
Всъщност, по-логично е да са бързи ако нямат счупен крак или нахапани крака. Пък и споменаха, че пресните зомбита били бързи, а по-старичките, поизсъхнали и поизгнили били бавни. Но в кой епизод беше, не помня.
Ами аз гледах само първия, но не мога да си представя разлагащи се трупове да бъдат бързи. Според мен по - логично е да са бавни и да се тътрят, както са в Живите мъртви, защото те буквално би трябвало да се разпадат  newsm78

# 28
Гледайки ги, те се разлагат доста бавничко. Не, че знам какъв е срокът на разлагане на труп, но изглеждат добре за състоянието си.  Joy
Уф, докъде стигнах, започнах и зомбита да обсъждам.  Laughing

# 29
  • Ænima/Albuquerque
Запазени са, викаш?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт