Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 953
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Видяхте ли новото около предизвикателството? Много съм развълнувана, като дете пред "Джъмбо" Mr. Green Днес пак не тренирах, общо взето мързел. Но от утре съм на линия, снимки, мерки, теглилки, всичко 6. Започвам полека и се надявам до края да удържа и да си върна загубената форма и издръжливост. Месецът се очертава брутално напрегнат,а депресия чука на вратата ми отново, но не мисля да се давам този път. Моля да ми стискате палци утре, денят ми е много важен и се надявам да не се изложа, после ще разказвам  Hug

# 676
  • Canada
Стискам палци, Фрея ! Дишай дълбоко и поддържай самочуствието на макс! Успех!
За мен тази седмица беше успешна Wink

# 677
Фрея, спокойнооооо  Crazy стискам всички палци! И аз се вълнувам за предизвикателството  newsm44

# 678
Видяхте ли има вече качени видеа за ден 1 на Руми! Чак ми иде да скоча и да ги направя, но съм изтощена, празнувахме р ден на най-малкото човече.

# 679
..

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 23:16 от Rammer Jammer

# 680
  • Canada
Направи една хубава снимка в профил и ще коментираме, ок?

# 681
Румяна вече е публикувала част от тренировките! Направо ми се напълни душата, като изгледах първия HIIT, само това че още ме наболява корема заради гадния вирус ме спря! Ще бъде наистина много яко предизвикателство, усещам го Simple Smile))
Иначе като сте подхванали темата за корема и аз подкрепям yulinga. Страхотно е синтезирала мнението ми! Коремните преси в комбинация с останалите тренировки са тези, които правят плочките. Освен, ако не си кожа и кости де.
Lidsy, за съжаление и аз съм така, ребрата се виждат..а пък дупето и краката не са малки, хаха, но структура. Сега с това предизвикателство се надявам нещата да се урегулират. Но само като видях първата тренировка, определено ще са ефективни  Peace
А ще спазвате ли предизвикателството относно храненето и спирането на сладко и тестено?

# 682
  • София
Аз лично ще спазвам главно неща, които сама съм си поставила като цел, а именно без сладко и тестено, по-ранна вечеря. Тренировките ще се опитам да ги включа, но не знам дали ще имам сили за всичко, сега правя БР, иска ми се да я довърша. Тренировките на Руми няма да избягат, след БР да се готвят  Crazy

Rammer Jammer, аз ти видях хубавото, стегнато коремче. Изглеждаш много добре и така, но ако искаш да свалиш мазнините според мен в случая трябва да разчиташ на храненето.

# 683
66 нови публикации. Дори няма да се опитвам да го прочета - зълва ми е на гости и не съм се спряла.

Все пак отчитам тренировка за днес, неделя: Джо Дилън. Имах и много интересно изживяване по време на професионален спортен масаж, но няма да ви заривам с брътвежите си.

Успешна седмица на всички!

# 684
  • Stavanger,Norway/ Varna
66 нови публикации. Дори няма да се опитвам да го прочета - зълва ми е на гости и не съм се спряла.

Все пак отчитам тренировка за днес, неделя: Джо Дилън. Имах и много интересно изживяване по време на професионален спортен масаж, но няма да ви заривам с брътвежите си.

Успешна седмица на всички!

Aaa, така не е честно  Crazy. Пусна мухата и сега ще ме гризе какво ли се е случило на масажа.  Laughing

По програмата за подготовка за маратона днес трябва да почивам, но ми се тренира. Мисля да направя една силова за цяло тяло или да поплувам  Thinking

# 685
Добро утро и успех на всички в предизвикателството!

И аз съм като дете в лунапарк, много ми е въодушевено, може и да ме държат ендорфините от вчера, много йога, много нещо.  Grinning

Дилянка, аз определено спирам тестеното и сладкото и централния ми фокус ще е храненето. Аз ги бях спряла и резултатите бяха мигновенни. Миналата седмица окепазих нещата и се вижда.

Freya, стискам ти палци всичко да мине идеално.

# 686
Добро утро

отчитам Chalean Extreme - Lean 2

На мацките с предизвикателството успех!

Аз сега ще правя колаж от снимки преди и след и ако има някаква разлика ще ви го пусна  Simple Smile

# 687
Привет от мен, мили момичета! Не съм се включвала сигурно почти 10 дена. Все нямам време, но ис тренирам, като изключим,че миналата седмица не съм тренирала 3 дни. Ходих на зала с МП, беше наиситна мног хубаво, дали защото бяхме заедно или защото имаше и други хора, някакси по-мотивирана бях. А и си има уреди, с които натоварваш правилно мусколите, ако ли не има кой да те корегира. Както и да е, аз продължавам с тренировките от БР, днес съм на тренировка 5. Добре ми дойде, само дето едното упражнение ме поизмъчи. Не съм ви чела, надявам се да сте добре.
В новата тема ще бъда редобна , обещавам. Успех на момичетата които започват с 90 дневното предизвикателство!
Пожелавам ви хубав ден!

# 688
  • София
Добро утро мили мои  Hug

Пожелавам успех на всички, които започват предизвикателството на Руми! Ще следя с интерес напредъка ви   bouquet

Вики, дано си добре, миличка! И аз те мисля  Praynig

Фрея, стискам палци!  Peace

Аз, нахъсана от резултатите на Любчето, започвам Инсанити от днес. И без това доста се омазних напоследък, а и липсата на програма ме разглезва. Подгрявам за Асайлъма  Mr. Green

# 689
И аз мисля да обърна внимание на храненето и по абсолютно всички точки ще гледам да съм вътре в предизвикателството от-до.  Grinning

Оооо, Вив, скачай с нас в предизвикателството. Погледни само първото видео от ниво 3  Crazy

Аз взех мерки, на кантара няма да се качвам, че вчера ядох хляб със сладко от ягоди  Joy отдавна не бях яла такова нещо, много вкусно ми беше  Laughing Та, килограми няма да следя. Ей сега ще накарам мама да ме снима  Joy

Общи условия

Активация на акаунт