Z Nation

• 26 838
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
  • Gotham City
Значи не е в моя фб проблема, хм, странно ми е, че не са си направили страница, така биха го рекламирали повече... Има нужда о още фенове според мен, страх ме е да не го спрат  Mr. Green

# 241
# 242
Не е потвърдена, обикновено едно тикче трябва да има.

# 243
На кое викате "много често", бре? На двама души? Че то тва е по герой на сезон, хич не е много.  Mr. Green

Мама му стара, и аз циците ѝ гледах миналата седмица и се чудех дали много я боли като тича... hahaha

# 244
Скрит текст:
Тия зомбита вчера бяха доста страшни. Много бързи и злобни. Таз пуста радиация  Sad И наш Мърфи не може да ги овладее. Ама как ходеха.  Joy

# 245
То добре, че са тия цици, че иначе като актриса е отврат!

# 246
  • София
Тази серия нещо не ми допадна. Безсмислен екшън, някакъв хаос. На моменти силно приличаше на Лудия Макс с возилата, гонитбите, изродите...
Имаме си вече и некви мутирали от радиацията зомбита наречени Бластъри и ново култово изобретение, Z-марихуана.  Joy

# 247
Не само Z-марихуана, а и хомеопатичен лек, състоящ се от ГМО, зомбита и каква беше третата съставка? newsm78 Laughing

# 248
  • София
Марихуана  Laughing Joy

# 249
Бахаха, не моА! hahaha hahaha

# 250
  • София
Значи и сто грозни бластери да изядат двеста мозъка, пак това, което ще си спомням е Мърфи, док, новия идиот и марихуаната. И кексчетата от самолета. Mr. Green

# 251
Кексчета? newsm78

# 252
  • София
Е, дето ги носела стюардесата. Може и мъфини да са били, или сникърс.

# 253
Въобще не знам за какво говориш. Joy Joy

# 254
  • София
Нали се напушиха в една кола. И тоя чичото с камиона дойде и почна да пита лудото за някаква задача с един самолет. И ония двамата почнаха да се смеят и говореха за стюардеси и как носели кексчета или ко беше там. Абе как и да е, вече и аз не знам за какво говоря.

Общи условия

Активация на акаунт