Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 142
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Скрит текст:
И аз ползвам милва и доста ми помогна за растежа, но до там. Боядисвам я руса на месец и половина - два, и за да я поддържам горе - долу във форма си правя домашни маски от каквото имам налично. Но за растеж препоръчвам Милвата с 2 ръце  Grinning

# 541
  • Сливен
Здравейте  Hug
vici75, дано не е сериозен проблема при теб и скоро да се върнеш към тренировките  Hug
Аз продължавам с тренировките от БР, отчетът ми за вчера е уоркаут 3 + 1час народни танци.
Хубав петък на всички  Hug

# 542
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз ползвам шампоан на Лакме, купен от фризьорката, доволна съм. Ползвам и това олио пак на Лакме:
Скрит текст:
Ползвала съм и на Керастас, 2 пъти по-скъпо е, но пък с по-малко количество се постигаше ефекта като от Лакмето.
За увредена коса бях най-доволна от
Скрит текст:

Като имате предвид, че след като родих положението беше много зле - прозираше ми скалпа, а след това сама реших да спра да употребявам този шампоан, защото косата ми стана прекалено гъста за моя вкус  Crazy Също и бързо растеше - доволна съм с две думи.

За лице съм най-най-доволна от Guinot Много им е скъпа козметиката, поне за моите разбирания, но пък по 1 година общо взето ги ползвам - в смисъл малко количество е достатъчно да покрие необходимите зони. Сега тествам различни мостри пак на техни кремове, т.к. кожата ми малко поизсъхна след като родих и ще се надявам на Дядо Коледа да ми донесе  Laughing
Категорично това е най-добрата козметика, която някога съм ползвала, още след 2-рата седмица лицето ми буквално сияе, а аз не съм от хората, които ходят с много грим (да не кажа, че почти никакъв).

Лидси и аз съм си прала косата - исках "златист шоколад", направиха ме като каносана циганка - после ме изпраха 
Скрит текст:
за скромната сума от 140лв.
и въпреки това червеникавия отенък остана. И аз като теб повече в прехваления салон няма да влезна!

# 543
  • София
Момичета,  Hug Страхотни сте, благодаря на всички за включването  Hug

Скрит текст:
Моята коса е пориозна (т.е косъма и катикулата му стоят с отворени пори, съответно изглежда като пух косата  ooooh! ) и за да туширам този ефект нямам избор, без сешоар не мога. Ножицата не помага, подстригвам се редовно, но проблема е в цялата коса, а не само в краищата, за съжаление.
Суиди, точно на Филип Кингли http://www.zlatnaribka.com/silno-hidratirasht-balsam-philip-king … ure-extreme-75-ml гледам от сутринта и май ще купя да опитам. Рядко ползвам масова козметика за коса, не ми е никак приятно да давам купища пари, но нямам избор са тая гадна пухкава перушина, която се води коса на моята глава.
Милкшейк не съм взимала, ще ги разгледам.
А от въпросното арганово масло в магазина правят минита, по 6,50 лв. което ме устройва за проба.
Напълнила съм се с какви ли не маски, кристали, фуиди и всевъзможни шампоани и ампули ... Бях решила да доизразходя всичко, че то е нещо страшно в шкафа ми, но влизайки в този магазин за уж професионална козметика за коса ме заиграха с аргана, а досега не съм пробвала точно арган.
Благодаря момичета, страхотни сте  Hug Hug Hug

Отчет - 60 мин кростренажор нискоинтензивно, в комбинация с Джо Дилън

# 544
Ягодката,
когато тренираш, т.е. се потиш, вземи си хартиени салфетки и с тях попивай лицето. И аз имах подобен пробелм преди време и много внимавам докато тренирам, защото и аз смятам, че потта и бактериите биха ми били проблем. Аз хубаво попивам и си плискам лицето с малко вода за освежаване.
Отделно, в банята докато си вземаш душ, сложи си маско хума на лицето да престои докато се освежаваш. Направо е магия тая хума.

# 545
Ягодке, сподели моля те по-нататък има ли ефект по-рядкото ексфолиране. При мен определено не е това проблема.

За професионалните серии за коса и въобще за грижата за косата мога да говоря МНОГО ама наистина много  Grinning, но не е тук мястото.
Скрит текст:
Само ще кажа,че си струва и излиза много по-изгодно в сравнение с масовите продукти от магазините.  Peace А едно масло само по себе си не може да направи косата да изглежда така както една богата маска.

Вчера докато правих клекове със собствено тегло 50, капачката на дясното ми коляно пука ли пука. Без болка само се чува пук на всяко клякане, изкара ми нервите ама каквото и да правех не спираше. Кляках по-високо, раздалечавах и събирах краката, не изправях много високо и никакъв ефект. Днес малко го усещам, а вчера усещах лявото без да е пукало. Много изнервящи тези стави.  Laughing

Да ви питам какво мислите за приемането на желатин? По 1ч.л. на прах разтворен във вода всеки ден. Чудя се дали си струва, някой пробвал ли е?

# 546
Фрея, ако нямаш възможност да си свариш бульон от кокали, мисля че и желатина е вариант  Peace

Момичетата с проблеми с лицето, изплаквайте се с отвара от лайка Simple Smile

# 547
Чела съм, че приемането на желатин давало отражение и върху растежа и укрепването на косата и ноктите, но аз нямам вяра на тези продукти на прах. Правя си маска за коса от него, фризьорката така ме посъветва - към всички останали продукти слагам и разтворен желатин. Не се оплаквам, поддържа ми косата в сравнително добро здраве предвид изрусяванията  Peace

# 548
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз откакто мажа лицето си само и единствено с кокосово масло, проблемите ми с кожата изчезнаха. Преди това страдах от лишеи и обриви по брадичката и около повече от 4 години. Никога повече няма да ползвам козметика!!!

# 549
Чела съм, че приемането на желатин давало отражение и върху растежа и укрепването на косата и ноктите, но аз нямам вяра на тези продукти на прах. Правя си маска за коса от него, фризьорката така ме посъветва - към всички останали продукти слагам и разтворен желатин. Не се оплаквам, поддържа ми косата в сравнително добро здраве предвид изрусяванията  Peace

Мери е права - най-хубавото нещо е бульон от кости  Wink

# 550
  • София
И аз съм ЗА бульона от кокали  Peace Също така и бульон от свински крачета,изключително богат е на колаген.

Фрея,
Скрит текст:
Ако имаш някакви предложения за продукти за пориозна коса, драсни едно ЛС. Аз също купувам само професионална козметика за коса, както писах. Намам избор, а и не може да се сравни с масовата, особено когато се бориш с някакъв проблем. 

# 551
И аз като Бобчето вече не ползвам никаква масова козметика за лице  Peace
Вечер нанасям само бадемово масло или приготвен от мен крем (малко пчелен восък, базови масла, етерични, запарка от някаква билка).

Като заговорихме вчера за извара ходих до магазина да си взема Grinning
Направих една част от нея за закуска, като я пасирах в блендер с 1с.л. кисело мляко, малко сирене, малко люта чушка или чили. Намазах на филия пълнозърнест хляб със семена, декорирах с маслини и парченца червена и зелена чушка ммм...  Peace

На гръцката Мери стиснати палци и успех в търсенето на работа, а колкото за изварата последно взех ΔΩΔΩΝΗ и съм доволна, иначе не ми се е случвало тук да попадна на кофти извара мисля  newsm78

# 552
Ох, да бе за бульона от кокали съвсем забравих  ooooh! благодаря   bouquet Него ще ползвам. А какво е количеството достатъчно за ден, пак ли по 1ч.л.?

На мен маслата ми идват тежки за лицето, кожата ми е смесена. От кокосовото ми излизат червени петънца. Но за тяло няма такъв разкош и аромат  Heart Eyes там ми е много суха кожата, особено по краката и с кокосово или какаово става кадифе.

# 553
  • Stavanger,Norway/ Varna
______Freya_______, а какаово пробвала ли си. Аз ги менкам с кокосовото от време на време. И аз съм със смесена кожа и откакто мажа само с маслото, е станала страхотна. Гладка и някак по- плътна. Лятото като имах тен, все едно фон дъо тен съм слагала. Но аз и не ползвам грим почти- само спирала и молив от време на време.
Внимавайте с лайката. Да, антисептик е, но е и силен алерген и понякога предизвиква реакции.

Отчитам с 15 мин ХИИТ и след това силова за горна част.

# 554
 Hug Здравейте момичета! Записвам се да ви следя и да се надъхвам! Винаги съм била слабичка, но през студентските години нямах режим на хранене, постепенно привикнах да се тъпча и резултата е, че съм с 10 кг.отгоре  Sad Сега съм 60. На 27 год.съм, 165 см. и се чувствам много зле! Искам да започна една трайна промяна, която да е постепенна, здравословна, но ми липсва сериозност. На спорт не издържам да ходя и смятам, че в домашни условия бих се справила по-добре. Ще изчета всичко по темата при първа възможност.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт