Любители на Котки Тема 88

• 47 006
  • 765
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, пиша и тук с надеждата, че някой може да реши да даде шанс на това котенце.  Ще му е по-трудно да си намери дом, тъй като си няма едно оченце и затова разпространявам където мога. Cry Може пък там някъде да е неговия човек. Praynig

# 631
  • София
MayyaI,в този си вид рецептата п/в глисти звучи по-скоро като предпоставка за мултиплено приложение  Wink с непредвидими последици Laughing Аз ще кажа: СТАВА! Разчитам на твоята съвест, че няма да прибегнеш до мултиплено приложение на втория компонент... Като предложител на рецептата, предварително заявявам, че не нося отговорност за последиците!!! Joy
User8145, някога имах един разкошен котарак, норвежка горска, зимата ставаше 8 кг. Беше огромен и страшно се обичахме. Когато го намерих, в шепата ми му беше широко... Беше с едно оченце, предположихме, ченякой го беше ритнал и му беше изкарал оченцето... Беше твърде малък, едва прогледнал, и нямаше как да е от друг вид травма. Е, лекувахме празното оченце, и пичът порасна страхотен! Но, за съжаление, моят бивш съпруг #2gunfire #2gunfire #2gunfire, по време, когато ме нямаше в Бг, допусна да го сгази кола. И до ден днешен не мога да спра да тъгувам по него... Със сина ми се шегувахме, че едното оченце, което му беше останало, е толкова красиво, че стига като за две.
Пожелавам успех в осиновяването на мъничето, дано си намери стопани! А ако си намери, то те със сигурност ще са интелигентни хора  bouquet, щом са превъзмогнали този му дефект.
Съфорумки, хубав ден на вас и на прекрасните ви пухчета! Особено на мъничките такива! Мн голяма слабост изпитвам към малки котарачета! Снахичката ми се шегува с мен, че съм коткопедофил. И ще знаете, че е права. Щото, само да ги добарам, ще ги спукам от целувки и мачкане! Laughing Laughing Laughing

# 632
Ох, горкичката едноока душица, дано си намери по-скоро дом Praynig
И в клиниката, в която ходим е пълно с бездомничета, чакащи някой да ги поиска, всеки ден ги гледам затворени в клетки, а така им се играе, протягат лапички през решетките Sad Така ми се иска да ги взема всичките, все ми е тягостно дълго след като се приберем, не знам мойто си коте ли да мисля или тях.

Ити не се е оправил, но поне не е по-зле. Още е с гадния абокат и му правят вливания два пъти дневно - много плаче през цялото време, вчера даже ухапа докторката Whistling Храни се по мъничко, не повръща, но и не е акал трети ден вече, даже след няколко дози лаксатив. А трябва да изкара гадните паразити вече, не знам защо така не си ги дава - наболява го коремчето, задните крачета са му все разкрачени като ходи, чакаме резултат. Предимно спи, но си има и добри моменти - сутринта търча след мен из апартамента докато се приготвях да излизам и много мърка като се навеждах да го гушкам Heart Eyes

# 633
Marzi Pan и аз чакам всеки ден да пишеш с новини.
Дано всичко е наред! Hug Hug Hug

Чувала съм, че за да се предизвика акане се дава малко масълце в храната и е добре да му масажираш коремчето.  Hug

# 634
Sisi, масажирам и коремчето, и дупето, въпреки че не е толкова малък, сам си върши всичко по принцип. Но той от бебе си е със запек, все се налагаше да прибягваме до лаксатив, масло също съм давала, оправя се за малко и после пак така, в началото като дойде при нас 6 дни не ака изобщо, в чудо се видяхме и ние, и докторите Rolling Eyes Той сега и не яде много, та сигурно няма с какво да ги прокара гадните паразити, но казах на ММ да му направи малко от бебешкото му мляко с масълце, понеже друго не искал сега, дано подейства този път Tired А той ми се обади преди малко да ми каже, че е много тъжно котенцето, седи си в легълцето и гледа жално, не иска да мръдне, не иска да спи Tired

# 635
 Marzi Pan, само при един ветеринар ли го водите? Ако, да, идете някъде другаде с животното и искайте още едно мнение. Аз от поне четири места черпя професионални съвети.

# 636
Касита, само в Добро хрумване ходим, две докторки са там, на смени. Ходила съм по други места с кучето на майка ми и не бях доволна от никой, а и се притеснявам, че ако преплетат лечения, съвсем ще му съсипят крехкото телце. Имам им доверие, много са прецизни, с голямо желание го лекуват. Правиха изследвания, гледаха го на ехограф - не намират друго обяснение, освен че препаратът е убил гадините, но котето не ги изхвърля и организмът ги приема като чуждо тяло, затова страда така. Но ще изчакам да се изака поне и според състоянието му след това ще преценя.

# 637
  • София
Ох, стискаме му палци на мъничкия Ити... И дано докторите наистина да са достатъчно добри...
Marzi Pan, аз така и не успях да свикна с мисълта, че не мога да помогна на всички нещастничета... Не мога да спра да се чувствам лично отговорна, че някоя малка душичка страда, а аз не мога да направя нищо. От това ми е неописуемо гадно. Разбирам те. Пожелавам оздравяване!

# 638
  • Варна
Ех, бе малкото Ити, какво чудо го е налегнало  Thinking
Стискам палци да мине бързо и да има ако скоро, та да изхвърли гадините  Praynig

# 639
Marzi Pan, аз бих отишла и някъде другаде.  Peace

Новата щаб-квартира на Мъртока е върху гардероба. Там се установи почти денонощно. Само като някой от нас легне да спи, идва и той да се гушне. Утре ще му правя постеля там, поне да му е меко.  

Реших след доста консултации да го кастрирам, съобразно поведението му, между края на шестия и началото на деветия месец. За сега, пу-пу, е коте-кротушанче, което ще рече, че едва ли ще ни изненада с ранно маркиране, но ...

Болна съм от грип, мога ли да заразя котката?

# 640
Болна съм от грип, мога ли да заразя котката?

Не.  Wink

и аз съм болна  Confused

# 641
Мерси! Мъжът ми ме обяви за безотговорна, защото лежа с котката, а кихам като магаре.

# 642
  • Варна
Марципанче, айде бе, не ги ли изходи гадориите Ити? Да не са заседнали някъде по трасето?
Чакам акото на Ити!

Касита, моите всичките са кастрирани на около седмия си месец. Трите са женски-няма как да послужат за сравнение-всичко си им беше и е наред.
При мъжкото ми котенце-там е по-сложно за обяснение. Имаше проблем по-натам, кръв в урината и т. н., но  се оказа друга болест. Мисля, че кастрирането около тази възраст е идеално.

# 643
Касита, може би си права. Страх ме е да не попаднем на някой некадърник. Не знам къде да отидем, приемам предложения за наистина добър специалист, но и който ще му обърне сериозно внимание.

Сега съм сериозно притеснена, защото не се бях сетила, че ако наистина има умрели гадове в него, могат да изпускат токсини. Щом и лаксатив не помага, как да ги изкарам от него, тяхната §€@№$%%€€§$**@! ...

# 644
  • Варна
Марципан, колко дни станаха, откакто Ити пи препарата и не се е изходил още?

Общи условия

Активация на акаунт