Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 944
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте, момичета!
И аз съм в предизвикателството.
Снощи успях да изгледам клипчетата, но то с гледане не става   Laughing бях планувала да стана и първо да тичам, като се прибера да почна тренировките, нито съм чула алармата, нито кога приятелят ми е излезнал за работа. Нищо сега си пия кафето, слушам надъхваща музика, гледам красиви тела и по обедно време почвам да тренирам.
Не съм тренирала от 1 месец, затова първите дни ще почна с ниво 2, и после според зависи ще се прехвърля на ниво 3, но аз лесно трупам мускулна маса и ставам като кубчето на Рубик, та ще видим...
п.с. май трябваше да се измеря и наснимам тази сутрин...

# 691
   Здравейте, спортни момичета! Дали имате представа от тази програма? http://emmashealthreviews.com/reviews/does-grow-taller-4-idiots- … -or-is-it-a-scam/
Един тийн ми вади душата да я поръчам, искам да знам дали е нещо нормално - уж става въпрос за упражнения и здравословно хранене, но все пак... Ако сте срещали нещо по този въпрос, пишете, моля!

# 692
  • София
Мерче, супер ми изглежда първия ден от предизвикателството  Crazy МДаа ...
Обаче съм си решила да почна Инсанити, пък може да си крадна по нещичко и от предизвикателството, в силовата му част. Дотренирало ми се е с Шон и не искам да изпускам момента, а на Инсанити-то съм хвърлила око още от преди морето. Мисля, че вече бих могла да се справя с него  Laughing
Така че отчитам за днес Фит Теста.
Ще трябва да се стягам и аз с яденето, че вчера ядох бисквити с шоколад, а вечерта почти цял буркан фъстъчено масло. Успокоявах се с това, че бяхме в провинцията и работих цял ден с лопата и мотика, заривах една огромна дупка, оставена от Софийска вода  Laughing Доста стабилна тренировка беше, целодневна  Joy но пък яденето ми е тотално зле от известно време насам, през три дни съм с най-гадни сладки неща в устата ...  ooooh!

# 693
Пак съм аз.  Grinning
Отчитам Ден 1 Ниво 3 от Предизвикателството. Много е яко!!! От мен тече вода, напънах се да го правя с 5кг гири, за мен това е трудно, така че не се глезих да ми е лесно.

Събувам маратонките и мятам един селф практис Ащанга. Ще закусвам след това, яйчицата ме чакат, сварени на твърдо.

# 694
Започвам с предизвикателството на Руми, а довечера - Шон с Фоукъс за бедра.

Да си поговорим за закуската: какво според вас е най-пълноценно за първото ни меню за деня? При вас кое действа най-добре?

# 695
Започвам с предизвикателството на Руми, а довечера - Шон с Фоукъс за бедра.

Да си поговорим за закуската: какво според вас е най-пълноценно за първото ни меню за деня? При вас кое действа най-добре?

Аз имам няколко вида закуска - рохки яйца, палачинка с трици, кисело мляко с протеин и ленено семе  Peace

# 696
 Daisy^Slava,

аз не обичам да закусвам веднага след ставането. Изчаквам поне около 20 мин и тогава. Днес вече ядох 4с.л. овесени ядки, накиснати от снощи в прясно мляко с 1ч.л. Zuckerrohr, мисля, че на бг е тръстикова захар. Много е вкусно и много засищащо за мен.
Обикновено в тази смеска, слагам и счукани сурови ядки, но снощи нямах.

# 697
Laauren, по-добре сложи мед, каква захар, какви 5 лева  Grinning

# 698
Момичета, медът си е захар, така че все тая  Peace
Организмът ги разпознава по идентичен начин

# 699
Добро утро и от мен!

Успех на всички, които започват предизвикателството и имат цели за постигане! И аз ще се включа. Моята лична цел е по-скоро да се справя с храненето и да сваля няколко килограма.
Другото с което ще се захващам е тичането. Една приятелка пробяга маратона и ме мотивира страшно много да се захвана пак с тичането. В този ред на мисли, благодаря на Мери, че сподели тези програми за подготовка. Харесах си тази за полу-маратона и живот и здраве ще тичам на 29.03.15  Simple Smile

Хубав ден!

# 700
Laauren, по-добре сложи мед, каква захар, какви 5 лева  Grinning

Merry, аз не търся отслабване, е има едни 2 кг, които може и да ги сваля, но иначе не са ми проблем.

А като сметнеш, че съм и вегетарианка, от сирената ям само моцарела, варени яйца не ям, само кис. мляко и прясно от животинските приемам сравнително стабилно... поне по една малка лъжичка нерафинирана захар на ден ми се отпуска  Laughing (нито кафе, нито чай подслаждам, обичам ги горчиви), през 90-дни няма да ям плодове, то и без това тук плодовете нямат вкус на нищо, та ще ги заместя изцяло със зеленчуци...

# 701
Питах, защото аз не обичам да закусвам, хапвам закуската към обяд. Овесени ядки с гореща вода обикновено закусвам или ябълка. Като прочетох за варените яйца на Дезидерата и ми хрумна, че също бива били добра закуска, а как ми се приядоха..  Hug

Пробвах на Румяна предизвикателството.  Rolling Eyes
Ами, не съм очарована. Нещо като нищо и в двата варианта. По-лекият е твърде лек (за мен), а по-трудният е едно бясно мятане наляво-надясно, защото няма "next ", нито индивидуален таймер за самото упражнение. Повече време отнема да връщаш видеото назад неколкократно, за да си вземеш гирите, да въобще видиш какво следва отколкото да тренираш. Отделно, обясненията отнемат поне 10 сек. от работния интервал и това обезсмисля моята тренировка. Може би по-нататък ще реабилитирам предизвикателството, защото харесвам Румяна, но засега - Шон.

Разбирам, че трябва да се промотира и сайта ѝ, но английският не работи в нейна полза. Зузка не ме дразни, но Руми я гледах без звук Sad Явно съм с г*за нагоре днес.

# 702
Аз се находих за тази година по планините (за няколкодневни преходи де). Иначе събота и неделя пак ще съм по околните планини.

Почнах Шалийн екстрийм. Устройва ме програмата, понеже ходя и час и нещо пеш след това.
Аз ставам към 6. От 7 тренирам. После към 10 хапвам плод/зеленчук и ядки най-често, като съм на работа. Иначе яйца, мляко, абе каквото сваря без много въглехидрати в хладилника.

Откъде дойдоха 4 кг отгоре това лято  ooooh! Ми то някой като си каже толкова много часове катерих днес - дай да лапам каквото ми падне пред очите, нищо няма да стане  Laughing

# 703
Дейзи, седни предварително и прегледай упражненията, за да не ти е "бясно мятане" Wink

Аз се отчитам с ден 1  Crazy дори направих още веднъж кардиото в края, 25 минути общо Simple Smile

# 704
Привет и от мен Hug
Почнах предивикателството на Руми и аз, хвърлих се направо на ниво 3, озоре ме, че и с 4 кг-вите гири. Но няма как, хванах се за хорото, ще го играя.
Максимално ще се опитам да изчистя и храненето, а дано до края на годината сваля някое килце Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт