Кауфланд / Kaufland- тема 8

• 90 333
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Sunshine state
На нас пък много ни хареса и днес взех още един.  Heart Eyes

# 676
На нас пък много ни хареса и днес взех още един.  Heart Eyes

И все пак излиза ,че е въпрос на вкус , докато не пробваш нещо е трудно да прецениш по думите на другите

# 677
Днес съм много доволна от Кауфланд - в 6 часа запасих т. хартия Familia от уикенд промоцията за близо месец, а видях служител да вади цял палет. Имаше доволно количество от всичко, което си бях набелязала за тази седмица. Взех си още едно синьо Коколино - не че нямам, ама не мога да се сдържам на перилните препарати. Беше пълно с празни кашони, явно служителите не успяват да разчистят. Никак не обичам да пазарувам в петък вечер, че е лудница, ама пак ходя.  Crazy Купих и аз вода за уста Oral B.
А, и "сготвих" набързо родопски сарми със свинско кълцано месо на Кенар, у дома им се радваме.  Peace

# 678
# 679
Тази седмица съвсем случайно минахме през Кауфланд 10 мин преди да затворят. Имаше много намалени плодове и зеленчуци. Знаете ли след колко часа ги намалят?

# 680
Миналата седмица в брошурата он лайн имаше една машинка за сладки, пък във вестника и в магазина я нямаше, при вас имаше ли ги? newsm78

# 681
Преди време бях забелязала, че ги намалят към 20:30 - 21ч плодовете и зеленчуцте. Случвало ми се е да си купя нещо на една цена и докато стигна касата цената да е доста на долу. Но понеже вече рядко пазарувам в магазина и не знам ако има промяна.

Омекотител харесвам Червения с плодовете. Но последните промоции нямаше такъв и взех от синия. И той ми хареса. Започнах да купувам омекотител от СБА и после Карфур. Имам спомен, че беше малко по нишастян като консистенция. Този си е гола вода. Вече не меря с капачката, а сипвам на око. От Лидл не успях да си купя като беше намален. При нас имаше само бял и не ме изкефи.

# 682
Тази седмица съвсем случайно минахме през Кауфланд 10 мин преди да затворят. Имаше много намалени плодове и зеленчуци. Знаете ли след колко часа ги намалят?
При нас ги намаляват един час преди да бъде затворен магазина!
Тази вечер ходих да купя още 2 Моп-а от тези в брошурата,но бяха свършили.Много са здрави!

# 683
Благодаря. Ние обикновено пазаруваме късно, така, че ще го имам предвид.

# 684
Не намерих нищо вълнуващо в новата брошура. Тя съвсем намалява като брой страници. Намаленията на плодовете и зеленчуците и при нас започват след 20 часа, но проблемът е че това, което е останало е за хвърляне, а не за ядене. Магазинът е оборотен и читави неща не остават, за да се облажи човек на някое случайно намаление.

Днес отскочих за олио и представете си от най-масовата марка олио- нямаше  Shocked. Имаше само от скъпарските, а останалите рафтове- празни. Този бургаския К. в Славейков напоследък мн се дъни. Все по-често виждам зейнали рафтове, изчерпани стоки стоят по цяла седмица с празно място, промоционални, които уж трябва да ги има- ги няма. И разбира се от витрина с обслужване- нищо не може да се купи. Аз вече и не се нареждам там, подминавам, като видя навалицата. Така, че маслини, бабеци- не знам. Добре, че в региона има всякакви магазини, че нищо да не му липсва на човек.

# 685
Като става дума за намалени зеленчуци и плодове днес към 10ч вадеха гъби,краставици и тиквички,разграбиха се за нула време,та тиквичките бяха супер и ми излязоха само37ст пакета.Иначе оставих към десет лева,купих от артурките,конфитюра от дюли,сухите пасти,баничките и една консерва боб с наденичка.Ако последното ми хареса,пак ще взема:-)

# 686
  • София
Аз от новата брошура само Vanish-a май ще купя ако е останал, така и така ще ходя за обичайното пазаруване.

# 687
Днес ходих да пазарувам, направо съм потресена от хората  #Crazy Имаше намаление на ябълки. Щяха да се избият направо, момчето което носеше един палет щеше да пострада от бутания, грабения....направо беше страшно.
И също да каже, че мнооого се дразня как хората ровят в плодовете и зеленчуците и ги подхвърлят на една страна. Еми много ясно, че след 1 час като е наранено ще почернее и после ще започне да гние. Ми като не ти харесва, го премести и си вземи друго, защо трябва да се хвърлят  ooooh! И после - всичко било за боклука ....

# 688
Мен ме кефи повече като пуснат фъстъци и бадеми с черупките и седят там и чоплят да не плащат за обелката. Веднъж исках да си взема бадеми и като стигнах до тях бяха останали само черупките...

# 689
Това е голям магазин, такива насипни продукти на самообслужване не са подходящи. В Западна Европа по такива магазини слагат бели ръкавици, с които можеш да си вземаш плодовете, а такива насипни ядки са в специални контейнери, за да не може така да се чоплят. Тука е ганьовка работа и едното, и другото. К. и те са мърлячи.
Същото беше и със зелето, което бяха пуснали за бидон. Чистят листата на място, а самите зелки трябва да ги теглиш една по една и нямаше осигурени големи торби. Вместо да го сложат по няколко броя в гаци и всичко да е културка, ама не.

Последна редакция: вт, 18 ное 2014, 01:06 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт