"KIRAZ MEVSIMI"/"СЕЗОНЪТ НА ЧЕРЕШИТЕ"-новият турски сериал по FOX TV-тема 3

• 66 452
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • Разград

# 241
  • Разград
Снощи малко гледах предаването на Али Бичим и Араз пя джаз Shocked Shocked Shocked супер ми харесва това момче Hug Hug Hug

И на мен ми хареса. До сега не бях го забелязала че е левак, но като взе китарата да свири с другите музиканти тогава го забелязах.

Първата песен  е на 10 мин.
http://www.fox.com.tr/Ali-Bicim-Show/bolum/11/part/2

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 01:47 от vania_e

# 242
Добро утро,Черешки
Ваня Hug Hug Hug направо ми събра очите Shocked Араз

и интервюто на Серкан за образа на Аяз

хубав ден Hug Hug Hug

# 243
Здравейте,момичета Hug
Мери  bouquet,Ваня  bouquet
Араз и на мене мн ми допада Heart Eyes
Спокоен ден-понеделник. Hug

# 244
Групата на Шаро WinkКато ги видя,започвам да се подсмихвам Laughing

# 245
 newsm03 Здравейте, черешки,
Спорен ден ви желая

# 246
 хе и на вас  Hug Hug Hug

# 247
 Ами това,което говорят в последния фрагман е нещо такова:Тази досадна принцеса е била затворена в кафез на брега на морето и никой не може да я спаси освен този,който владее сърцето й Wink Winkсамо той може да отвори кафеза.Надявам се той да дойде и да ме спаси  ooooh! Joy Joy Joy

# 248
  Имаме озет на 13 серия:

Öykü ve Ayaz kavuşmuşlardır. Hiç olmadıkları kadar mutludurlar. Ancak ufak bir sorun vardır. Sevgili olduktan sonra birbirlerine karşı nasıl davranacaklarını bilememektedirler. Önem, ikiliye büyük bir görev verir: Eski manken Setenay Ateş'i, Evren Yakut defilesinin baş mankeni olması için ikna etmek... Setenay yoksa, defile de yoktur! Setenay'ın ise en büyük derdi, oğlu Emirhan'a bakıcı bulmaktır. Öykü ve Ayaz, bunu fırsat bilip işe koyulurlar. Bakıcı olmaya gönüllü olan ikili, Setenay'ı ikna ederler. Emirhan ise oldukça yaramazdır. Öykü ve Ayaz'ı zor zamanlar beklemektedir.

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 уф....много щастливи,но не знаят как да се държат един към друг  ooooh! ooooh! вече като севгилита Joy Joy Joy Май Еврен ще държи да бъде наета определена манекенка,но тя има син и Ойкю ,и Аяз ще се заемат с детето Joy Mr. GreenЧакали ги трудни времена  Joy Joy Joy

# 249

и песента,която звуча докато гледаха мач newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 250

уф..явно някакво хлапе ще вкарат newsm78 newsm78 newsm78

поне Пипчо си е на линия  Hug Hug Hug

# 251
е не... Joy Joy Joy Joy
 Илкерчо закичен с люта чушка

# 252
  • Разград

# 253

от сета Hug Hug Hug нашите май ще купуват чичеци  newsm78 newsm78 newsm78

# 254
  • Разград