Домакини 43/ есенна

• 47 824
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро.
Лейдибърд, разсмя ме с новата ера  Laughing Що не си се преместила, бързо да поправяш тази грешка! Лесно ще свикнеш с електронния четец - много е удобно, ще видиш  Peace Ти имаш ли откъде да теглиш книги? Ако нямаш, казвай - ще помагам  Hug Аз освен че имаме електронен четец, ами и на смартфона съм си изтеглила едно приложение за четене на книги, та и от там чета  ooooh! Абе важното е да се чете  Peace
Ние с Дея ще излизаме малко по - късно. Мм е рожденик в неделя (баш на изборите), та ще ходим за подарък. Поръча си портфейл да му подаря, сега ще ходя да избера нещо. Вика ми "Може да не е голям (подаръка), важното е да е скъп!". Тарикат!
Свеки не е на работа днес и ми се пречка само тука  Whistling От едно известно време реши в петъците да не ходи на работа  Twisted Evil И си имаме едни дълги изнервящи уикенди, ужас е. В понеделник хората им е тъпо че отиват на работа, аз празнувам че най - после ще остана малко сама.
Айде хубав ден от нас, аз отивам да търся портфейл за моя възлюбен  ooooh!

# 361
Дзак ит мен - днес съм втора смяна само (като никога), та домакинствам, взех си и контролните на децата за проверка, че в даскало не мога да им смогна - хем шумно, хем някой те дърпа за нещо.
Джейми, тръгнах на йога, ама тукашната нещо не ми е по сърце - по-малко движение, повече релакс. Във Варна упражненията бяха по-динамични. Тъй че ходя, ама не съм много редовна.
Калинка, и аз като теб - всичко старо ми е на сърце, а мечтата ми е за антикварен магазин или книжарница за стари издания. И това не е от възрастта, от младини съм си такава. Иначе за ел.четец - ми какво да кажа, при вас раздават на децата, тук ако искам мултимедиен урок си мъкна лаптопа от къщи, личния... Вио, пиши после какво купи, с половинЪТ  ти сме една зодия. Хубав ден!

# 362
  • Germany
Здравейте и от мен Simple Smile
Днес е празник тук и няма да търчим по задачки Simple Smile Времето е чудесно и ще ги ръчкам да ходим на разходка. Вчера бях за 2ри път на пилатес и днес съм с яка мускулна треска. Предният път, явно като за начало, беше много по леко. Обмислям да ходя и в понеделник, че така с един път седмично ще съм си перманентно с мускулна треска Simple Smile
Добре дошла на новата домакиня!
Тити, честито! Лека и безпроблемна бременност!
На всички  Hug

# 363
Вио важното е портфейла да е червен и скъп!!!
Скрит текст:
За четеца ще го мисля за малкия - аз имам джобен комп под уиндос и айпод - и с двете мога да чета, а и да слушам аудио книги. За малкия трябва да преценя дали да е айпад или киндъл. За сега единственото преимущество на киндъла е, че мога да свалям безплатни книги от амазон...
Дами и аз за това си мечтая или магазин за цветя  Joy За училищата - няма сравнение...те и в класната стая си имат библиотека, от която си вземат книги за четене в къщи..., а четците им ги дават от клуба - то все по нещо трябва да си личи на какъв клуб си член  hahaha от клуба по футбол имаме екип с неговото име на гърба  Joy Та както знаеш принадлежността към дадено общество има отличителни белези, както и задължения  Joy
Мони хубаво си се раздвижила   bouquet Аз практикувам бабешко ходене  hahaha но не падам под 10км на ден. Само дето ефекта е увеличаване на апетита  hahaha

# 364
  • гр.Варна
Тити страхотна новина.  bouquetМного се радвам за теб.Бате Емо естествено ,че е щастлив.Дано всичко е наред и се роди едно хубаво и здраво бебче.
Дами - колебая се между две лекарки УНГ.Едната е д-р Мутафова която преди 4 години оперира щерката и съм много доволна от нея.Още тогава прегледа и мен и ми каза ,че сливиците ми са за вадене в най-скоро време.Ама аз като виден овен си стисках ,но вече няма накъде.Лошото е ,че Мутафова се пенсионира и май и операциите които прави са частно.нищо в сряда съм при нея от 17часа и ще видим.Другата докторка е д-р Войчева.Също много добри отзиви за нея.Препоръча ми я нейна близка,че да видим.Там пък съм записана за понедилник сутринта.Имам направление от ЛЛ ,и трябва да се действа вече бързо.Омръзна ми да ми е лошо. Sick
Нещо ми е криво тези дни.Тази сутрин и щерката не можа да се надигне от леглото.Лошо и е и на нея,ама как няма да и е лошо като целият им клас е болен и никой не си взема болничен за да не отсъства от пустия немски език.Едвам стана и се клатушка в коридора.Викам къде бе дете????
Пък тя-Ще отида за втория и третия час ,че са немски. #Crazy Е не отиде.Пратих я да си ляга ,че почти беше припаднала вече.Сега ги чакам с баща и да ми се обадят от кабинета на ЛЛ с диагнозата. #Cussing out
Оф сори ,че ви сговних и на вас деня.
Ще се оправим и отново ще се ухиля. Laughing

# 365
Плами на мен темперамента и маниера на работа на д-р Войчева ми харесва - това го казвам като подчинен. Лични благодарности към нея също имам - преди години вади чуждо тяло от нослето на детето ми!!! Бързо оздравяване на щерката  Praynig Hug

# 366
  • гр.Варна
Благодаря Лейди.И аз чух само хубави неща за д-р Войчева.Ще видим какво ще каже в понеделник.
Щерката оше не се е обадила и вече взех да се нервя. #2gunfire

# 367
  • София
Здравейте!
Петък е и имам повечко време този следобяд, та раших да попиша, а не само да чета.
Тите, честито! Да мине всичко леко и да сте много щастливи!
Плами, успех в понеделник при докторката!
Люси каква французойка ще идва, че не разбрах Blush- пак на такъв обмен както миналатъа година имахте чуждоземско гостенче ли?
Мони, браво на теб за Пилатес-а! Бързо да ти минава мускулната треска !
Лейди, и аз така се противих и протвих за четеца, но приятелки ме убедиха и откакто го имам пада едно гоооолямо четене. Много съм доволна, нали по цял ден миткам по метрото и все чакам някое от децата някъде, та ми влиза в идеална употреба особено в такива случаи.
Вио, какво да ти кажа...не се ядосвай със свеки, но знам, че не е така лесно. Дано скоро имате възможността да излезете от нейната къща и да си имате свой дом. Тогава ще се "родиш"!

Мария ще има рожден ден другата седмица и този път искаше нещо различно. Бях изпаднала в тих ужас какво ще реши, но ме изненада много приятно- иска да заведем приятелите и на театър. Та взех билети за Карлсон в Младежкия театър. Ние сме го гледали, но толкова ни хареса, че Мария беше решила, че иска отново да го гледа някой ден. Е, сега ще има тази възможност.

Приятни почивни дни!

# 368
  • Germany
Вале, страхотен подарък си е избрала Мария! Браво!
Лейди, 10км. на ден си е сериозно постижение!
Плами, дано не е нещо сериозно при щерката, а ти се оправяй бързо!

# 369
Купих портфейл - убедиха ме че е естествена кожа, да видим. Лейдибърд, този твоя от снимката е много хубав, и аз търсих нещо подобно., но за съжаление не намерих. Дано поне на рожденика му хареса  Crazy
Вале, браво на Мария, наистина страхотен подарък!
Плами, да оздравявате  Hug

# 370
Голямо зациклене зациклих, затова оставям всичко и отивам на фризьор.

Вио - ще му хареса, ама да не забравиш да му оставих някаква паричка вътре да му е за берекет. Peace

Валенце - браво на Мария, прекрасно и стойностно празнуване. Hug А как е Бояна в новото училище?

Мони - какъв празник е днес у немско? На ММ колегите в завода приключиха още вчера по обяд и дим да ги няма.  Laughing

Плами - това със сливиците е гадно, ама колкото по-бързо ги махнеш, толкова по-добре, че големи мизерии правят. А дали ще ни покажеш малко снимки от Турция или аз съм ги пропуснала?  Embarassed

Калинка - предимствата на киндъла са, че не натоварва очите, може да сваляш не само от амазон, но и от много други сайтове безплатни книги и събира към 5000 книги. А, и батерията държи много. Айпадът - паметта му е ограничена, свалянето на книги става без проблем от амазон, но от другите сайтове си иска разни платени програми. Казват, че имало приложение за правене на екрана като на книгите тоест не натоварва, но не го знам кое е това приложение. Батерията пада много по-бързо от киндъла. Най-голямото предимство е, че е не е само за книги, а е таблет. Според мен, от личен опит, едното не замества другото. Ако бщджетът не е проблем - и двете!

Бонболина - да минава бързо тази болка! На мен миналата година ми вадеха един зъб, не можаха да го спасят, пих антибиотик една седмица, но болката беше само първия ден.

Лус - ела да видиш тук какво е градски транспорт. От време на време го използвам, ама добре че не в час пик, че е по-зле положението от копърка в консерва.

Дамчо - На кой клас преподаваш? Пропуснала съм... Ама много рано ги започнахте с тези контролни, има-няма само от 2 седмици са започнали училище!  Laughing

Марче - честити ти ботушки, много обичам гумените. Тук се засилих да си купувам, не че имам нужда, ама като ми обявиха цена от около 200 долара и се отказах набързо.

Сигурно пропускам много от вас, ама за сметка на това ви цАлуФам!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 371
Вале театъра е страхотна идея!
Изчистих .Хойках по магазините с приятелка ,но нищо не намерих.За това обичам да ходя сама или с Емил.Утре или в неделя ако не ме до мързи ще се разходим до там.Каня се да правя лозови сърми .

# 372
Вале и аз по цял ден вървя на някъде, но рядко сядам  Joy че не ползвам превозно средство - та на мен ми е по-удобен айпода - бухам слушалките в ушите и това е. Много рядко чета през него - и там има четец - само когато пътувам. У дома четем хартиени книги - библиотеката ми е на път за училището, та за себе си толкова пари няма да дам  hahaha Много добра идея за рожденния ден   bouquet
Вио със сигурност ще го хареса, ама и ако му го подариш заинтригуващо.....
Смърфи Те на това му се вика правилно решение   bouquet !!!! Отиди на фризьор, пийни кафенце, хапни калорична бомба и музата ще кацне на рамото ти!!! Пък за моите размисли бюджета е проблем до толкова, че не обичам да затварям пари в еднодневки - по същия начин всички познати ме убеждават колко е хубаво да има детето xbox - всички деца които познаваме имат - защото там игрите са по-страхотни  hahaha е да ама аз няма да тръшна толкова пари за играчка. Та за това и го мисля - а и има Kindle Fire HDX 8.9" 32GB WiFi Tablet , който има и камера и за малкия ще е удобно при пътуване да носи 1 нещо. У дома той си има добър комп, но на седмица дали му се събират и 2 часа на него, а техниката мнооого бързо остарява и излизат все по-нови неща. И аз като Марче предпочитам да давам пари за други неща, а не за техника  hahaha едни ей такива дето с годините цената им расте  hahaha
Тити какво си търси, та не намери? Аз от мноооого години пазарувам сама, че да си блея на спокойствие каквото и където на мен ми харесва  hahaha
Мони не е постижение, а ежедневие  hahaha До училището на малкия е около 2,5км - правя по 4 дължини на ден - две сутрин и две след обяд  hahaha на такова разстояние, но в друга посока е най-близкия магазин, а в трета посока стадиона  hahaha Има дни в които се събират и повече километри - та по тая причина с кеф давам £150 за маратонки, ама за таблет ми се свидят  hahaha
Накрая прибрах малкия, сега ще направя една баница и кренвирши с кашкавал + айрян и това ще е вечерята  hahaha

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 20:15 от Ladybird_

# 373
Търсих на малкия горница с ципове
.Не намерих в некст.Утре ще обиколя и другите магазини ако е ОК времето.
Да и аз обичам да блея сама.Така ми е качествено пазаруването.Поне се разходих.

# 374
И аз обичам сама да обикалям магазини, никой да не ме ръчка, не че се застоявам много по тях де. Смятам да направя това упражнение тези почивни дни. Скъпи "играчки" нямам, а и не искам. То и да исках няма как да се доредя от мъжете, които са вманиачени по тях. Навремето мъжът ми като си купи първия айфон ме компенсира с хладилник - бяха на една цена Mr. Green Аз си падам по парфюми - не мога да устоя на хубава миризма.

Общи условия

Активация на акаунт