Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Фъстък, аз затова казах, че може и тя да има индивидуален подход - не знам. Крайна е в отричането на въглехидратите, не че няма десерти, но всички са високомазнинни.
И аз и преди ти бях писала, че точно НВ-ВМХ се свързва с липса на МЦ.  Peace

Тяна, а по време на извънматочна, цикъл имаш ли?

Аз забравих да се похваля, че ми донесоха колелото вчера и днес мисля да му поизтъркам гумите  Peace

# 211
Не искам да започвам тази дискусия за нвд-вм. Изчела съм доста неща имам си своето мнении, Инес също съм я изчела от до и я познавам лично. На този етап си продължавам да съм й фен и да уважавам този режим. И по скоро аз уважавам начина на мислене за храната.

Всички сме различни и в това е чара. Човек трябва да чете, да пробва и сам да стигне до някакво заключении. Peace

# 212
Между другото и аз смятам, че Инес е крайна и си знае само нейното. А рецептите, които ги публикува в сайта си, са дело на други момичета. Останала съм с впечатлението, че дори копира рецепти от други сайтове, а тя сама не ги прави. (Взима и снимки от други сайтове на самите рецепти) Това не го разбирам? Хора, та тя е толкова стриктна (и крайна!). Тя мед не яде, камо ли да си направи някакви сладкиши със сушени плодове и мед да слага вътре.. вие нормални ли сте  Laughing ще ядете цял живот месо, яйца, сирене, маслини, авокадo и по 2 домата и 1 краставица на ден Grinning

ВМ режим не смятам, че е за дълго следване, а само ако искаш да постигнеш по-бързи резултати. И аз съм чела, че имат проблеми с цикъла... не е за мен да не ям плодове като аз дори обичам да прекалявам с тях, затова и никога не съм го пробвала тоя начин на хранене, не мисля и че ще го пробвам Wink Не мога да оставя половин диня да ме гледа от хладилника и аз да не й видя сметката?  Blush

Инес е много млада, мисля си, че е колкото мен, но може и да е с 1-2 години по-голяма? Честно, за хранителен режим не бих й се доверила, според мен няма нито опита на Юли, нито на Румяна, ако изобщо има опит да изготвя режими, и не може да се сравнява с тях. За тренировките - да, бих тренирала с нея в залата й Simple Smile

# 213
Много се заблуждавате за Инес. Съдите я без да я познавате. Не е вярно, че не яде мед, плодове и т.н то всичко зависи от целите. Ама както и да е де не я харисвате ваше право е, но не ми харесва това, че прибързвате. Млада е, но е спортистка от малка и е минала през много неща и от към спорт и от към хранене.

# 214
Фъстък, изказваме си мнението Simple Smile

Отчитам Les Mills Combat HIIT 2  Shock Plyo. Започнах кардиото от Body Beast, ноооо аз сутрин не съм в кондиция да правя силово, използваха и тежести, та след 5тата минута си се прехвърлих на мойте хапчета - Лес Милс  Laughing И онези ми идват прекалено Beast  Shocked Сякаш са пуснали 3 робота да тренират, мноооого са ми изкуствени, а и искам да изплакна око с женско и ... нормално мъжко  Laughing Laughing

# 215
  • София
Ехе, момичета, благодаря на всички, за милите думи и вниманието към моето емоционално словоизлияние вчера  Embarassed Hug Извинявам се, ако за някого съм прозвучала самохвално.

Относто режим на хранене, и кой да го изготви, аз също не съм за Инес. Като цяло ми е безразлична, клонящо към крайна. Не съм от големите й фенове, определено. А и не знам да прави режими на хранене. Не е ли по-скоро треньор и блогър?

За изготвяне на персонален хр. режим определено бих се доверила на Юли или Румяна.

Иначе за ВМ-НВХ, аз съм от спазващите го С плодове. Може дори да не се смятам и за ВМ-НВХ, а по-скоро палео, като в различните етапи съм била или в едното, или в другото. Важното ми е, че премахнах тесто и захар от ежедневието си, а си ги позволявам само на празници ако искам де. Немислимо ми е, да съм на стриктно ВМ-НВХ (до 5 -10 % Въгл.) през целия си живот. Също е и въпрос на вкус, има хора, които просто не обичат плодове и не им липсват даже.
Важното е здравето, то е преди всичко. А с тесто и захар, разни боклучави храни от типа на вафли, кроасани и коли - здраве няма.

Теденце, никога не си помисляй, че мога да ти се разсърдя, че си изразила мнението си  Hug
Това не може да стане по никакъв начин!

Много ме е яд, че изпуснах предаването за семейството, което сте обсъждали снощи, ще го търся в Нова плей да го гледам. Обаче бяхме на бийт бокс фестивала и беше голям купон  Heart Eyes

Отивам да мисля какво да тренирам днес, че трябва да се вкарвам в релси за Руминото предизвикателство, а после и за Новото Инсанитииии!!!

# 216
Вив, не е самохвално, надъхващо е  Hug
И аз не бих се доверила на Инес за хранителен режим, въпреки че я харесвам  Peace
И аз чакам с нетърпение новото Инсанити  Grinning
Отивам да се наритам да си мятам тренировката, май кръгова с Боб имам за днес  Flutter

# 217
  • София
Отчет:
1. Les Mills Combat ~ 10 ~ Core Attack
2. Два пъти този пилатес за дупе: http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Pilates-Butt-and- … -Toned-Thighs/h3/

Слабо днес, не съм доволна.
За първи път правя Лейс Майлс каквото и да било, ама Мери е виновна, че само ми ги отчита  Laughing и реших да пробвам. Тази тренировка не е лоша, но малко кратичка ми дойде.
Пък тоз пилатес не бях го правила от много отдавна и реших да си го направя днес, но и той ми дойде лек, та днес не съм особено доволна от тренировката, не се изкарах от зоната на комфорт  Tired

Мими, коя е тази кръгова на Боб? Сигурно я имам, но ей Богу, нямам представа коя е  Embarassed
Много ми се тренира с него, пробвай Тотал Боди Трансформейшъна  Heart Eyes Страхотна тренировка е!  Hug

# 218
Вив, аз сега съм си пуснала четириседмична програма на Боб и Джилиан на конзолата, The Biggest Loser, ето едно видео ако на някой му е интересно
Скрит текст:

A Тотал Боди Трансформейшъна ми е една от любимите и на мен  Heart Eyes

# 219
  • София
Боб и Джилиян на едно място  Crazy еха!

Мими, от тук можеш ли да ме ориентираш коя е:
http://rutracker.org/forum/tracker.php?nm=the%20biggest%20loser

# 220
  • София
Ихааа това изглежда много готино, като игра Simple Smile

Аз също бих пробвала програмата ако я има в нормален видео формат.

Аз пък днес направих толкова хубаво и зареждащо тичане, прибрах се ухилена като зелка  Mr. Green
За първи път бягах в Южния парк, който е на има няма 2 км от вкъщи, тичах натам, в парка и обратно. Избирах си по-спокойни алеи, катерих хълмчета, бягах и по главните де, няма как, но беше много приятно. Паркът не беше пренаселен, имаше още 2-3 бегачи и много велосипедисти.
Повлияна от доскусията от последните страници се загледах и в храната, която хората консумираха - сладоледи, чипсове, царевица... Като цяло не е идеално зле ако се яде рядко такава храна, повече ме притесни това, че хората свързват ходенето на разходка/в парка/ в зоопарка и на почивка с похапване  Thinking

След малко си пускам workout 4, BR.
Тези от вас, които ще се включат в предизвикателството на Руми ще спрат ли другите програми, които правят? Аз много се чудя как ще навържа и бягане и БР и Руми  newsm78

# 221
  • Пловдив
Днес отчитам това хийтче на Румяна. Много ми хареса Simple Smile.
И аз съм от чакащите с нетърпение 90-дневното предизвикателство.
Относно хранителен режим бих се доверила на Юли и Румяна. Инес има и много хубави статии, но в повечето случаи ми идва малко крайна.
Вивче, няма по-голяма награда от това ТИ да се харесаш! И момичета, моля ви, споделяйте, хвалете се, защото точно това ни мотивира :*!

# 222
Здравейте момичета   bouquet

За днес отчитам PIYO Strenght intervals, а след него направих и малко упражнения с пудовката.
Следвах тази програма

Последното упражнение замених с russian twist, защото пудовката ми идва малко тежка(12кг) за показаното. Направих три кръга  Peace
Доволна съм Simple Smile
От храната не съм доволна, не че нещо кой знай какво, но правя режимни и полезни сладости, които заминават в близките часове. Направо съм като змей, не мога да си взема 1-2  Laughing
Отнася се за Мериното баунти, а и вчера правих едни сладки от банан, ленено, сусамено семе и чия и пак същата работа. А и за всички подобни изкушения  ooooh!

Гледам коментирате предизвикателството на Руми  Simple Smile Обмислям и аз да се включа, но ще трябва да прекъсна PIYO(сега съм на края на четвърта седмица). Но ще го мисля в движение Simple Smile

Приятен уикенд на всички   bouquet

# 223
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес съм на сурово- зеленчуков ден. Пия много вода, чай и  досега съм на две салати за закуска и обяд. Чувствам се прекрасно, няма да тренирам обаче. Ще видя утре как съм, може и да повторя.

# 224
  • Пловдив
Здравейте!
вив, най - накрая да пробваш нещо от Лес Милс,  ама си взела допълнение към тренировка бе душо, не цяла такава.  Иначе аз много харесвам тази тренировка,  понякога вместо Аб рипър правех нея. Накрая не правех нищо за корем допълнително,  ад. Иначе, браво, че вече тренираш и си във форма. Чакам да кажеш какво ще почнеш Crossing Arms
Предизвикателството на Руми ми харесва, особено в частта му за храненето и печелене то на точки.  Страхотна идея и мисля поне в това да се съобразя. Иначе и без това тренирам редовно и тежко, та тренировки може и да не правя,  или ще включвам 5' в допълнение към обичайните си занимания. Но твърдо мисля да слагам ликове към видеата, за да се запали някой, който по принцип не тренира в момента.
За ВМ НВХ храненето подкрепям и Мери и ТДИ,  но смятам, че всеки решава за себе си.Все пак, за недиабетно болен човек  не смятам, че е удачно за хранене за постоянно. НО всеки отговаря за себе си и собственото си здраве.
Днес отчитам Вертикал Плайо и вече се убедих, че това е най - трудната тренировка от програмата. 38' направо те размазват.  Аз този път ползвах ластици и гирички вместо ластик на определените места и направо се разбих. Запърви път се тегля преди и след тренировка и установих, че 300 грама пот от мен се е изляла. Сауната ряпа да яде. От вчера имам МТ на гърба и корема, предния път от игрите имах на дупето, явно всеки път се раздавам повече на раз и ни спортове,  то и за това я обожавам тази тренировка. Утре имам за корем, ама всъщност гръб, супер яко.
Ще погледна това Боб и Джилиян тогедъ,  изглежда яко.
А, забравих да споделя едно интересно нещо - вчера видях един познат, който се е стопил на половина за 6 месеца. 40 кг. Е свалил с режима и тренировки от Руми.  Каза още месец ще диетува,  и после ще го сложат на стената на Руми за нейна гордост. 😃

Общи условия

Активация на акаунт