Нашите любими торти – глазури, покрития и фигурки за тях – 136

• 160 414
  • 777
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Саси-фондана е готов оцветен-тъмното лилаво на Вижън.
Принцеса Фиона-аромат на дъвка се постига с есенция с аромат на дъвка-много се харесва от децата.

# 451
  • Варна
Хулиганка, много готина торта   superuu Освен, че отвън е уникална и разреза не лъже - малко инфо за кремчето  Praynig
Пускайте торти, че да се раздвижи малко темата  Laughing
... и докато се захласвам по тортата на Хулиганка, и Стефина се включи.
Стефи, благодаря! Аз ще се поогледам за боята и ще пада месене  Laughing

# 452
Саси, благодаря  Wink крема е маскарпоне, сметана, бисквитки Орео и кандирани портокалови корички Simple Smile
Стефина, не съм срещала до сега такава есенция....откъде може да се купи?  newsm78

# 453
  • София
Саси - най-добро лилаво става с течните боички от магазинчето на 3 уши.
Хулиганка-много хубава торта си си спретнала, а разреза е фантастичен.
Есенция от дъвка има в Куки буки и Сладката къща, около 3-4лв. е и стига за една голяма торта ф30.
Радвам се, че Ви харесват тортите ми. Е, то винаги има още какво да се желае от една торта Wink

# 454
Ох изтекоха ми лигите с вашите тортички! Така искам да изям една! Казвам ви мога да изям една цяла от по-малките хахах

# 455
Аз с въпрос, че цял ден ме заболяха очите да търся из сайтовете и не мога да намеря...Кажете откъде да поръчам мини резци за декорация на бебешки" бисквитки? Навсякъде виждам само с големина над 6 см, а ми се иска нещо по-миниатюрно  ooooh!

# 456
# 457
# 458
стефина, никид, благодаря ви   bouquet
Stefina, тези точно ги имам, но пак ми се струват недостатъчно малки...
Гледах например ето тези декорирани сладки на Бубето и се чудех с какви точно резци са правени, че доста дребни ми изглеждат...  newsm78

# 459
Здравейте! Да ви питам вместо глюкоза наистина ли мога да използвам мед за направата на захарното тесто? Забравих да купя глюкза Sad

# 460
  • Бургас/Пз
стефина, никид, благодаря ви   bouquet
Stefina, тези точно ги имам, но пак ми се струват недостатъчно малки...
Гледах например ето тези декорирани сладки на Бубето и се чудех с какви точно резци са правени, че доста дребни ми изглеждат...  newsm78
Скрит текст:

Ето тези са http://cookibooki.bg/%D1%89%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8-%D0%B8-%D1%8 … 0%B8-cutnurs.html . Страхотна работа вършат, въпреки че малко трудно се вадят, но се свиква.

# 461
  • Ямбол
сетих се и тези малки форми,печати да предложа,няколко модела има  http://olx.bg/ad/pechati-schampa-ukrasa-za-sladki-fondan-i-dr-ID4OAME.html  3 снимка

# 462
ани_д, никид, много ви благодаря и на двете  Hug

# 463
Здравейте! Имам две въпросчета. Първото е колко време може да се съхраняват готови фигурки от захарно тесто в хладилник? Мислех си тези дни да направя фигурките, които ще използвам чак на 13 юли...дали е много рано? Как да ги пренеса после от точка А до точка Б като пренасянето ще трае няколко часа....5-6 часа и сигурно ще бъде топло?

На това клипче защо тази мацка маже тортата с конфитюр? https://www.youtube.com/watch?v=vopKTwCiHrA

Май въпросите станаха три Simple Smile

# 464
  • при палмите и алигаторите,FL
Фигурки от захарно тесто не се съхраняват в хладилник.

Общи условия

Активация на акаунт