А спомняте ли си, госпожо...

• 41 435
  • 393
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Хоп, цоп... За мен беше удоволствие  Simple Smile

Ами чудя се да скандализирам или да се смея, реших ще се смея Joy
Ли Лу, благодаря за смехотерапията Mr. Green

Правилно си решила! Такова всенародно изтрещяване беше..  Joy И нямаше караници и дразги, май!  Shocked

# 257
  • София
Помня и войната на Тонка със заклетите привърженички на брака- в стил "държанка/необичана/недостойна/... ли съм, ако бащата на децата ми не ме е взел" Mr. Green. Чудех и се на нервите да отговаря аргументирано с дни на глупост след глупост.
Епична е тази битка.  Mr. Green
Ако в бъдеще има подобни теми, пак ще се хвърля в бой, нищо че се влях в редиците на омъжените почтени жени.

Лили, благодаря ти! И радвам се, че отново те засичам във форума.  Hug
Джой, благодаря и на теб.   bouquet

# 258
Аз съм регистрирана от три години, но тук често се случват теми, в които съм се заливала от смях, както и други, които се чудиш да се скандализираш ли или да се смееш.

# 259
И първите серии на Бабиеросите: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=115769.0;topicrefid=20

# 260
  • София
Аууу, как се сещате за тези теми! Така съм се хилила. Бях ги забравила.

# 261
Отварям да се посмея, а отдолу ми излиза реклама на тема: НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ОТКЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ БРЪСНАРСКИ НОЖЧЕТА В СОФИЯ?

# 262
  • Tам през Атлантическия океан
Joy Темата е един път
 Peace Благодарско  Grinning
не си я спомням  Rolling Eyes съдейки по годината съм висяла в детското отделение  Mr. Green

# 263
Спазила съм съвета на Анджелина!  Grinning
И аз. Никога не съм писала в отчетна тема.  Grinning Но пък помня, че из Клюкарника се носеха легенди за някакви априлки.

# 264
На мен отчетните са ми далечни ...  Rolling Eyes
нито преди нито сега съм  съм писала  Wink

# 265
Отварям да се посмея, а отдолу ми излиза реклама на тема: НЯКОЙ ДА ЗНАЕ ОТКЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ БРЪСНАРСКИ НОЖЧЕТА В СОФИЯ?
Това с ножчетата сега ли е активна тема?Simple Smile
А линка отваря ли ти се

# 266
  • тук-там
Не помня големи драми. Влетях през далечната 2006 търсейки инфо за един сайт за пазаруване.
Е, намерих! После се регистрирах и...така до днес. В отчетни и клубове по интереси - цъ. Опитах- не стана.

Имаше една тема за едно окълвано пиле...колко съм се смяла. Тя си беше сериозна де, ама..... Embarassed
И за лехена... ooooh!
Не обичам да чета от начало и...понякога се изказвам абсолютно неподготвена, факт. Peace

# 267
  • София
В отчетни и клубове по интереси - цъ. Опитах- не стана.
И аз така за повече от 8 години така и не намерих място там.

# 268
В отчетни и клубове по интереси - цъ. Опитах- не стана.
И аз така за повече от 8 години така и не намерих място там.
Те какво пишат там , какво са правили покрай бебетата/децата за деня ли  Rolling Eyes

Виж в теми захранване , записване на ясли   и т.н. съм участвала/информирала и писала  Grinning

# 269
  • София
Ами нещо такова. Ама някак не мога да се впиша-специално за отчетните. Е за детските градини и у-щата и аз съм писала, спорила...въобще в детските теми.

Общи условия

Активация на акаунт