Лидл ::48::

• 84 202
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Имаме от тези без ватата. Много здрави излязоха. Понеже са двойни размери бях взела по-големите, голямо носене се носят, но ние на двора ги ползваме. Като е такова смотано времето да могат да излизат на двора. 1-2 пъти съм ги водила с тях на градина. Но са вече сигурно на година, като нови са, няма нацепено, разлепено или нещо такова.

# 661
  • София
Взимали ли сте от детските гумени ботуши с топла подплата? Дали са качествени или при тях става като при ботите, за които някой по-нагоре писа? Чудя се дали да взема от тези, които пускат следващата седмица.  Peace

взимала съм, нямат проблеми, ноаз предпочитам без подплата, тези с подплата не мога да им схвана идеята, за зима не стават, за пролет/есен са топли. Като цяло обаче са тежки тези на лидл и не ги предпочитам.

# 662
Благодаря за отговорите. Аз ги искам за зима. Ясно ми е, че все пак са гумени, но малката ще я водим и взимаме с кола. Рядко ще се налага да ходи с автобус. Но ги извеждат понякога на двора в училището да играят в снега. Та е хубаво да не й се мокрят краката.

# 663
  • София
За мен ще й мръзнат краката с това нещо, за някакво междинно, леко кишаво време стават, за зима не. Сухи крака - хубави апрески или други качествени кожени ботуши, не гумени. Те лидл и зимни ботуши пускат, по-добре изчакайте тях.

# 664
Стафидите наистина са хубави, но имаха едни фантастични калифорнийски сушени сини сливи без костилка. По-хубави сушени сливи не съм яла през живота си. Е, за мое съжаление изчезнаха и повече не се появиха.
Днес купих от тези сливи, страхотни са. Цената им е 1,65 за 150 г. Ама усещам, че много бързо ще свършат.  Whistling

# 665
Те лидл и зимни ботуши пускат, по-добре изчакайте тях.
Добре, ще те послушам, благодаря! Hug

# 666
  • Русе
За мен ще й мръзнат краката с това нещо, за някакво междинно, леко кишаво време стават, за зима не. Сухи крака - хубави апрески или други качествени кожени ботуши, не гумени. Те лидл и зимни ботуши пускат, по-добре изчакайте тях.

И аз така мисля, по принцип си държат студено гумените ботуши. Точно за това време са и то за кратко, за дълго време хич не ги одобрявам. Но определено ни свършиха отлична работа на нас за целите, които съм ги взела.

# 667
Днес купих от тези сливи, страхотни са. Цената им е 1,65 за 150 г. Ама усещам, че много бързо ще свършат.  Whistling
Нали, направо разкошни. Ама внимавай с количеството, че знаеш как действат. Laughing

# 668
Другият уикенд ще са с хубава отстъпка и любимите ми бисквитииии:),иначе от птедстоящата седмица само полата ми хваща окото.

# 669
  • София
Здравейте,
Афтършейф купували ли сте от Лидъл и доволни ли сте? Спешно ми трябва, а магазина ми е близо  Blush

# 670
  • София
Афтършейф на Скъпия купувам винаги от Лидл.Няма забележки, ползва си го.
Мъжкия дезодорант не го одобри - правел му бели следи по тялото.

# 671
Един спешен въпрос,картофените крокети с пълнеж сирене и билки от тази седмица,могат ли да се пържат на тиган,че нашата фурна е слаба,пък и не ми се занимава да пека.

# 672
  • велико търново
Момичета при нас от скоро време пускат  през 1 седмица брушурки в пощата.Тази седмица нямаме и не мога да я разгледам.Къде да се обадя за да ни ги разнасят редовно всяка седмица?

# 673
При нас от месеци няма. Мислех, че вече няма  Sad

# 674
Ходих за чадър, но нямаше при нас. Много ме е яд.

Един спешен въпрос,картофените крокети с пълнеж сирене и билки от тази седмица,могат ли да се пържат на тиган,че нашата фурна е слаба,пък и не ми се занимава да пека.

За точно тези крокети не знам, но веднъж съм яла пържени и бяха ужасно мазни.

Общи условия

Активация на акаунт