Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за тоалетната хартия Frotté?
Какви са отзивите за хлебопекарната в Lidl?
Как се използва тавата за дупки за хрупкави картофи от Lidl?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за тоалетната хартия Frotté?
-
Какви са отзивите за хлебопекарната в Lidl?
-
Как се използва тавата за дупки за хрупкави картофи от Lidl?
-
Какви са отзивите за балеринките и дънките в Lidl?
-
Къде мога да намеря информация за предстоящите продукти в Lidl?
Току що се връщам от там и ми дадоха 2рото стики без 30 стотинки.
) и си чакам стикито. Момичето ме погледна и каза, госпожо, не ви достигат стотинки за стики, ако искате, вземете нещо допълнително. Чак зяпнах, толкова бях сигурна, че съм заформила 15 лв. Самото момиче ми предложи някакви медени бисквитки, пак не стигнаха 15 стотинки, сложи някаква вафла и си получих стикито. А ми стана неудобно, защото имаше опашка и хората чакаха да ми нагласят сметката, но момичето беше чудесно, за разлика от мен, бързо реагира. Така че до човека си е! 
-показах бележката,извини ми се,но у мен остана едно много горчиво чувство... За равновесие пък днес де паднахме при друга касиерка и сметката ни беше 29 лв и нещо и аз се чудех какво да добавя,а жената каза да не се притесняваме,че доста хора не ги взимат и ни даде даже не два,а три броя за което благодарихме много любезно.Та си е точно до касиер! Зо мен са голяма глупост стикитата,но децата ги искат...И си мисля,че можеха да ги пуснат и да се продават,както стикерите на била,а не само за сметката.