Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 045
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
20 min абс на топка упр. оттук (mamma mia!):
https://www.youtube.com/watch?v=JV_afunOqIY
25 мин дупе със Сейди:
https://www.youtube.com/watch?v=vJXTXacmyJE&list=PLmfzy4xK8j … 8b4sjlWhM3jS1oHD0
15 min sтретч пак с нея:
i 30 min s Ali Kamenova
https://www.youtube.com/watch?v=Ixdhs3smAFs
(идеята ми е да проверя дали ще спя, че напоследък не заспивам с часове след като тренирам вечер)

# 346
Добро утро мацки

Да изкажа и аз мнение за инструкторите. Лично аз гледам много неща, за да ми хареса един треньор. Трябва да има визия, отношение, креативност. Примерно Руми - много я уважавам правя й евала за това, което прави, но не ми идва да тренирам с нея, но и аз като ТДИ я препоръчвам много неща могат да се наечат от нея. А като тяло супер много ме кефи - идеал ми е. Джилиан също я уважавам амаа на дразни ме гласа...и всички знаят, че съм голяма фенка на Chalene Johnson - еми кефи ме тая жена хем е кифличка хем тренира яко, програмите са й много разнообразни и е креативна. И така всичко си е до човек, на който каквото му харесва. За Парова няма да коментирам, защото ще стигна само до кифла.

Отчитам PiYo - Sweat

Как вали навъннннн самоо иде ми да си пусна някой филм и едно чайче...ама на отивам на работа.

Лек и успешен денннн  Simple Smile

# 347
  • Пловдив
Фъстък[/b, Аз като досадница ще питам - лекар? Отиде ли? Hug
Отчет за днес Спийд и Аджилити,  45'. Наистина действа безотказно на перисталтиката, хахахаха.
Агент, дано си успяла да заспиш с тези хватки. Ако не, няма ли как да тренираш по-ранно?  Аз като ърли бърди не мога да тренирам след 19 ч., просто ще пукна.  bouquetЛек и усмихнат ден.

# 348
Любче не съв още, защото нямам кога и това време също не ми помага, защото лекарката е в обратна посока от работа иии ми е кофти с транспорта и се надявам др седмица да не вали чак толкова, че да мога с колелото, че е най бързо. Но измислих на какъв лекар ще ходя, за сега няма да казвам, че ще предизвикам много мнения. Като отида ще ви разкажа  Simple Smile

# 349
Добър ден.
От днес обратно в редиците.  Rolling Eyes Почетох доста за моя здравословен проблем и ще се окаже май, че въпреки тренировките и храненето не успявам да сваля именно заради скапания пролактин. Сега ще ме надрусат с хапчета и се надявам всичко да си дойде на мястото.
Понеже явно имам и проблеми със щитовидната жлеза, пак четох  Laughing, че приема на спирулина й се отразявала добре. Май Лидзи пиеше нещо такова. Други отзиви? Странични ефекти?  Laughing

Отчитам и милиони километри разходки по улиците на Копенхаген. Е, няма такъв красив град. Абсолютният ми номер 1 вече!  Heart Eyes Аз и по принцип си падам по скандинавието, но това..  Crazy Само малко скъпичко ми идва. Бобче, завид.  Mr. Green

# 350
Други отзиви? Странични ефекти?  Laughing
Да, най-голямата отврат, която съм пила лично аз  Grinning странични ефекти - може да  Sick  Laughing  ако не си свикнала да пиеш гадости, които да смърдят ужасно и да имат страхотно гаден вкус, вземи си спирулина на таблетки!!!!!!  Mr. Green

# 351
Ям бъз сутрин на гладно. От това по - гадно нещо едва ли има. Ще взема и таблетките и съм АЗ!!!  Laughing Laughing Laughing Laughing
Днес стартирам и подготовка за 90 дневното, малко със закъснение, ама ще наваксвам в движение.  Crossing Arms
Видях, че сте отворили и тема за режимите. Малко късно се включвам, но и аз имам режим от Румяна. Бях напълно начинаеща, но се възползвах максималко от кореспонденцията с нея, за да питам разни неща. Следеше ме още 2 месеца след края на първия период. Научих доста неща. Сега почти не следя дневното меню, приемам по - малко храна, почти не готвя, понеже нямам време и заменям храните в режима изключително често. Да си кажа направо, че почти не се водя от дневното меню.  Rolling Eyes Мисля, че това беше и първоначалната идея. Понеже доста си говорихме с нея за това, че ми беше важна тема, дори повече от отслабването, мисля че целта е постигната. Та, аз съм доволна от Румяна.  Peace

# 352
Здравейте  Grinning

Първо искам да започна с това, че сте супер мотивиращи. Темата е много богата и може да се научи страшно много от нея. Аз тепърва се запознавам със статиите на първа страница и честно казано ми е доста объркано. Има доста термини, които не разбирам, но се надявам да вляза в час.

Гледайки колко сте активни всички, мен направо ще ме е срам да се отчитам тук  Blush Моята активност включва велоергометър или каране на колело навън, дълги разходки през почивните дни, преходи в планината, клелове у дома и няколко други упражнения за крака. Не спазвам определен хранителен режим. Просто гледам да избягвам вредните храни. Задължително пия чаша топла вода с малко лимон сутрин на гладно. 51-52 кг. съм на 168 см. Целта ми не е отслабване, а стягане и оформяне на тялото.

Имам огромно желание за тичане навън и по-сериозна активност, но имам някакви проблеми с коленете и при по-голямо натоварване, усещам лека болка там. Самата болка не е непоносима, но се страхувам да не се увеличи. Правен ми е ядрено-магнитен резонанс вследствие на скъсани странични връзки на коляното, при който се установи, че връзките са се оправили, но ми казаха, че коленента ми са по-износени, отколкото трябва за моята възраст (27 години). Но докторът ми каза, че това не може да повлияе на начина ми на живот, ако използвам точните маратонки.

Ако тук има разбиращи от травми или са се сблъскали с подобен на моя проблем, моля ви, споделете какво мога да практикувам с цел стягане на тялото.

И още веднъж да кажа - страхотни сте, супер мотивиращи и много зареждащи   bouquet

# 353
Винаги, когато някой спомене Христиана Парова и си представям как войник крещи "Гранатаааааааа!", мята я и бързо се скрива в окопите. Мине се не мине, та се появи някой, които се опита да я хлъзне при нас, напише 10 поста и си обере крушите.  Предлагам на първа страница да сложим забележка, че сме чувствителни към абсурдни диети и треньори.
Събота отчитам сватбичка и много, много хорца. Неделя - мързел, а днес със Саги ще тренираме крака.

# 354
Suede, а така, вземи си таблетки... най-добре Grinning
И аз съм доволна от кореспонденцията си с нея и от наученото. Нямам проблеми да следвам режима, но си хапвам в доста по-големи количества в момента и прекалявам с плодове, я със сладко, та резултати няма Grinning Надявам се от 29ти да започна да се вкарвам в ред Simple Smile

Лидзи, и аз така си го представям  Joy много добра идея за първата страница  Laughing да си обират крушите и дим да ги няма!

# 355
Polito_87 добре дошла. Аз бих ти препоръчала точно Руми - виж и сайта има за начинаещи има тренировки, които пазят коленете въобще има много неща. Бих те посъвтевала да се спреш на един сайт изчиташ го почваш да правиш упражнения и ако примерно не ти хареса или нещо друго мини на нещо друго, защото имам чувството, че от многото инфо изобщо не знаете от къде да почнете, а искате от всичко да пробвате. Също така аз имах проблеми с колена и почнах да си правя масаж с топка за тенис или ако искаш с фоумролер. Със сигурност няма да ти навреди, а напротив - аз вече нямам оплаквания. А сега се сещам, че може да започнеш и с програмата PiYo на Chalene Johnson  - тя е само собствено тегло иии също помага за колена, няма подскоци и тем подобни, много от момичетата тук я смятат за лека, но това си зависи от човека. Според мен всеки трябва да я пробва не зависимо начинаещ или напреднал е. Иии това е от мен иначее пиши и се отчитай, питай мъчи се иии ще се наредят нещата. На правилното място си!  Peace

# 356
Здравейте, момичета!

Не съм писала от много време, но бях вкъщи при нашите и обикалях насам-натам. Много рядко имах желание да ползвам интернет, а и ми беше трудно да наваксам с всички писания. Горе-долу съм в крак с нещата, които сте обсъждали.
По време на почивката тренирах, когато имах време/или когато не бях по цял ден на път. Поражения няма за периода, но няма и прогрес.
Загледах се в предизвикателството на Румяна...чудя се дали да й дам шанс. Пробвала съм 2-3 пъти нейни тренировки и са натоварващи, но не ме "зарежда". Ех, че го обясних. Но иначе идеята за снимки, 3 месеца без junk и т.н. ми допадат.

Постовете на Вив и Юлинда са супер мотивиращи. Дано и аз да мога някой ден да кажа тези неща за/на себе си. Браво!   bouquet

# 357
Ха  Mr. Green, нали си ви знам и се подготвих  Laughing

Исках да пиша относно храненето. Аз, например следвам до голяма степен ВМ-НВХ като пове4ето от вас, но не фанати4но. Имам си правило. В дни с пове4е въглехидрати- плодове, мед, сладки картофи...- намалям драсти4но мазнините, гледам да комбинирам с немазни меса, суха бяла риба, нискомаслен котидж и тн. В останалите дни си следвам режима. Така хем си позволявам въглехидрати, хем не оказват пагубно действие на физиката ми.  Peace
Ей това е добър съвет Hug

# 358
  • В полите на Пирин планина
polito_87, добре дошла. И аз да се присъединя към Фъстъчка - ако си съвсем начинаеща Румяна Илиева и нейните упражнения за начинаещи са супер за начало.

Аз снощи "изневерих" на Piyo и правих йогата от 21 days fix.

# 359
Аз снощи "изневерих" на Piyo и правих йогата от 21 days fix.
От рутракера ли туй 21 дейс? Да взема да пробвам днес Drench или Sweat от Piyo, докато не е почнало предизвикателството. Тия ли смятате, че са по-"тежките" тренировки от тази програма?

Общи условия

Активация на акаунт