Кауфланд / Kaufland- тема 8

• 90 326
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте искам да изненадам майка си с нови матраци ,но нямам точките ,а и няма как да ги събера ,ако някой има излишни може ли да ги сподели. Praynig

# 721
# 722
  • София
Не съм ползвала до сега прах ESSEX. Тази седмица е на много изгодна промоция в Кауфланд - 100 пранета около 13 лева. Може ли информация и мнения за него. Благодаря предварително.

# 723
  • Sunshine state
И аз не съм го ползвала,но смятам да пробвам и ще взема един пакет.  Peace
Хвърлила съм око и на Хайнц кетчуп. Peace

# 724
  • София
Притеснява ме това, че пише универсален. Да не би да избелва цветните дрехи?

# 725
  • София
Хайнц ли? Тъкмо почти свършва моя. Аз я ям кетчуп с всичко  Embarassed

Последна редакция: нд, 23 ное 2014, 16:40 от Аглея

# 726
  • Русе
Не съм ползвала до сега прах ESSEX. Тази седмица е на много изгодна промоция в Кауфланд - 100 пранета около 13 лева. Може ли информация и мнения за него. Благодаря предварително.
Нищо особено. Прала съм преди няколко години при една промоция на МЕТРО. Взех го, защото пак така беше изгоден, дори си мисля, че беше и с подарък 500 мл. Пурлан. Ползвала съм го точно за бяло. Не бях доволна, сравнявайки го с Ариел и Персил. Тогава само такива ползвах за бяло.

Притеснява ме това, че пише универсален. Да не би да избелва цветните дрехи?
Универсалните прахове са за бели дрехи, и устойчиви цветни материи. Тъмно синя памучна дреха със сигурност ще избелее.

# 727
  • Sunshine state
Аз преди известно време споделих,че от Персил не съм доволна. От този не очаквам чудеса от храброст,но ние нямаме дрехи с петна или пък силно замърсени такива  така,че ме устройва напълно. Изцяло черните и тъмно сини дрехи пера с Первол за черно,но и от него не съм доволна,та ще го сменям.  Peace
Днес бяхме в Кауфланд и имаше намалени пилешки пържоли от бут на 4лв/кг. Взехме 2 килограма и веднага направих едните с картофки,а останалите замразих. Много изгодно излизаха. Бахурът им също е много вкусен.  Heart Eyes

# 728
  • Mediterraneo
Ау, точно от бахура да се оплача- отврат! Суров, направо гнусен. Кучето го изяде, ама що да е така. От години не бях купувала бахур и много ни се прияде, ама явно това ще ни е за доста дълъг период. Всичко развалиха!

# 729
  • София
Праха  ESSEX не е нищо особено, аз взех предния път като беше на 13лв. не съм очарована, ама за хавлиите и кърпи става.

# 730
  • Русе
Аз преди известно време споделих,че от Персил не съм доволна. От този не очаквам чудеса от храброст,но ние нямаме дрехи с петна или пък силно замърсени такива  така,че ме устройва напълно. Изцяло черните и тъмно сини дрехи пера с Первол за черно,но и от него не съм доволна,та ще го сменям.  Peace
То не е въпроса до петна, ама като ти посивее бялото пране, никак не е хубаво. Пък нали е основно за бели дрехи.
От Первол за черни и аз не бях доволна. После минах на Персил и от него не бях особено очарована. Течното черно Бинго ми хареса, но рядко го пускат в Кауфланд.
Сега пера с прах Сано максима за черни дрехи. Доволна съм. В Кауфланд има Сано, но не знам дали има за черни дрехи.

# 731
  • Sunshine state
И суров,и печен,бахурът много се харесва у нас.  Peace
Ще пробвам черното бинго,мерси.  Peace

# 732
И аз Хайнц харесах. Бахурът е направо отврат, в сравнение с този, които купуваме от производител в един месарски магазин до нас. Нито на вид, нито на вкус прилича на истински бахур, едни големи парчета сланина вътре, бляя

# 733
Искам да похваля домашната лютеница на Рубикон,която беше на цена 1,50 лв за 550 гр.

# 734
Искам да похваля домашната лютеница на Рубикон,която беше на цена 1,50 лв за 550 гр.

С китайско пюре вътре  Stop

Общи условия

Активация на акаунт