Плами, дано да премахнеш навреме сливиците, знам, че не е шега работа...
Писе, бързо да се оправя майка ти.

Бонболина, бързо да се оправяш

Калинка, имам подкрепа на 4-5 родители, това ми е достатъчно...

но другото си е 6 точки - това на Домлян това е марката с която е захранено голямото ми дете , защото си е е в района на Карлово и беше един вид местното - масло, сирене ,кашкавал и сега като вляза в магазина към техни продукти посягам без да ги мисля , а другото е маслото от Лидл, предполага че и в него не трябва да се съмнявам ама знае ли човек ...
! Ох, Луска - така е в градския транспорт, особено в старите автобуси. Аз също съм без кола и от време на време ползвам автобуси, когато не се движа пеш. Е номер 76 е с колите от студентските ми години - значи поне на 25. Онзи ден такова тресане беше до Орлов мост
Преди години, преди да ги открият, до Шумен ходехме да пазаруваме. Голям майтап 
Браво! Казвай сега - в коя седмица си, кога е терминът, какво бебче очаквате (ако знаеш де). Мале, много се радвам, наистина. Даже казах на мм, че пак имаме бременелка в темата
Борихме се половин час, не можахме да ги отключим, а и стана време да се къпят. Накрая се ядосах и му дадох да си инсталира фабричните настройки. Излязоха, ама утре има да преподреждам.
от снощи ги следя. Много жертви даде България тази година, а уж мирно време

Ти си харизматична и ще те подкрепят още родители
Много се смях на премеждието ти в ГТ, ама не е за препоръчване 
!!! Тм удари ли дупе в тавана Много хубава новина! Дано ти е леко и безпроблемно

Нека преспят картичките и ще заблестят 
искаме да купуваме маркови неща, ама евтини /още от преди хиляди години, когато старателно се разшиваха етикети от старите дрехи и се пришиваха на новите.../ та и пазара отговаря на търсенето...Смешно и жалко....Във форума попаднах на една тема за пазаруване в тукашната асда – от тази тема разбрах колко е престижно да се пазарува от там..., а в действителност това е верига за бедни хора, за тези на помощи, с по 5 деца...Така че – проста истина – пазара отговаря на търсенето... Със здраве да си носиш ботушките!!! Щом са ти на сърце – дупето с кеф ще се удря в земята!
Дано не ти се налага да ги носиш толкова често и дълго, колкото на мен 
здрав вибратор си намерила - то чак пломбите ти ще изпадат 

Сега от клуба по четене на малкия им раздадоха - през тях ще четат - та малкия заяви - вече сме в нова ера, а ти не си се преместила
На стари години с малко дете - май ми се налага да съм в крак с модерните технологии....а как обичам старото...стара книжка, старо вино, стари мебели...
Препоръчани теми