Лидл ::48::

• 84 197
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • Пазарджик
Аз мога да кажа, че в Русе вчера от долнищата за момчета имаше много 86-92см размер, както и по-големи 98-104см и следващ размер, но за пореден път забелязвам, че междинния размер 92-96см го няма, нито една бройка.
За брашното в Лидл - хубав хляб става в хлебопекарна с тип 650, по-добре втасва и е по-вкусен. С тип 500 не става добре тестото в машината при мен. Не меся на ръка. Софищ мел - не винаги е добра партидата - личен опит също.
92-98 като размер никога не се предлагал. Размерите , които Лидл  пускат са 86-92, 98-104 и 110-116 или 86,92,98,104,110 и 116

# 481
 Rolling Eyes то за това детето ходи с къси блузи, пък ръкавите навивам. За блузи по 6лв. не си заслужава напъна да ги нося на шивачка за корекция. От пролетта съм ги купила въпросните блузки, за това от там избягвам вече блузите. Ще видя като израстем номера дали ще се подобри положението.

# 482
Мога ли да подменя стока закупена от един магазин в друг - става въпрос за един и същи град?

# 483

Здравейте лидълци  Sunglasses
Въпреки, че приключи промоцията "Азиатска седмица", имате ли представа дали се продават листа нори и ориз за суши в Лидл?

Мерси  bouquet

# 484
  • на последния етаж
Мога ли да подменя стока закупена от един магазин в друг - става въпрос за един и същи град?
Да.

# 485
Имам един проблем ooooh! !Един от редовните продукти които купувах, бяха едни замразени полуготови мариновани пилешки крилца. Да знаете от кога липсват и дали е временно явление  Praynig?

# 486
Може да е много рано, ама аз да си попитам:
Дали ще пуснат отново дървени влакчета?
http://www.uchilishtezajeni.com/promocii-i-akcii/lidl-lidal-lidl … -vsichki-magazini

# 487
  • София
Няма как да знаем Simple Smile

# 488
Уфф, уффф.... няма ли някой кристална топка, която да му покаже  Laughing
Търся качествено влакче, което след 2 дена да не е за боклука  Crossing Arms

И да не е спам: каква е цената на портокалите и лимоните? Портокалите стават ли за сок?

# 489
  • София
йоко ако си в софия или имаш близки в софия, които да ти купят и пратят - евтини и хубави са дървените влакчета в икеа.
Разбира се има и други дървени и качествени, но не така евтини Simple Smile

За цените на цитрусите не знам, иначе за сок са чудесни.
П.Ъ - намирх бележката от тази седмица - портокалите 2,19 кг
грейпфрут 1,99 кг.
лимони не сме взимали Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 15:56 от Angel_Dust

# 490
  • София
Уфф, уффф.... няма ли някой кристална топка, която да му покаже  Laughing
Търся качествено влакче, което след 2 дена да не е за боклука  Crossing Arms

И да не е спам: каква е цената на портокалите и лимоните? Портокалите стават ли за сок?

Дървено влакче от Икеа?

Портокали и грейпфрути взех в неделя, вчера правих фреш, много са хубави и сладки.

# 491
Не съм от София и няма как заради влакчето да отида до Икеа.  Tired
Утре отивам за цитруси  Simple Smile

# 492
  • Варна
На лимоните цената мисля, че беше около 4,50лв/кг, но са внос от Аржентина, което на мен ми се стори доста странно.

Йогурта с плодове и мюсли от Алпийската седмица много ми хареса, но заминава супер бързо- 3-4 купички и вече го няма, а си представях, че като е 1 кг ще го ям цяла седмица  Embarassed

# 493

Здравейте лидълци  Sunglasses
Въпреки, че приключи промоцията "Азиатска седмица", имате ли представа дали се продават листа нори и ориз за суши в Лидл?

Мерси  bouquet

Почти съм сигурна, че ги няма в постоянния им асортимент, но може да има останали в някой магазин. Ако си от Търново, вчера ги гледах, даже бяха намалени. Дано съм помогнала.  Simple Smile

# 494
Да, в Търново има и от доста предни седмици някакви неща се мотат, че и намалени.

Общи условия

Активация на акаунт