А спомняте ли си, госпожо...

• 41 494
  • 393
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Спомням си Лиска,естествено,Бианка,Руска,Ла Бомба...
Помня началото на '17 мига от пролетта' и в какво се превърна тази тема..
Помня историята на Лилибон и Криско...
Покъртителния смях в ДиС
Летящата си спомням,ДеВ,Мина,Аргун...толкова са много...

# 166
Спомням си Мария85. Беше забавен образ. Жалко, че някой излезе от него.

# 167
  • Бургас
После и пързалката с едни недоносени близнаци (родени в 25-26 г.с.) в чужбина и крадените снимки със съвсем доносени бебета, които бяха пуснали.

Това го помня! Помня и историята с близнаците на НаНа. Много потребители, които се загубиха помня( може да са със сменени никове, не знам). Атмосферата изобщо не е същата, за жалост. Няма го онова почти интимно пространство. Помня, че горе в десния ъгъл имаше брояч- нови членове, брой теми. Там гледах как скоростно нарастват регистрираните потребители от един момент нататък.

Догодина ще станат 10 години, откакто съм тук  Rolling Eyes Ужас! Както каза Белинда- по форумски критерии сигурно вече сме към бабите. Като се има предвид, че младите майки, списващи по отчетните, сигурно са с деветка отпред в ЕГН- то...
хахах, да, аз съм с "деветка" отпред и съм младам майка. Въпреки всичко ползвам форума от доста отдавна, преди тази регистрация Peace

# 168
  • София
Tаис, Шарън и Майкъм Дъглас са, в Първичен инстинкт, няма начин да не си го гледала.

# 169
  • София
Знаех си. Благодаря, Елица   bouquet

Не знам колко е стар форумът, но пък колко годинки минаха от този филм..още помня каква буря предизвика. Сори за оф-а.

# 170
  • София
Ох, всичко помня, ужас  Laughing Във форума съм още от дир-а, когато се местехме, помня съкратените Мамма и Татти и магазина, и всички пързалки, и стари съфорумци, и тривитаминола помня  Laughing Девойката беше споделила, че се е снимала в реклама на шампоан, толкова хубава е станала косата й с маската и я заядоха, че е лъгала в рекламата (какъв шок, рекламата да лъже  Laughing).
Помня и престоя ми в Самотните родители и масовото ни изнасяне от там в отделен форум след скандали с модератори и админи, изтрили без предупреждение култови теми.

# 171
  • България-Швейцария
Шарън и Майкъл Дъглас са, в Първичен инстинкт...
Мдам, култов момент.
Като сме се отдали на спомени, ето Wink
http://www.filmsnmovies.com/video/3534/basic_instinct_club_scene/

20 март 92-ра
Много ми е интересно какви щяха да бъдат реакциите за филма, ако го имаше форумът тогава Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 17:10 от CTramell

# 172
  • В полите на Пирин планина
Каква тема сте подхванали  Grinning
Аз съм от 2006 година регистрирана във форума, но много не пиша по култовите подфоруми или групи по новому  Mr. Green
Не съм имала запомнящи се сблъсъци, също ...

# 173
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Погледнах си сега годината на регистрация, чак не мога да повярвам, че още 2008-ма е било Laughing. Почнах да пиша доста по-късно обаче и дълго време- само и единствено в КиТ. Въобще не си спомням първия си форумен сблъсък, че май и бойно кръщение съм нямала.

# 174
  • София
Шарън и Майкъл Дъглас са, в Първичен инстинкт...
Мдам, култов момент.
Като сме се отдали на спомени, ето Wink
http://www.filmsnmovies.com/video/3534/basic_instinct_club_scene/

20 март 92-ра
Много ми е интересно какви щяха да бъдат реакциите за филма, ако го имаше форумът тогава Simple Smile

Как какви - от осанна до разпни го, разбира се. Нещо подобно май се получи с 50-те нюанса, но нали не съм я чела, там страстите не ме трогнаха.

Благодаря за линка  Simple Smile

# 175
  • Tам през Атлантическия океан
Спомням си Лиска,естествено,Бианка,Руска,Ла Бомба...
Помня началото на '17 мига от пролетта' и в какво се превърна тази тема..
Помня историята на Лилибон и Криско...
Покъртителния смях в ДиС
Летящата си спомням,ДеВ,Мина,Аргун...толкова са много...

Ооо да  Hug

а Фиятаджията  Laughing (него го знам от форума на радио зи-рок)
Марадона , Селтакис ехеееЙ  Grinning

Да... Лилибон ..... следях историята , така и не събрах смелост да напиша в темата , възхищавах се на всички които и помагаха и се бореха с нея.

# 176
  • Sofia
как'Сийке, много ще имам да те черпя!

Благодарение на тази тема, скокнах в профила си да видя кога, аджеба, и аз съм се регистрирала тук..
И се оказа, че точно 10г. и един ден навършвам в 17:20! Нямаше и да се сетя, ако не беше ти  Hug

Във форума влязох покрай доброволческите акции на ДБМ. Не съм и подозирала в какви води ще ме хвърли две години по-късно тази ми стъпка...
Много съм научила и продължавам да научавам оттук - и хубаво, и лошо... все опит!

Помня и първата форумска среща през 2005-а в Дон Домат - Sakri, Кифлата, Миленка, Реза, дамаянти, Сардечко, Горгоната... супер беше (може и някоя снимка да сложа). С някои и досега поддържаме връзка.

Ей, разчувствахте ме...

# 177
  • В полите на Пирин планина

... и мен ...

# 178
...Нещо подобно май се получи с 50-те нюанса, но нали не съм я чела, там страстите не ме трогнаха.

Не мисля, че е същото. За книгата всъщност проблемът е в съмнителния талант на авторката, не че някой е особено скандализиран от бозата вътре.

# 179
  • Пловдив
Всъщност те повечето такива постановки се играят в СО екс ДиС, а аз там рядко влизам и пиша. Неам нерви просто да чета постоянно за изневери, на кой половинката му отказва секс, и т.н.
Те не се развяваха само в ДиС, ами и в Клюкарника, че и другаде съм ги засичала.

Общи условия

Активация на акаунт