А спомняте ли си, госпожо...

• 41 462
  • 393
  •   1
Отговори
# 210
  • с/у ОколоМръсТното
Ако ти е много, ама много мъчно за Кенга, можеш да й се поклониш (нали е култ Wink) в другия форум. Много ще ти се зарадва, а и ти на нея, предполагам.  Simple Smile

Значимите за мен люде присъстват по някакъв начин в моя живот.
Така, че моля да не ме насочваш натам, на където НЕ съм искала/молила те.

# 211
Благодаря за хубавата тема, отивам да чета.   bouquet

# 212
  • София
Бошкее, кат че ли вчера беше ...
2004, бременна и затъпяла ...
Вече Мамата беше тръгнала, но още си личаха още по-старите кримки от Дира, които си чатеха.
После помня Пандора и подкрепата и за хранене с АМ.

# 213
В дир-а четях една мама, която се шегуваше, че с едната ръка браузъри, а в другата е помпата за кърма. Яд ме е, че тогава не обръщах внимание на никовете, за да знам в бг-мама коя е:)

# 214
  • София
Ако ти е много, ама много мъчно за Кенга, можеш да й се поклониш (нали е култ Wink) в другия форум. Много ще ти се зарадва, а и ти на нея, предполагам.  Simple Smile

Значимите за мен люде присъстват по някакъв начин в моя живот.
Така, че моля да не ме насочваш натам, на където НЕ съм искала/молила те.

Не разбирам, нещо обидно ли казах? newsm78

# 215
  • София
Ехххх, Сийкееее...
Защо така отваряш стари рани... защо?
Преди месец се бяхме събрали от старите
съфорумки и се питахме, защо сега не е като преди???
Оххх, искам да напиша толкова много, но някак си
не ми се пише точно сега.
Иначе се регистрирах 2005-та, малко след като се роди детето.
Помня какво ли не - и хубаво, и лошо.
Сега вече е друго... някак си не моето място.

# 216
Сега си погледнах регистрацията- 4,09,2007 г. и се сетих за "В услуга на милото" не си спомням да съм се смяла така, дори на муньовските теми.

# 217
съфорумки
и се питахме, защо сега не е като преди???

Остарели сте, може би?  Flutter

# 218
  • В полите на Пирин планина
съфорумки

Сийке, ССФ е винаги млада и красива  Flutter

# 219
  • Galaxy 13197853088
Пораснали.
Помъдрели.
Променени.

# 220
  • София
съфорумки

Е, ся ш се обиждаме ли?  Wink
Майтап, но сме си същите, даже още по-диви и красиви Simple Smile
Онзи ден Еми Бадеми ми пусна една снимка от 2006, на която
сме двете. Ще кажеш, че са някакви други 2 и то тьотки Simple Smile
Важното е, че за толкова години не сме спрели да се събираме
и да си спомняме за доброто старо време тук  Hug

# 221

Е, ся ш се обиждаме ли?  Wink

Не бе, асоциация просто.  Laughing

Важното е, че за толкова години не сме спрели да се събираме
и да си спомняме за доброто старо време тук  Hug

Това е важното, наистина.  Simple Smile

# 222
  • София
А, не, Еми Бадеми беше едно наистина много хубаво девойче 2006-та. Или 2007- ма, не помня.

# 223
       Регистрирах се през 2008-ма, форумът е бил в предучилищна възраст, но и тогава имаше "А помните ли едно време ..."  Laughing
       Преди да се регистрирам, четях в "Нашият дом" и много полезни идеи си откраднах. Там бяха и първите потребители, които запомних - Малена, Байбиби, Пина. После се престраших да пиша в  "Родители, отглеждащи сами децата си". В темата за консултациите дълго време имаше въпроси без отговор. Първо отговорих, после прочетох първия пост. Май и индиректна забележка ми направиха. Помня, че по едно време се извинявах на Пела или tais, че пиша в темата им.  Embarassed
       Когато се престраших да "отворя" Клюкарника, попаднах на някаква много забавна тема - вероятно пързалка, смях се със сълзи, а Вълкът реши да публикува кой е на балкона. Почувствах като воайор като си видях ника и веднага разучих настройките на профила.
       Помня теми, в които съм водила и битки - за лекарите в Горна Оряховица, за едно предаване на Гала, в което се коментираше лечение в Мексико, за домашното раждане и други имаше. Помня и провокативните теми, целящи да стане шоу - за свободно литкащите самолети беше такава.
       Обич Синеока, взаимно е  Hug
       ПП Като видях Аззи да публикува преди мен, спомних си темата на Хари, за която тя и още няколко момичета направиха наистина много.
       ППП Ето темата, в която се почувствах като воайор, май е тема -легенда:
   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=369115.0

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 17:36 от Хърмаяни

# 224
      Регистрирах се през 2008-ма, форумът е бил в предучилищна възраст, но и тогава имаше "А помните ли едно време ..."  Laughing

Още в 2005-а го имаше. И на Клюкарника му се носеше такава "слава" на змийско гнездо, че месеци наред не смеех да вляза, кютах си в Готварския и Наш дом. Mr. Green
Излъгах. Влязох веднъж, почетох малко в 1-2 теми и побягнах с писъци. Доста време ми трябваше да събера кураж и да се върнах, та даже и прописах.  Laughing
Толкова за "доброто старо време" от мен. Whistling

Допълвам. Един от първите ми спомени е как спорим с Вачето в тема за камини с водни ризи и локално парно. В един момент се изцепих, та я попитах за ника – защо се е нарекла крава или нещо подобно беше. Ми... Франкофонска му работа, на френски Vache се чете "ваш" и означава "крава".  Laughing
Добре, че има страхотно чувство за хумор милата, като се има предвид, че вече беше модератор, можеше да ми стъжни живота във форума.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 20:43 от Как` Сийка

Общи условия

Активация на акаунт