Любители на Котки Тема 88

• 47 865
  • 765
  •   1
Отговори
# 570
  • София
По принцип вътрешно О. се прави на гладно.
Най-вероятно е раздразнило стомахчето. Peace
Едва ли има нужда да му даваш водичка сега когато спи, ама му давай, когато поиска. Peace
Много мъничко е!!! Hug
Не мисля, че сте се наложи да ходите сега. Все пак е към 1 часа, а на Кот ще му се спи.
От колко часа вашият вет работи утре? За да прецениш дали да си лягате или да го наблюдавате?

# 571
От 8.45 са, аз ще го наблюдавам така или иначе - легълцето му е точно до главата ми. А преди малко се размърда нещо, аз го погалих, размърка се и пак си заспа и вече не свитичък, а в нормалната си спокойна поза - навява ми надежди, че е по-добре Praynig Дано наистина е само временно раздразнение.
Благодаря отново за съветите в късния час Hug

# 572
  • София
Няма за какво. Hug Вода трябва да го научиш да пие само. Peace Никой не му е показал. Peace Стискам палци!!!

# 573
  • София
Marzi Pan, какво стана?

# 574
Здравейте. Как почиствате ушите на котетата си? В ушичките на моето коте има нещо черно.

# 575
MayyaI, котчо към 3 през нощта се събуди и пак повърна съвсем малко. Явно му олекна и стана ужасно весел и игрив - до 4 ни държа будни. Сутринта преди да тръгна беше добре, бодър и гладен като вълк, тичаше с рев след мен по стаите и се катереше нагоре по крака ми, за да ме подсети да му дам да папа, аз пък не посмях преди да звънна в клиниката. Обадих се като стигнах в офиса, докторката каза, че е възможна такава реакция на организма, да си го храним нормално и привечер да звънна да й кажа как е. Повече не е повръщал, няма разтройство, според ММ си е екстра, нищо необичайно нямало - скача и се закача Grinning Може просто да ми е чувствително калпазанчето, явно се оправя Hug

# 576
  • София
Здравейте. Как почиствате ушите на котетата си? В ушичките на моето коте има нещо черно.
Ако черните неща са като мазни люспички, с тъмно кафяв-черен цвят, това е ушна краста. Моята Мейзи го има този проблем, борим се с него.
Заведи маци на вет, обикновено обезпаразитяват вънщно, дават лекарство и така...борбата е дълга и неприятна.

# 577
  • София
Скрит текст:
MayyaI, котчо към 3 през нощта се събуди и пак повърна съвсем малко. Явно му олекна и стана ужасно весел и игрив - до 4 ни държа будни. Сутринта преди да тръгна беше добре, бодър и гладен като вълк, тичаше с рев след мен по стаите и се катереше нагоре по крака ми, за да ме подсети да му дам да папа, аз пък не посмях преди да звънна в клиниката. Обадих се като стигнах в офиса, докторката каза, че е възможна такава реакция на организма, да си го храним нормално и привечер да звънна да й кажа как е. Повече не е повръщал, няма разтройство, според ММ си е екстра, нищо необичайно нямало - скача и се закача Grinning Може просто да ми е чувствително калпазанчето, явно се оправя Hug

Чудесна новина!!! Hug А кръстихте ли го или е още Котчо? Wink

# 578
  • Варна
Забравих кой от списващите в темата ме посъветва някога как, но върши работа.
Напояваш парцалче с топла вода, изтискваш и чистиш ушите с пръст, обвит с парцалчето. С клечки ми е опасно да не бръкна навътре, ако мръднат.
Мила ми иде да я набия по палавото дупе. Продължава да дебне Мага, като влезе в тоалетната и да я стресира така. Някой път даже се засилва нахъсано и установява, че Женя е вътре, та си подвива опашката и изчезва. Лош пример дава- И Женя и Мага взеха да дебнат, като влезе някоя в тоалетната. Twisted Evil Някоя ако се ядоса, може да реши да се изхожда на спокойствие извън тоалетните. Twisted Evil
Дебна все за бълхи-няма.  Crazy

# 579

Според мен повръщането е било от обезпаразитяването, т.е сравнително често се среща след вътрешно обезпаразитяване да повърне животното или да има разтройство.
Ако повърне до 1час след приемане на пастичката/хапчето трябва да се направи повторно обезпаразитяване.

Hug

# 580
Привет, да попитам: давате ли неограничен достъп на котките си до котешката трева, ако изобщо сте им посадили такава в саксия?

# 581
  • София
Привет, да попитам: давате ли неограничен достъп на котките си до котешката трева, ако изобщо сте им посадили такава в саксия?
Моята не обича тревата от саксиите. Давам й трева, откъсната от вън. След втория-третия ден започва да отказва. След седмица, пак прояжда.

# 582
  • Тра-ла-ла
Някоя от вас има ли затворена котешка тоалетна? Замислям купуване на такава, но се чудя дали ще удобна на котьовците ми? Те са свикнали на по-свободно, даже понякога и не влизат целите в легенчето

# 583
Някоя от вас има ли затворена котешка тоалетна? Замислям купуване на такава, но се чудя дали ще удобна на котьовците ми? Те са свикнали на по-свободно, даже понякога и не влизат целите в легенчето

Аз имам, много сме доволни! Котьо веднага разбра какво трябва да прави, отначало мислехме че няма да му дойде на акъла да бутне вратичката и да влезе понеже беше по-мъничък - напразно се тревожихме. Само първия път му изсипахме от предишната тоалетна постелката, за да му замирише на "неговото си" Simple Smile

# 584
  • София
Моята Мейзи е със затворена тоалетна, среден размер е, има и по-големи. Добре й е вътре, но и така успява да разпилее по малко пясък отвън. Явно се мисли за къртица, копае ли копае... Миризмата е доста по-малко така

Общи условия

Активация на акаунт