А спомняте ли си, госпожо...

• 41 501
  • 393
  •   1
Отговори
# 120
Ами идва ми нещо, ама е нецензурно Simple Smile)))

# 121
NaNa - образцова майка на близнаци дълго време, един ден "нейна приятелка" пуска тема в Клюкарника, че станала катастрофа и едната й дъщеря е умряла. Оказа се, че не само няма такъв инцидент, но и няма никакви близначки.
ooooh! Shocked #Crazy
И с каква цел е била тази история сътворена ? Rolling Eyes

# 122
Ааа, това нищо не е. Спомням си, че Mamma беше разказвала в една подоба тема как Tatti върви по улицата с майка си и изведнъж група жени с бебета се спускат към тях с викове "Татиии"  Joy

На последната среща Мамма разказваше как ходили с приятели от форума в някакъв хотел. Ама с доста хора, май среща на модове и админи, нещо такова. И всички му викали "Тати", а хората от хотела ги гледали странно и май си помислили, че са от някаква откачена секта Joy
newsm62 rotfImao rotfImao

# 123
  • София
Нямаме представа с колко хора със сериозни душевни страдания общуваме в интернет. По-добре не се замисляй, че ще се стреснеш.

# 124
Нямаме представа с колко хора със сериозни душевни страдания общуваме в интернет. По-добре не се замисляй, че ще се стреснеш.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=73183.msg6257#msg6257

# 125
А спомняте ли си онзи политик, който заведе дело срещу форума, защото се чувствал дискриминиран, тъй като имаше забрана да пише заради агитация? Тогава бях останала страшно впечатлена. Може за първи път си дадох сметка колко е важно да не се допускат злоупотреби тук.

# 126
  • София
Стига бе, вярно ли? И това съм пропуснала! Дело?!

# 127
  • София
Да, помня. Съдеше Мамма. И една жена пишеше с него. Ама сме в предизборна кампания, та няма дс пиша партията, от която бяха. Много ме шокира тогава това дело!

# 128
  • Пазете Гор
Бил е воден от принципа "няма лоша реклама". Аз считам това правило за дълбоко погрешно, мама то мене кой ме пита.

По едно време в една тема се мярна Владимир Каролев, един бързорек анализатор пи финансови и икономически въпроси, ако се сещате. Останах с впечатлението, че по телевизията е по-устат. Тука явно се поозори.

# 129
Aз мисля, че тука и професор Вучков ше се поозори.

# 130
Стига бе, вярно ли? И това съм пропуснала! Дело?!

Ще потърся в архива и ще ти пратя линк на лични поради причините, които спомена Цвети.
То в този период имаше и още една реална драма с анонимни заплахи, пратен беше дори колет.. Беше сериозно.

# 131
  • София
Тези с публичните имена не ги знае човек истински  ли са или фалшиви. аз залагам на второто. Имаше Антония Първанова, явно бяха дали на някой стажант, я напъващ се за ПР да й списва профила. На мен такива неща хич не ми минават.

# 132
  • София
Това ще да е било в някоя от форумните ми почивки.Честно, за първи път чувам.

# 133
  • Euskal Herria
Като стана въпрос за никове, някои от пишещите тук и досега ги свързвам с някои изрази (титли), които са ме впечатлили още при първите ми влизания. Независимо, че вече са ги променили, и досега за мен  belinda върви с "Мис Карамел Му" ; Еовин - млад поет; tonkabonka - видна софиянка от видинската ривиера. Има и други потребители, които така съм запомнила.
Моля цитираните да не се засягат, съвсем добронамерено съм ги споменала. Обаче за толкова години из форума, това просто ми се е запечатало в ума и до момента няма промяна  Grinning.

# 134
  • София
Съвсем не се засягам, но истината е, че титлата от конкурса нито съм я слагала, нито съм я махала. Беше решение на админите тези титли да се виждат под ника, явно вече ги няма, аз дори не бях забеязала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт