Домакини 43/ есенна

• 47 824
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ние се побъркахме с тези Стикета. Ма ко, вие събирате ли? Аз не пазарувам често в Лидъл. Относно боядисването... ако не ви е спешно не ели по-добре, когато ще пуснат парното, защото според мен бая време ще съхне... Може и да не съм права... newsm78

Плами, дано да премахнеш навреме сливиците, знам, че не е шега работа...

Писе, бързо да се оправя майка ти. Praynig

Бонболина, бързо да се оправяш  Peace

Калинка, имам подкрепа на 4-5 родители, това ми е достатъчно...

# 346
  • при късмета
Далеч ми е Лидл, Люска и от стикетата се отървах. Ходя за нещо конкретно само. За ботушите още не мога да стигна.
Няма парно там, така или иначе трябва да боядисам. Латекса има нужда от проветрение за да изсъхне, температурата няма значение. Стаите са противополжни на хола и течението ще свърши работа. Само дето трябва да стоя на него, че не мога да оставя да става течение, като няма никой, да не заминат стъклариите.
Сложих една леща, че е поръчана за днес. Раздигала съм всичко и прохусмокачката чака, а аз се ослушвам  Rolling Eyes

# 347
Аз пък да си кажа ,че ще ставам мама отново Simple Smile
Плами успех с ваденето на сливици!
Аз съм същия дивак ,но още се дърпам от вадене.

# 348
Ехе, Тити! Честито! Всичко най-добро!   Party

На мен нещо не ми се получават нещата с картичката, едно си представях, друго става и съм ядосана и крива. На всичкото отгоре имам и други задачи и времето ми е супер разпокъсано.  Sad

# 349
  • София
http://aktivnipotrebiteli.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82/121/%D0%A2 … %D0%BE-%282014%29

С горното ви показвам състоянието на маслото , което ние ползваме ежедневно. За съжаление, показателите на повечето марки е трагично. Трябва да се внимава с покупките и пари на вятъра да не се хвърлят. То какво остана да купуваме..... newsm78

Добър вечер, мили дами!
Прибрах се и се мотам. Ям печена тиква, купих си от пазара готова. Много е хубава, суха и сладка. После минавам на варена царевица, млечна и нея я купих от пазар.  После ще мина на диня и сирене и в общи линии го раздавам диетично. ММ тази вечер е зает и аз отново съм самичка. Готвене ще има в някой от близките дни.  Wink

Вио, все забравям да ти споделя моето мнение относно изучаването на език по дет. градини. Пускай го навсякъде, все нещо ще му влезе в акъла, нека да е зает и да има отговорности. Не е лошо. Учат се песнички, леки стихотворения, ще те зарадва на Коледа с някоя и друга песен например с Jingle Bells, досада отвратителна, но е приятна досада.  Simple Smile
Бонболинке,  с това усложнение на този зъб е време да се вади. Няма да можеш да го спасиш, действай. Плами, ти също...към болницата. После ще пееш.  Simple Smile
Людка, мнго обичам да съм заета , като теб, да правя организации, да се участва в нещо. Одобрявам.
В Лидл не ходя и изобщо този магазин не го харесвам.  Ти какво купуваш от там?? Всичко ми е объркано, не се ориентирам добре, нямам видимост на продукти, като че ли....не знам. Виж Билла я харесвам и някои и други мои си магазини за хран. стоки.
Купих си гумени ботуши, черни + фльонга  отпред.  Нито са ужасно скъпи, нито много евтини, ще вършат работа за кишата. Лошото е, че токчето е малко ниско и имам чувството, че дупето ми се удря в земята.  Wink
Пак ще дойда.
пп Тити, честито!! Сега те прочетох.

# 350
titi888 лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug
luss без да сме се побъркали вече имаме 6 , аз загубих две без да разбера ( даже не ги бях разопаковала ) и децата са си затрили едно .
плами76 стискам палци в понеделник да имаш яснота какво ще става.
Смърфи успокой се ще стане по хубава отколкото си я представяш   Hug
pisenxeto бързо възстановяване на майка ти .
ма ко оздравявайте с шефа , а боядисването няма да ти се размине .
 bonbolina с зъбите шега не бива .
И аз в понеделник ( нали е почивен ден ) се надявам да се вредим с младежа при зъболекаря , ще правим снимка , един зъб идва ама другите два ги няма вече година , поне да знам какво ни чака.
marchеva14 това за маслата го четох ,  едното което ползвам  го няма в проучванията   newsm78 но другото си е 6 точки - това на Домлян  това е марката с която е захранено голямото ми дете , защото си е е в района на Карлово и беше един вид местното - масло, сирене ,кашкавал и сега като вляза в магазина към техни продукти посягам без да ги мисля , а другото е маслото от Лидл, предполага че и в него не трябва да се съмнявам ама знае ли човек ...
И друго щях да пиша ама забравих какво,отивам да си простра прането и ще лягам.
Днес се натъжих като гледах новините тези хора в Горни Лом .Голяма трагедия .

# 351
  • София
Марче, не го харесвам Лидл и аз. Харесвам от там краставички, маскарпоне, кашкавалчето. Кефя се на вкуса и на нарязването, всяко едно парче е разделено с хартийка... Та се глезя.

Бях на родителската среща на Миленка, защото в сряда ще ни идва една французойка, та подписвахме туй-онуй... Понеже не карам и нямам лична кола, отидох с такси. на връщане вървяхме с Миленчето към метрото (по  това време е полупразно), харесвам метрото и... видях празен рейс ... и кой ме накара да вляза там... На Орлов мост се набута тумба народ - един по-вонящ от другия... майчице мила, от години не съм се качвала... Към 43 блок започнах да имам позивите на повръщане (без да излиза вечерята Mr. Green Mr. Green Mr. Green). Видях как препълнен рейс може да се сгъчка от двете страни... И се почуствах Моисей... - раздай се, морето!!!! Изхвърчах от рейса и вървяхме с Миленка пеш. Чудно време, купихме плодове, доматките. Седнайме в Хепи и взехме суши за вкъщи...

ТоваЙ, момичета. Голямо приключение...

# 352
Тити, страхотна новина  bouquet! Ох, Луска - така е в градския транспорт, особено в старите автобуси. Аз също съм без кола и от време на време ползвам автобуси, когато не се движа пеш. Е номер 76 е с колите от студентските ми години - значи поне на 25. Онзи ден такова тресане беше до Орлов мост
Скрит текст:
казах на ММ, че от вибратор нямам нужда, достатъчно е да ми купи карта за 76
. Аз пък харесвам Лидъл - не всичко, но има много хубави неща, говоря за оригиналните немски продукти. Точно срещу блока ни строят, всъщност вече е пред откриване, чакам с нетърпение, най-вече за да спре шумотевицата. Плами, избра ли доктор и болница? Бонболинка, дано се размине леко и при теб.

# 353
И ние пазаруваме редовно в Лидл. Харесвам - не харесвам, това е - у наше село Лидл и Кауфланд имаме, друго няма  ooooh! Преди години, преди да ги открият, до Шумен ходехме да пазаруваме. Голям майтап  Crazy
Тити, страхотна, страхотна новина  Hug Браво! Казвай сега - в коя седмица си, кога е терминът, какво бебче очаквате (ако знаеш де). Мале, много се радвам, наистина. Даже казах на мм, че пак имаме бременелка в темата  Laughing Да сте живи и здрави  Hug

# 354
  • при късмета
Тити, Честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая! Браво, страхотна новина. Редовно да ни уведомяваш как са протекли консултациите, какво ще бъде, като се разбере и т.н. Отдавна не сме чакали бебе в темата
Люска, те автобусите като, че останаха най-зле от ГТ. Аз рядко ползвам нещо различно от метрото. От работа с тролей се прибирах и това се случваше в последните минути преди час пик. Хващах го от последната спирка и ме оставяше пред входа и ви беше много удобно. Сега гледам, че са пуснали някакви чисто нови, даже веднъж се возихме с шефа от градина. Качваме се, като се прибираме от градина, само ако много вали дъжд за 4 спирки. В квартала са и не е натоварено.
Досега се разправях с приемника на ТВ. Шефа натисна нещо, изчезнаха каналите, даваше само черно. Баща му като влезе в менюто излезе, че са заключени, не разбрахме как го направи. Баща му от там дооплете работата с пароли и заключването  ooooh! Борихме се половин час, не можахме да ги отключим, а и стана време да се къпят. Накрая се ядосах и му дадох да си инсталира фабричните настройки. Излязоха, ама утре има да преподреждам.
Джейми, и на теб не знам как ти остава време изобщо да спиш. С две деца с малка разлика е ужас. Да угодиш на едното, на другото, да видиш къща и мъж и ти трябва денонощие от 36 часа
Марче, аз ако чета за всичко, което ядем, трябва гладни да стоим  Laughing
Смърфи, не се ядосвай, че излиза нещо друго, пак ще стане хубаво
Вио, шефа ходи на футбол в градината. Ходеше и на народни танци в началото на 1ва група, но се отказа. На английски не иска. Специално английския ще го научат така или иначе, според мен.
Дами, ти тръгна ли на йога?
Калинке, стана студено и сама си топлиш крачката, нали  Laughing Не скътавай загравящото, а го грабвай и идвай
Трагедия е в Горни Лом  Sad от снощи ги следя. Много жертви даде България тази година, а уж мирно време

# 355
Вио за сега незнам подробности.Тук практиката е да отидеш на лекар и те пращат документи към акушер.Като отида на първи преглед ще разбера повече.Още съвсем в началото съм.
Днес повръщах за сефте.Най-омразното ми,но няма как.Емо и мм са мнг ухилени и щастливи.Аз въпреки,че е планирано още Незнам къде се намирам  Joy

# 356
Марче честита придобивка!
Лус ужас!
Смърфи почини си и утре на ново ще стане картичката Simple Smile
Мм обеща да готви спагети отивам да видя какво става,че след малко ще го сръфам него  Joy

# 357
  • София
Добро утро, момичета!

Марче, честити ти ботушките. За дупето и асфалта нИдей, високо момиче си!

Тити,  Hug

# 358
Тити,честито!Искрено ме изненада,защото доколкото си спомням бе писала ,че все още не се чувстваш готова за второ.Няма значение,важен е резултата  Hug
Марче,това с дупето и земята ме забива,все се смея.Но не вярвам,че е така.Ти си финна фуста  Wink
И на мен ми е много тъпо за жертвите. Sad
Иначе извади зъбо,бързо стана.Аз имам доверие на зъболекарката си и с право.Иначе общо взето не кървя.Тя ми вика"Плюй",а аз й показвам раззината уста,че няма какво,тя се смее и вика"Толкова си крива,че чак кръвчицата си не пускаш".Както и да е.Сега имам болка,но няма как,ще се изтрае.Сега ще закусваме,оправяне на къщата и уж ще слизаме до центъра че се посъбраха задачи.После пак ще намина да ви видя.

Целувки и спорен мрачен ден

# 359
Добро утро момичета!!!
Лус нареждам се първа на кафето   bouquet Ти си харизматична и ще те подкрепят още родители  Peace Много се смях на премеждието ти в ГТ, ама не е за препоръчване  #2gunfire
Тити честито  preggo !!! Тм удари ли дупе в тавана  Много хубава новина! Дано ти е леко и безпроблемно  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Sunflower
Вио пожелавам този път да спечелите   Flowers Four Leaf Clover
Бонболина браво - дано спре болката вече!
Писенце майка ти с исхемична болест ли е? Дано бързо оздравявате всички  Praynig Hug
Плами бързо решение и при теб  Praynig
Смърфи пак си нетърпелива   bouquet Нека преспят картичките и ще заблестят  Flowers Sunflower
Марче ...на всякъде по света има мошеници, но за такова чудо аз не съм чувала – всеки да лъже, мами, хитрува, прецаква, как не остана човек с достойнство и чест, или случайно, ако някъде се е пръкнал такъв човечец – то той е селския глупак, обект на всеобщи подигравки...Тук също има такива продукти, но на етикета пише друго...Факт е, че като си с ограничен бюджет купуваш евтини неща, но никой не те заблуждава...Май самите купувачи сме си виновни – всички сме богати  #Crazy  искаме да купуваме маркови неща, ама евтини /още от преди хиляди години, когато старателно се разшиваха етикети от старите дрехи и се пришиваха на новите.../ та и пазара отговаря на търсенето...Смешно и жалко....Във форума попаднах на една тема за пазаруване в тукашната асда – от тази тема разбрах колко е престижно да се пазарува от там..., а в действителност това е верига за бедни хора, за тези на помощи, с по 5 деца...Така че – проста истина – пазара отговаря на търсенето... Със здраве да си носиш ботушките!!! Щом са ти на сърце – дупето с кеф ще се удря в земята!  dance Дано не ти се налага да ги носиш толкова често и дълго, колкото на мен  hahaha
Джейми ще дойдат зъбките...
Дами  rotfImao rotfImbo здрав вибратор си намерила - то чак пломбите ти ще изпадат  Joy
Ма ко вечер не мога да стигна до форума...започна рано да се смрачава и аз като кокошките – смрачи ли се, освен да дремя нищо не мога...както си стоя и слушам малкия да чете – рано, рано заспивам...а и тук започна да си идва на място времето – на всякъде пишат, че такова сухо и дълго лято не е имало от мнооого години. Та мрачното и дъждовно време настъпи и се надявам да му свикна и да не спя по 18 часа  Wear Umbrella
Преди време доста ви разпитвах за четците за книги, но така и не си купих  Joy Сега от клуба по четене на малкия им раздадоха - през тях ще четат - та малкия заяви - вече сме в нова ера, а ти не си се преместила  hahaha На стари години с малко дете - май ми се налага да съм в крак с модерните технологии....а как обичам старото...стара книжка, старо вино, стари мебели...
Усмихнат ден ви желая   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт