Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
yulinga, добре синтезирана информация за корема, съгласна съм с теб  Peace

Тяна, за мен е едно много мило и полезно присъствие в темата, освен че е и много положителен човек. Информацията която дава е семпла и точна, много научих от нея. Да си ни здрава  Hug

Рейн ти ли беше питала как приготвяме ципура  newsm78
Скрит текст:
Рибата се измива, отцежда и осолява с морска сол, риган, черен пипер и аз лично добавям чесън на прах. Розмарин също подхожда чудесно. Остявя се да си поеме солта и ароматите и се пече (аз лично предпочитам на скара)  Wink

Отчитам скромно малко упражнения на открит фитнес вчера в парка. Много съм нещастна, опитах малко кофички на успоредка, зле. Ще взема да се самопредизвикам и да поработя по въпроса.
А гледката беше баща и майка трениращи, пръскаше дъжд, а бебето в количка без дъждобран. Майка за чудо  ooooh!

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 14:53 от ~Би~

# 661
Би, ако имаш ластик, пробвай да си го сложиш под коленете, докато правиш кофички, много помага! (С ръце държиш двата края) Цели 3 мога да правя без ластик  Laughing Бебето да свиква от сега, скоро и то на лостовете, не може само върху понита  Joy Hug

Отчитам Total Body Cardio Fix (без коремните накрая) + Yoga Fix от 21 day Fix, доволна  Heart Eyes

# 662
Добър ден с отчет UFC Fit - Shark attack.

# 663
  • Sofia
Привет!
Хареса ми обобщението на Yulinga. Пожелавам бързо отминаване на неприятностите.
Vici се изгуби, дано се е оправила и не може да пише по друг повод.
Днес се отчитам с кръговата от Бетата. Чувствам се чудесно, тренирайки с Шон. Харесват ми промените, които настъпват в тялото ми откакто правя T25 . Комбинирам и с кратките тренировки на Джаки и съм доволна от резултата.

# 664
Аз не споря за това, че има "общ енергоразход", а за това какво става като стопим мазнините на корема, ако не сме тренирали корем... Плочките ли идват? Правите си клек, топите мазнините от общия енергиен източник и после - плочки без да сте тренирали корем... Явно няма да се разберем, така че и аз спирам...

ТДИ - ами зависи! Зависи си от общия тонус на коремната мускулатура, зависи какъв тип тренировки се правят (дори без да се работи корем като таргет) - при някои хора се показва доста стегната и оформена стена, при някои си е меко - няма общ модел, както при всичко... иначе ребра изглеждат така (огромен, широк гръден кош):
https://www.flickr.com/photos/snezhana/4787715890/in/set-72157624479483063
https://www.flickr.com/photos/snezhana/4926843014/in/set-72157624479483063/

# 665
Лидзи, споко, не може да имаш такова тяло:
Скрит текст:
и да те спрягат, че ти се виждат ребрата  Peace не ти ли харесва как й стоят на мацката?  Heart Eyes Laughing

Точно подобен вид бих искала да имам!
Ядох картофи вчера и ми е гузно. И шоколад...(не едновременно) Този мц ми разказа играта.
Но утре....ах, утре!!!
Храненето ми е препъни камък голям. Не мога да погледна месо от няколко дни, и пак попадам в стария капан на въглехидратното хранене.  Cry
И съм стресирана от всички огледала около мен, не мога да се скрия...

Мацки, който не е пробвал Пауър йога с Марк Бланшард от първата ни страничка, горещо го препоръчвам.  Peace
Правя си Сурия Намаскар предварително, че там направо започва, а и си имам едно наум винаги....

Юлинга, моите съболезнования.

# 666
Дойде времето да питам отново: откъде мога да видя Ниво Гама на Шон Т? Досега използвах Вбокс-а, но първо, не всички ги има и второ, гама-та е като мираж в пустиня. Имах акаунт в замунда, но отдавна не ме допуска системата им не знам защо, а торентите не успявам да отворя. Използвах мю-торент, само да вметна, и не, и не. Ще бъда благодарна на всяка информация, за да не пречим - в скрит текст.

# 667
# 668
  • Canada
Аз не споря за това, че има "общ енергоразход", а за това какво става като стопим мазнините на корема, ако не сме тренирали корем... Плочките ли идват? Правите си клек, топите мазнините от общия енергиен източник и после - плочки без да сте тренирали корем... Явно няма да се разберем, така че и аз спирам...

За мен смисълът на статията беше следния - Румяна не казва  да не тренираме корем, а да не тренираме САМО корем. Ако правим единствено и само коремни няма да изчистим корема, трябва да се правят упражнения и за големите мускулни групи.

# 669

Благодаря ти, Мери.   bouquet
Не иска да ми свали файла, нито да го отвори. Ще продължа да търся, но ти благодаря за включването.

# 670
  • Stavanger,Norway/ Varna
Отчитам 8,5 км тичане и серии от различни упражнения за корем с почивки от по 10 лицеви опори.

# 671
  • Пловдив
Дейзи, свалих торента за целия Фокус Т25, качих го тук:
http://dox.bg/files/dw?a=e70d1faee3
Дръпни го, после направо зареждаш и избираш да ти свали само Гамата.  Hug

# 672
Юлинга, благодаря ти за труда и отделеното време!

# 673
Мацки, нищо чудно, че вие двете имате такива резултати. Голямо постоянство си требе втори ден да се дръляте за едни коремни.

# 674
  • Canada
Мацки, нищо чудно, че вие двете имате такива резултати. Голямо постоянство си требе втори ден да се дръляте за едни коремни.

Laughing Не го приемам като дърлене.
Не съм фен на Румяна, което не ми пречи да се съглася с нещо, за което е права. Общо взето никой квалифициран треньор не открива топлата вода.
И аз спирам, който разбрал - разбрал  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт