Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~95

• 44 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Тази вечер пък кабелната телевизия в квартала не работи. Има авария.

Ще я отстранят по някое време.

# 706
Момичета, голям карък съм. Направих новата тема и я пуснах на преглед, написа ми проблем при зареждането, изтекъл срок и ме прати в трета глуха...Сега започвам отново...Но главата ми не е в ред, та кога ще стане не знам....

# 707
Момичета, голям карък съм. Направих новата тема и я пуснах на преглед, написа ми проблем при зареждането, изтекъл срок и ме прати в трета глуха...Сега започвам отново...Но главата ми не е в ред, та кога ще стане не знам....

Ани, скъпа, моля те - не се ядосвай. Когато стане - тогава.  Ще почакаме - нямаме никаква друга работа.
Тук сме да се забавляваме, а не да се ядосваме или пък най-малкото да те притесняваме.

Нямаш никакви проблеми.

И без това ние доста пишем. Шетам из другите теми и виждам колко сме напред.  Може би сме от най-първите.
Особено аз с тези мои страници - безкрайни.  Кота ще се науча да пиша само по 2-3 изречения.
Колко ми се иска всичко да ви споделям, защото сърцето ми е открито и нямам тайни от вас.
Приятна вечер и всичко хубаво.

Все живея с надеждата, че ще ни дадат озет за филма ни.  Дано!!!

# 708
Сиси и да искам да не се ядосвам, не мога ....все пак съм положила труд и всичко замина на вятъра.
Направих я отново. Да свършваме тази и да пускам новата....че да не стои на компютъра....Главата ми не е добре, утре ще ходя на доктор, та да не останете без тема....

Ще направя компания на Азер бей....да се успокоя  Grinning

# 709
Малко колажчета от Рукие да довърша темата....

# 710
# 711
# 712
# 713
Кемал Башак е публикувал в темата на Парампарча нещо от Mesut Yar...ама нищо смислено не излезе на преводача...Може би става въпрос за игралния филм със същото заглавие, за който бях писала назад в темата....

Скрит текст:
Senarist oyuncuya pas çıkarır ve gol!

Star TV’de başrollerini Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın paylaştığı ve ekim ayı sonunda ekranda olması düşünülen dizinin ismi “Paramparça” olarak belirlenmiş. Biraz Yeşilçam’a ilgisi olanlar hatırlar, bu ismi taşıyan birçok filmi izlemişliğimiz vardır beyazperde’de. Yaklaşık olarak da hepsi birbirini andırır. İki isim başrolü sırtlayacak ağırlıkta bana göre. Zaten hikayede öyle yalın yazılmış ki dizi daha çok oyuncularla senaristin paslaşması kıvamında seyredecek. Son dönem izleyici takip ettiği işlerde kafa karışıklığı yaratabilecek tüm hikayelerden kaçar oldu. Bu yüzden dizi senaristleri ciddi bir yalınlaşma eğilimi içine girdi. Ben kendi adıma “Paramparça”nın bu eğilimin sembollerinden biri olacağını düşünüyorum. Ha, bu denli yalınlık iyi mi, onun da sonuçlarını bir şekilde birlikte göreceğiz sevgili okur. Neyse, hayırlı olsun diyelim...

kaynak :Mesut Yar

# 714
Къде изчезнахте....Сиси ти си гледай сериалите, а пък аз ще правя нова тема, ще довършвам старата....Сори, ама няма да стане...Отивам да се лекувам, а вие ми се обадете, когато свършите тази....

# 715
# 716

Джано хубавец като баща си.... Hug

# 717
Къде изчезнахте....Сиси ти си гледай сериалите, а пък аз ще правя нова тема, ще довършвам старата....Сори, ама няма да стане...Отивам да се лекувам, а вие ми се обадете, когато свършите тази....

Ето, за това много те обичам.  Само да знаеш колко се смея с глас и се хиля като ненормална.

Луд купон.

Наистина ходих при  Кузей и Гюней.

Признат грях не   е грях, нали.

# 718
Ани, признай си как разбра????

Ти си от Скотланд   Ярд.  Секюрити  ФБР.

Знам, че ти е много трудно, но кажи какво да ти помогна???

С най-голямо удоволствие....

# 719
Ама пък сърцето ти е много добро и като направиш новата ни темичка обхваща те едно удоволствие от добре свършената работа - знам много добре - готвиш се, намисляш как да я построиш, за да е по-красива.

После обмисляш детайлите така да ги подредиш, че да има романтичен оттенък .

И след това започваш - работиш, работиш, потиш се, влагаш цялото си старание, цялата си енергия за да постигнеш съвършенство.  Упорита до  предела си....

И ето - вече си готова и изведнаж мечтите ти рухват, защото в България компютрите са боклук, защото интернета в България е ала бала.  Защото БГ Мамата ти изиграва лоша шега и ти изтрива   всичко, което си постигнала.  Защото в България нямаме нищо свястно, та компютри ли да имаме???

Днес една фактура ми разката майката. Един  същи Булстат, една и съща фактура от 10 цифри, едно и също ДДС от петцифрено число. Адреса на моята фирма, всичко абсолютно едно и също, но доставчика е различен , а булстата един и същи  и  моля те тази фактура носи дата 30.09.213 година. Парадокси колкото си искаш.

И така, мила Ани, ти продължаваш упорито и упорито да градиш нашата нова темичка дотогава, докато я изографисаш като  Зографка, да я обработиш като писателка, да я натъкмиш като художничка.

И....ето пускаш темата....радваш се и  пак и пак започваш и  отново  да си градиш стратегия за следващата тема.

Ето.....това е   К о з и р о г а.

Същата съм като теб. И Гостенка е като нас, и Джолева е като нас,  И не знам още колко.

Това сме ние - аз работя, аз действам, аз постигам върха и после започвам отново и отново....

И така....до края на света.

Общи условия

Активация на акаунт