Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Да се доотчета с body pump на Лес Милс, много добре ми дойде, сигурно след табатите на Румяна и това утре ще имам мускулна треска, но..си заслужаваше Simple Smile)
Исках да попитам тези, които смятат да правят предизвикателството на Румяна, ще спрат ли останалите си тренировки, или ще ги комбинират?
Аз мисля да добавям по-дълго разтягане понякога. Или йога в почивен ден, както се е сетила Мери. Или някоя аеробика по-лека в ден с тренировка или почивен. Варианти много, в зависимост от това как се чувстваш. Peace

# 331
Аз съм начинаеща и на мен Румяна си ми е трудна. Ще правя предизвикателството, като сигурно ще почивам в четвъртък и неделя. Ако много пък задобрея, от ниво 2 ще мина на ниво 3:))))), но мисля, че няма да включвам нищо повече. Eвентуално ще продължа да добавям чат-пат 10-минутките на Тифани за талия, но тези упражнения са доста леки и забавни.
В момента въртя тренировките на Руми от програмата "божествени тела". Вчера "брутална тренировка за цялото тяло", а днес "упражнения за паласки и целулит". Вчерашната ми беше доста трудна, понеже 45 секунди ми е дълъг интервал за тези упражнения. Днешната не беше интервална, а по 10, по 20 повторения и ми е тамън по силите (с излизане от зоната на комфорт, разбира се, да не си помисли някой, че си стоя вътре Naughty Twisted Evil).
Обаче за загрявка, освен развъртане на ставите, винаги правя и 12-минутната аеробика и мисля така да продължавам, ако това може да се брои за допълнително.

# 332
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ха  Mr. Green, нали си ви знам и се подготвих  Laughing

Исках да пиша относно храненето. Аз, например следвам до голяма степен ВМ-НВХ като пове4ето от вас, но не фанати4но. Имам си правило. В дни с пове4е въглехидрати- плодове, мед, сладки картофи...- намалям драсти4но мазнините, гледам да комбинирам с немазни меса, суха бяла риба, нискомаслен котидж и тн. В останалите дни си следвам режима. Така хем си позволявам въглехидрати, хем не оказват пагубно действие на физиката ми.  Peace

# 333
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ха  Mr. Green, нали си ви знам и се подготвих  Laughing

Исках да пиша относно храненето. Аз, например следвам до голяма степен ВМ-НВХ като пове4ето от вас, но не фанати4но. Имам си правило. В дни с пове4е въглехидрати- плодове, мед, сладки картофи...- намалям драсти4но мазнините, гледам да комбинирам с немазни меса, суха бяла риба, нискомаслен котидж и тн. В останалите дни си следвам режима. Така хем си позволявам въглехидрати, хем не оказват пагубно действие на физиката ми.  Peace

Ей тв'а е истината!  Peace Бобче, сега разбирам как си направила това страхотно тяло  Hug

Аз понеже одеве изкритикувах на Христина Парова нападите, идвам с една статия по въпроса.

Връщам се да чета какво съм изпуснала  Peace

# 334
Добро утро, леле кой го постна това, безкрайно съм му благодарна https://www.youtube.com/watch?v=dvwmv-Hebmo От това по-кратко и по-натоварващо, здраве му кажи!  Grinning

Grinning Aз бях... и на мен ми хареса!

Юлинга, браво!

Меги, пичът, чието клинче те дразни е бивш танцьор и един от инструкторите с феноменално добра техника (сега ако някой се обади, че от йога не можеш да се контузиш ще вляза и аз в апоплектична серия  Mr. Green но е много важна проклетата техника). Но и Шива и Сейди и от другите на 1-ва стр. можеш да научиш много... просто си харесай инструктор , убеди се че обяснява и каот за начинаещи и бъди постоянна.

Вчера само бързо ходене, че борех МТ, днес съм заделила 1.5 часа за себе си и най-важните ми части  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 335
Здравейте! Как ми липсвате само! Почти не ми остава  време да ви чета. Днес отчитам тренировка от ФБ. Зарибих се с предизвикателството на Румито и ще се включа.
Гледам пак се е заговорило за кифлата.Зузана също е природно слаба , от това , което се вижда , но в пъти по - хубаво тяло и мускули има  от Хрисито.

# 336
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
RDD, аз като казвам гени, нямам предвид оправданието на повечето хора с наднормено тегло, а това, че аз примерно съм мезоморф, много ми се иска да съм ектоморф, ама не съм, затова е по-добре да помисля какво мога да направя, така че да изглеждам най-добре в тялото си, като тренировки и хранене имам предвид. Peace
Според мен Зузана е от типа, при които горнаа част е по-"едра", не знам как да го нарека - ако сте виждали такива хора със слаби крака, малко дупе, но по-пищен бюст, корем и гръб, като на последните 3 качват най-много + на ръцете, а краката им са слаби. Peace
За Руми да изкажа мнение и аз - много харесвам това, че иска да накара повече хора да започнат да тренират, дава един добър старт с тренировки и хранене, обаче като навлезеш малко повече в нещата и ти се иска нещо повече, нещо по-разбиващо и т.н., за мен лично Руми не може да ми го даде. Едно е да направиш един кросфит комплекс, който и да е, да не кажете, че съм пристрастна и съвсем друго са тренировките на Руми пък били и от "супернапреднали". Сега аз имам наблюдения от програмите на сайта, ако в онлайнфитнеса дава нещо друго - не знам. За храненето, в подкрепа на поста на Бобчето да кажа - ами смятай калории, ама ако ядеш високи количества от В и М, ако щеш по 1000 калории падни, няма да стане работата, ще става ама до едно време, после вече - не. И това ви го казвам от опит.  Peace
Това, което искам да кажа е, че Руми е супер и наистина с 2 ръце я препоръчвам на всеки начинаещ - ще изгради навици на загряване, на разтягане, на това да започнеш да мислиш за храната, която поемаш, но за по-сериозни тренировки, за по-амбициозни резултати, аз лично не бих я ползвала  Peace
И да не забравим Белчо Христов в имената с опит при покачване на ММ  Peace

# 337
Ооо, TDI, не знаеш какво става в клуба  Laughing Зузана ще ти е лека Wink

# 338
Ооо, TDI, не знаеш какво става в клуба  Laughing Зузана ще ти е лека Wink
+1 Peace

# 339
Отчета ми е силова 50мин. от - Bob Harper Pure Burn Super StrengthMain Workout с 2x5кг. гири
Лично не го симпатизирам твърде, но не си поплюва и тренировката беше доста добра  Wink

Мери, скоро бе споменала, за силови. Ето една идея, също и двете силови за цяло тяло на Мишел  Hug

За вчера отчитам плуване (може би един от последните плажни дни) в един райски залив, около час. Да не си помислите, че съм някоя добра плувкиня. Чисто и просто си мятам дължинки близо до брега като луда, но толкова обичам водата, че релаксирах на макс  Heart Eyes

Без да претендирам за широк опит в йога практиките, за мен Родни е един чудесен инструктор с много добра техника на изпълнението. Смея да твърдя, че от него може да се научат правилно основните движения и лично при мен клинчето е последното, което следя  Grinning Hug
И повече от нормално е инструкторът да ви допада, всеки с предпочитанията си.

Да взема да се довърша с мнение колко прекрасно се съчетават ММА тренировки с поне ден, два йога седмично Heart Eyes
твърде любима комбинация напоследък за мен

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 23:51 от ~Би~

# 340
Това с мъжкото клинче малко ....

Скрит текст:
- Тате, искам да се запиша на балет.
- Недей сине, това е много болезнено изкуство!
- Защо да е болезнено?
- Защото шти счупя краченцата!
Laughing Laughing Laughing

# 341
Merry, прави се на лошо бе, я виж как ти се връзват  Mr. Green След десетина години ще станеш по-блага, типично е това за водолейките.  Joy Hug

# 342
Merry, прави се на лошо бе, я виж как ти се връзват  Mr. Green След десетина години ще станеш по-блага, типично е това за водолейките.  Joy Hug
Само да не ми се вясват с кифли, всичко е наред  Laughing Hug

# 343
Все забравям да ви питам нещо , малко е глупаво , но се чудя. Какво мислите за дъвченето на дъвките и отслабването? Напоследък от нерви вечно съм с дъвка в устата  Embarassed Ужасен навик!

# 344
МериLaughing

Карнита, не знам за дъвките...

Ето какво вечерях днес: извара, 4 вида маслини, домашни сурови крекери и лучец. М-м-м, да си оближеш пръстите!

Общи условия

Активация на акаунт