Свиркам си и добре ,че се оправям .
Ти къде се губиш ?
Тоест как ще знаеш с какво да се лекуваш? И как ще знаеш какво ти има? Аз не съм учила да диагностицирам например шарка. Имате ли лични лекари? Чувала съм, че здравната система в Канада била много бавна, но сигурно има значение за коя област говорим! И зимата ще ви идваме на гости! Е, малко по назапад от вас. 

Не знам какво му стана на това дете - взех го от градина, ходихме на консултация и после се започна едно мрънкане, едно чудо...ужас
Не спря да се кисели, рева цяла вечер, една хубава дума не ми е казал. Уж казаха че е спал в градината, ял, слушал, играл си с децата...А вечерта ни направи луди всички вкъщи. По едно време вече започнах и аз да викам, бях на косъм да го ударя! Как се възпрях изобщо не знам....Едвам дочаках да го изкъпя и да заспи
Много ми е мъчно, до сега съм ревала като магаре
Добре поне, че ви споделих, та да ми олекне малко. Дано да е било нещо моментно и утре да си е пак моя Ванко, че такъв нещо хич не ми харесва
А пета година започва с първите две яслени групи.(А и тази учителка, която беше следобяд съм я чувала да го казва на децата
. Тяхната площадка е точно до оградата и тя понякога не се усеща, че я чуват родителите още преди да влязат в двора на градината)
Не са у ред тия хора. Именно защото е заразно заболяване ти трабвя правилното лекарство, те самолекуват ли се 

Влизаш в ритъм и ще разбереш защо ми е важно малкия да го няма 4 часа у дома 
Страхотен клип!!! Как мина вашия първи учебен ден?
смях се на причината за рев на малкия 
Страхотен таен агент имаш
Много е пораснал! Хубаво решение си взела за фехтовката! Дано се върне вашата госпожа 
Говори ми, говори какви вкусотии приготвяш....аз все някога ще премина тези 3500км и тогава някакви си 300км няма да ме спрат
Как се нарича това красиво цвете?
Да е все така щастлива в училище!!! Супер си се представила с изненадите!
Странно ми е отношението, което си получила... или ти отиваш втори път?
търсиш предизвикателството
С интерес ще очаквам да видя реализирани идеите ти!
Не ти е лесно с двама малчугана и куп задачки 

Благодаря за кафенцето.
, на преглед съм... да ми видят злъчката 

Него трябва да го взема в 11.30, а каката днес е до 13ч. Ще я изчакаме в училището. Дано спре да вали, за да поиграят децата на двора, докато свърши и тя. После се прибираме, обядваме, почиваме малко, сядаме да пишем домашни (по-точно Елена) и в 18.30 трябва да я водя на танци. Планът за днес е пълен.
Трябва да си намерим забавления, защото с този дъжд няма мърдане от вкъщи. Добре че вчера й взех още две книжки и ще ги разглеждаме и четем.

Препоръчани теми