Любители на Котки Тема 88

• 47 001
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
Чудя се ако пие малко прясно мляко дали няма да се изходи?

# 646
  • София
По повод малкия сладур Ити, не може ли да му се направи клизмичка, нещо? Sad  Не може лекарите да не могат да му помогнат!!!

# 647
  • София
Да ви се поФаля!  Wink Днес приятел на дъщеря ми е намерил на улицата (какво може да търси там ако не е замесен някой изрод?  #2gunfire) новородено, още непрогледнало коте. Момчето смята да си го гледа, но дъщеря ми е поела ролята на майка-кърмачка.  Laughing Събирало се в шепичка. Цял ден давам инструкции по телефона. Засега е нахранено с котешко мляко, изпишкало се е няколко пъти върху кака си и дори е успяло и голямата работа да свърши, естествено пак върху нея.  Laughing Дано оцелее мъничето!

Стискам палци на Ити! Дано най-после изхвърли гадините и да му олекне!  Hug

# 648
Чакаме акото на Ити Laughing

Касита, добре си решила, идеално време за обезтопчване е до 9тия месец Wink

# 649
Ох, момичета, пишех си поредния пост тук, а ММ гушеше Ити на леглото до мен. Чувам някво подсмърчане, викам си - офф, само вирус ни липсва, поглеждам и...
С моя мъж сме заедно от 6 години, познаваме се от 15. Ако щете вярвайте, не го бях виждала да плаче - никога. А сега, като малко дете, със сълзи. Каза, че котето се е предало, че няма да се оправи, че ще си отиде... Голям мъж, 110 кила. Не знам какво му стана, аз съм ревлата, а сега ми се наложи да си изсмуча от пръстите някакви успокоения... Накарах го да се вдигне, да се облече и се занесохме в ЦВК.

Пак го гледаха на ехограф, дълго. Пак - нищо притеснително. Изкараха пустите акита - малко, без паразити. Искаха да пуснат изследвания, но на мъничето са му толкова малки веничките, че не можаха да хванат - утре пак ще пробват. Ще започнат антибиотик и без тях - явно има някакъв възпалителен процес. Предложиха да го оставим за цяла нощ вливания - след известни колебания се решихме. Свито ми е сърчицето, толкова е мъничък, така се гушка непрекъснато, а сега ще е самичък, неподвижен, вързан за маркучи цяла нощ Sad Цяла нощ ще го мисля, не знам как ще дочакам до 10 Sad

Пак ще благодаря, че ви има и че мислите за малкия ни Ити без да ни познавате. Много по-леко ми става винаги като вляза тук Hug

# 650
Ох, стискаме семейно палци и котешки лапки за малкия Ити! Hug

# 651
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Вярвай мила, всичко ще се нареди.
Вие правите каквото ви е по силите, другото е Божа работа.
Прегръщам те.  Hug

# 652
  • Тра-ла-ла
С ЦВК - 2 на ум. Стискам палци за мъничето Praynig

# 653
Marzi Pan, вярвай, че всичко ще е наред. Изпращам ти много положителна енергия и вярвам, че малка душичка Ити ще се оправи и ще бъде най- обичаното и обичащото коте на земята! Гушкам ви и не се предавайте!  Hug  Hug  Hug

# 654
  • София и Морето от време на време
Марципанче, и от нас много стиснати лапи (от 3 котки) и ръце (от 4 човеци) има за Ити. Влизам все с нетърпение да прочета, че вече е добре.

И нещо за развеселяване: http://www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/17-kotov-kotorye-pytalis-chto … to-ukrast-790260/

Танче, и Мъро го има на последната снимка.  Mr. Green

# 655
  • София
И нещо за развеселяване: http://www.adme.ru/zhizn-zhivotnye/17-kotov-kotorye-pytalis-chto … to-ukrast-790260/

Танче, и Мъро го има на последната снимка.  Mr. Green

Laughing

Да, ако не знаех, че снимката е чужда, бих казала, че е Мъро.  Mr. Green И шарки, и цвят, и изражение ... Освен това и той само би подушил такова месо. Не знам с какво го обработват, но само помирисва и не го яде. Ако е шунка - не ѝ прощава.

# 656
Такааа, след ревливата история снощи и след цяла нощ на системи, мишокът си е вкъщи и е по-добре Crazy Тича и се катери, доколкото му е възможно с омразния абокат. Сутринта в клиниката пак е акал (пак без паразити, аз мислех, че не може да няма newsm78) и явно му е по-лекичко, вече не бил толкова подут и ходел по-нормално, не така приклекнал. ММ казва, че постоянно мърка, сигурно е много щастлив, че си е вкъщи Heart Eyes Кръвните изследвания са му добри, изписали са му някакви работи, не разбрах какви, ще си продължаваме лечението и вливанията в Добро хрумване, а вкъщи ММ го тъпче през час със спринцовка, за да укрепне и да започне да се изхожда нормално.

ММ вече е железен и пуска лафове, целият се изчервява като му припомня какво момиченце беше снощи Mr. Green

# 657
Marzi Pan, много се радвам! Много!   bouquet

# 658
Marzi Pan, много се радвам! Много!   bouquet
И беше права за второто мнение - помогнаха му  bouquet

# 659
  • София
Marzi Pan, много се радвам, че Ити е по-добре! Hug Ще прескочи "трапа".
Сега, малко да ти се поскарам, използвайки, че Ити е добре.
Кой ти каза да даваш вътрешни обезпаразитяващи на толкова малко коте? Rolling Eyes
И любимото ми: "изписали са му някакви работи, не разбрах какви". Shocked Как не знаеш, бе??? Аз ли да знам. Всяка дума на вет я проверявам. И докато не даде ясен отговор, не си тръгвам. Винаги печеля титлата най-досаден пациент. Wink

Общи условия

Активация на акаунт