Любители на Котки Тема 88

• 47 024
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
  • Тра-ла-ла
Аз се скъсах да търся такова, никъде не намерих, накрая в ЦВК ми казаха, че нямало смисъл и не било по-лесно...карай де. Thinking
Има смисъл Peace Хапоподавателят го взех от "Добро хрумване"-Борово

# 616
  • София
Момичета, препаратът, за който говорите, е Бродлайн. Комбиниран п/в външни и вътрешни паразити. Зная и за още един, Advocate. Като ги гуглите, ще прочетете. И ако мога да си позволя съвет относно хапчетата: намокрете ги, преди да ги пъхнете в гърлото на котовете, понеже като са сухи, залепват и са потенциално по-лесни за изплюване. Мокри минават по-лесно.
Marzi Pan, какво става с душичката? Мисля ви постоянно, още веднъж пожелавам оздравяване на кот! Praynig Heart Eyes
P.S. И да повторя още един път, аз когато слагам на моята хубавица фронтлайн, й слагам преди това боди, дърпам ципа и преди да го затворя съвсем, изцъквам фронтлайна. Половин ден седи и като го сваля, няма никакви проблеми. Тези препарати са на спиртна основа и острата миризма дразни котките. Като се изпари спирта и изсъхне, не им прави впечатление въобще. Даносъм полезна на някого.

# 617
Marzi Pan Ще се оправи съкровището, всички стискаме палци.  Hug Hug

# 618
  • Варна
Много ви благодаря  Hug

# 619
Благодаря ви, момичета, за положителната енергия - явно стига до нас, защото мъничето ни е малко по-добре Hug Има някакъв апетит, хапва - мъничко, но пак е нещо и най-важното - засега не е повръщал. Големият абокат много му пречи, много сърцерадирателно се оплаква. Сега се е гушнал в мен и явно сънува кошмари (сигурно много го е травмирала тая история) - рита и прави физиономии, буди се с измяукване, а като рабере, че е било сън започва да мърка - от два дена не му бях чувала мъркането Heart Eyes
Благодаря отново, че мислите за малката ни душичка  bouquet

Днес официално беше записан в клиниката като Ити Grinning

# 620
Не съм писала, но много го мисля малкото пухче и пращам положителна човешка и котешка енергия, да знаеш, ще се оправи бързо!!! Малкия Лъки като го взехме след седмица беше в болница с тежък бронхит (беше само на 8 седмици и без ваксини в клиника с болни животинки), знам много добре как пречи абоката и как му слагах 3 пъти на ден антибиотик през него и как го болеше. Стискам палци скоро всичко да е зад гърба ви Simple Smile))

# 621
  • София
Marzi Pan, само така! Давайте в същия дух! Ще стане Ити един голям, мустакат, шкембест котУрак, за радост на Мама и Тати! Аз ви пожелавам страхотен живот съвместно, защото знам какво е да ти боледува любимче, то си е като да ти боледува детето Sad Поне аз не правя разлика.
Ох, така съм се затъжила за моята Лолка... Вече месец съм далече от нея и ми липсва страшно много! По това, как ме посреща,като се прибера, съдя, че и с нея е същото. Просто не може да си намери място по мене, в скута ми, на гърдите ми, сгушена до ухото ми, само сменя местата, имам чувството, че се опитва да се вмъкне някак под кожата ми чак. Първите два-три дена дори в тоалетната трябва да е в ръцете ми Shocked После, като се убеди, че съм си тук, почва да излиза навън и е спокойна вече.

# 622
  • Варна
Как е Ити, Марципан? Hug

Да ви кажа под секрет-няма по-масажиран корем от моя. Мила меси отгоре ми половин час поне, после Мага.  Mr. Green Добре, че Женя не е масажистка, че щеше да ми дойде в повече.

# 623
Трябва да направиш реклама по телевизията за отслабване - нали и там масажираха с едни колани.Ей ти на - екологичен,че и паяци убива и яде ... Laughing (поне мойто чудо)

# 624
# 625
  • Варна
 Laughingааа, аз разчитам на тях да залавят разните пришълци насекоми.
Между другото, при остъклена тераса, с комарник, напоследък нокаутираха няколко миризливки. Sick
От къде влизат-хабер си нямам. Но чуя ли специфичното "мяк-мяк", заемам бойна поза. Laughing

# 626
И ние сме така - обаче гадното е,че като убие нещо,ми го носи...или оставя на килимчето в банята.Така,да се похвали и да го видя  Sick

# 627
  • Варна
У нас с миризливиките се играе, удар с лапа и после индиански подскоци волна програма, докато буболечката предаде Богу дух  Crazy

Купих фурминатор днес, фурминирахме се малко, после го хапахме, подритвахме и т.н.

Като изкарах обаче едни чертежи на земята, веднага се зае с тях, скача, дебне ги, търкаля се ... цирка пълен. Прибрах ги като взе да се пързаля и да мачка ъглите  ooooh!

Чакаме и ние новини от Ити /все ми иде на ум Итън, за като стане голям кот Simple Smile/

# 628
  • София
При нас индианските подскоци са спрямо нощни пеперуди - едни такива тлъсти, бръмчат като КАМАЗ, много са гадни, като ги изпусне, настръхвам от гадост, обаче как да й отнема кефТА на душичката Rolling Eyes

# 629
  • София
Marzi pan, как сте?
Пиши по-често, че се притесняваме. Praynig Мериха ли температурата на Ити? От това може да се ориентираш дали става въпрос за възпалителен процес или е от глисти и т.н.

etelistna.4etirilinka, мерси много за рецептата п/в глисти. Засега ще опитам само с 80 мл коняк. За сега. Laughing

Да сте здрави, ей! Че на нас ни предстои 6-та операция. Peace

Общи условия

Активация на акаунт