Любители на Котки Тема 88

• 47 936
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
Ние сме от тия черничките,дето в Англия ги изхвърляли,тъй като не излизали добре на фб снимки.
Иначе сме мноооого хубави и още повече обичани.
Снимаме се отдалеч,защото ми затваря очи,като навра телефона в лицето му.И по-важното:спря с повръщането  Peace

# 151
  • София
Serenity_bg, момичетата са писали и вет ще ти кажат : ако не е излязла изцяло от упойка, дръж я на топло и ниско.

Ние сме от тия черничките,дето в Англия ги изхвърляли,тъй като не излизали добре на фб снимки.
Иначе сме мноооого хубави и още повече обичани.
Снимаме се отдалеч,защото ми затваря очи,като навра телефона в лицето му.И по-важното:спря с повръщането  Peace

Ние пък тук си ги обичаме черните котки. При нас излизат добре на снимки.Wink
Установи ли се от какво повръщаше?

# 152
LilaC   Hug радвам се че сте се оправили !Браво на момчето !! Герой е той ...а освен това и чаровник  Hug                                        Sereniti -bg надявам се манипулацията вече да е минала успешно и да сте се прибрали в къщи ! Може още няколко часа да е замаяно и некомфортно  на писанка но важното е че всичко е минало и вече на оправяне вървят нещата ! Спокойна и безпроблемна нощ ви пожелавам ! По късно и дай мъничко водичка по мъничко храна ...и я дръжте под наблюдение ! Успех със възтановяването!

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 18:06 от Benita 2010

# 153
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, ние си взехме котанка от нашите (беше 3 седмици там). И сме много щастливи да ни се мота пак вкъщи.
На нея много й хареса там, обожава нашите. В тоя ред на мисли...сега ми се вижда депресирана. Не ми се смейте много  Grinning но наистина е една омърлушена, леко вяла, дремеща... Хапва и си играе, като я заиграем ние с въдичката й, но... Не е същата като преди и го забелязваме и двамата с мъжа ми.
Пътуването на връщане изобщо не й хареса, много я беше страх и стоеше със забодена надолу главичка, за да не вижда нищо  Sad
Мисля, че й е мъчно за дома на нашите. Не знам, може и да си въобразявам... Но се чудя как да й помогна да се отпусне пак у нас, където реално е живяла от 3-месечна възраст...

# 154
  • София
Sway, нормално е да е умърлушена, но до няколко дни ще посвикне, просто трябва да проявите разбиране към нея. То човек като смени мястото му е криво....нормално е и при тях да е така, и те са си личности в крайна сметка.
Иначе операцията на Мейзи е минала добре, но ще я взема сутринта, че такъв вирус ме е лепнал и не мога да стана от леглото цял следобед...по-добре докторите да я гледат, да не направя беля сега. Утре рано сутринта мъжо ще я вземе  Confused

# 155
Щом Мейзи се е справила,утре ще си я вземеш в топ форма.Много по-добре е да си е под лекарско наблюдение,особено когато си на легло.Браво на момичето!
Ами не знам от какво повръщаше наш черньо.Беше под майчино,не под лекарско наблюдение, и нямаше никакви признаци на заболяване,освен,че веднъж дневно,след като се е натъпкал,идва и ми блъвва полусмляна храна.И докато аз чистя,на бегом да се натъпче пак,но този път си го запазва за себе си Mr. Green.Няколко дена така,не беше приятно,защото върна на килим,на диван и на леглата в детската и спалнята,където си спинка обикновено.Но игрив,весел,енергичен...И после спря.Няколко дена вече е чисто в къщи.Дано е все така.Даже смятам скоро да го натисна за бихелдона,че му е време.

# 156
  • София
Да се похваля! Принцесата вече е вкъщи, щастлива, мъркаща и вече щурее. Изкопа някакво копче отнякъде и сега се премята тук! Шевчето й е изключително малко, надявам се всичко да бъде наред в последствие!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 157
И аз обещах да се похваля - нашият пискун вече два дни върши и втората работа, след намеса на докторката. Поне засега съм спокойна, с ММ явно добре се гледат докато съм на работа - мъникът вече предпочита да се гушка в него, а аз не важа Crazy Ето го звяра Heart Eyes:
И какво правят по цял ден Crazy:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 11:11 от Marzi Pan

# 158
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз обещах да се похваля - нашият пискун вече два дни върши и втората работа, след намеса на докторката. Поне засега съм спокойна, с ММ явно добре се гледат докато съм на работа - мъникът вече предпочита да се гушка в него, а аз не важа Crazy Ето го звяра Heart Eyes: И какво правят по цял ден Crazy:

Хм, само аз ли не си виждам снимките или да пробвам пак? newsm78

Не вземаш правилния линк. От prikachi за да сложиш снимка трябва да ползваш линка за адрес на снимката, който ще ти излезе като цъкнеш с десен бутон върху нея, а не тези, които ти предлага самия хостинг. Peace Пипнах малко ...
и мога да кажа, че това е съвсем безумно малък и безумно сладък бонбон!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug И не бива да го криеш. Laughing

П.П. Аз докато го напиша, ти си оправила нещата. Laughing

# 159
Благодаря, profi_1, и аз през това време си налучках паролата за фотобъкет и успях да ги поправя горе. Ужасно сладък тигър е, наистина, чакаме да се пооформи още малко, за да видим какво име ще му отива Flutter

# 160
  • София
Ужасно сладък тигър е, наистина, чакаме да се пооформи още малко, за да видим какво име ще му отива Flutter

На колко време е това тигърче? Heart Eyes

# 161
MayyaI, мога само да гадая - намерихме го миналата сряда, беше към 180 грама и тъкмо беше започнал да отваря оченца, т.е. предполагам, че кара трета седмица, но не съм сигурна.

# 162
  • София
MayyaI, мога само да гадая - намерихме го миналата сряда, беше към 180 грама и тъкмо беше започнал да отваря оченца, т.е. предполагам, че кара трета седмица, но не съм сигурна.
Marzi Pan, много сладко. А момиченце или момченце или не се знае още?
Аз нямам опит в отглеждане на толкова малки сладуранчовци, но момичетата тук са много запознати. Hug

# 163
Мъж е, голям лигльо се очертава Flutter Аз изчетох всичко каквото намерих в нета по въпроса и го гледаме като по учебник. Затова се включих и в темата - да питам при нужда. Малко по-назад бях писала, че всеки ден е на ветеринар и го следят. За късмет бях отпуск миналата седмица и можех да съм неотлъчно до него в първите дни, сега през деня се гледат с ММ.

# 164
  • Варна
Мило малко котенце,Марципан!  Flutter
Купихме две нови драскалки , които веднага започнаха да бъдат уважавани.
В зоомагазина в Алати,Варна, видяхме необгрижени животни за продан. Вода-нямаше, а изпражнения лнепочистени-да. Кученцето имаше огромни нокти. Жалка работа.

Общи условия

Активация на акаунт