А спомняте ли си, госпожо...

• 41 492
  • 393
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Не искам и да си представям какъв е бил онзи цървул, който се е вихрил заедно с любовницата си и екс жена си из форума.

# 151
  • Galaxy 13197853088
А по едно време пишеше онзи от острова на изкушението, ама как се казваше ...

# 152
Андрей Едрев?
А по едно време пишеше онзи от острова на изкушението, ама как се казваше ...

# 153
  • Galaxy 13197853088
Дам, същия беше.

# 154
Като разбрах че Ирина Тенчева е писала тук, ходих да надникна публикациите й. Нищо фрапантно не прочетох, ама след разконспирирането е спряла да пише. И Кулагин съм чела. Кой друг известен е писал?

# 155
Като разбрах че Ирина Тенчева е писала тук, ходих да надникна публикациите й. Нищо фрапантно не прочетох, ама след разконспирирането е спряла да пише. И Кулагин съм чела. Кой друг известен е писал?
Блонди  Mr. Green

# 156
  • София
Блонди с какво е известна? Че е била гадже на Слави Трифонов може би... (Карам по бледи спомени.)

# 157
  • България-Швейцария
Кой друг известен е писал?
Не са малко.
За Диана Великова се сещам на първо четене.

Пишат и други, чиито имена в реала може и да не ви говорят нищо, но всъщност изобщо не са случайни.

ПП. Блонди е готина Simple Smile

# 158
Блонди с какво е известна? Че е била гадже на Слави Трифонов може би... (Карам по бледи спомени.)
е това малко ли е според теб Simple Smile Също тя беше инициатора на тема какви са навиците на звездите спомням си  ,че за Слави Трифонов беше споделила,че цял ден нон стоп яде Данон и разни други неща за други известни.

# 159
Аз само ще си чета.

# 160
Като разбрах че Ирина Тенчева е писала тук, ходих да надникна публикациите й. Нищо фрапантно не прочетох, ама след разконспирирането е спряла да пише...

Нямаше разконспириране, тя никога не се е крила.
Докато пишеше пускаше снимки - нейни и на децата, не се криеше зад ник.
Спря да пише, когато се раздели с мъжа си и разни от жълтите вестници почнаха да й ровят из публикациите  Sick

# 161
  • София
Нямам никаква представа от имената на хората, които изброявате. С изключение на Слави Трифонов.

Бояна не е ли също известна, поне в социологическите среди?

# 162
  • Mediterraneo
После и пързалката с едни недоносени близнаци (родени в 25-26 г.с.) в чужбина и крадените снимки със съвсем доносени бебета, които бяха пуснали.

Това го помня! Помня и историята с близнаците на НаНа. Много потребители, които се загубиха помня( може да са със сменени никове, не знам). Атмосферата изобщо не е същата, за жалост. Няма го онова почти интимно пространство. Помня, че горе в десния ъгъл имаше брояч- нови членове, брой теми. Там гледах как скоростно нарастват регистрираните потребители от един момент нататък.

Догодина ще станат 10 години, откакто съм тук  Rolling Eyes Ужас! Както каза Белинда- по форумски критерии сигурно вече сме към бабите. Като се има предвид, че младите майки, списващи по отчетните, сигурно са с деветка отпред в ЕГН- то...

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 15:00 от Тарталета

# 163
  • България-Швейцария
Бояна не е ли също известна, поне в социологическите среди?

По-скоро в телевизионерските, водила е предаване.

Майтап или не, но утре стават точно 10 г. и 1 месец, откакто съм регистрирана тук Crazy, като чета от самото създаване на форума година и малко преди това.
Кога мина това време, бре хора? ooooh!

# 164
  • София
Не знаех, че е водила предаване. Отскоро следя блога и, Янечек беше пуснала линк към него в някаква тема. Харесвам стила и, донякъде.

CTramell, все се каня да те питам, на аватара ти сцена от филм с Ш. Стоун ли е? Гризе ме, че съм го гледала някъде  Peace

Общи условия

Активация на акаунт