Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 926
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Мери, изгледах ги, даже си ги записах  Rolling Eyes

# 706
Ами не знам, явно не си свикнала на това темпо, на мен не ми прави впечатление, тъй като до сега съм тренирала и в клуба  Peace

Виж какви са интервалите, пусни си свой таймер (на телефон или дори на компютъра) и си нагласи 5 секунди в +, за да се нагласяш за следващото упражнение. Или просто като почне да пиюка, си сменяш позата за следващото упражнение.

# 707
Здравейте момичета , отдавна ви чета , включвала съм се 1-2 пъти  , но днес съм по темата  newsm68
Отчитам първи ден от предизвикателството на Руми , ниво 2 , много пот се ля , не искам да си помислям какво е ниво 3 , там ще се умира #Crazy Вчера правих и упражнения с голяма топка , голям кеф беше  Laughing За хранителния режим там ще ми е най - трудно , аз сладко не ям или многооооо рядко , тестени изделия също не ям , по 1 филийка пълнозърнес хляб , но мога да я пропусна , но без плодове не мога , наистина ли в предизвикателството има и ограничение на плодовете ?   newsm78
Закуска : мюсли с кисело мляко и черен чай с 1/2 ч.л. мед ( медът също не искам да го спирам , много ли е калоричен) , за обяд малко пилешко филе и порция боб . Как мислите много ли ми е храната ?

# 708
веси_мир, помня, че се беше включвала няколко пъти. Кой каза, че плодовете са ограничени? Може да ги ограничиш, ако искаш вече да работиш за релеф и по-високи цели, тоест от теб зависи. Може да си следиш калориите в www.myfitnesspal.com примерно, ако се чудиш колко ядеш.

# 709
Merry. аз за релеф не работя , искам да сваля едни 3-4 кг и да се стегна малко , от любопитство ще пробвам с програмата за броенето на калориите  , която всички препоръчвате , няма нищо че малко стресиращо ми звучи Simple Smile

# 710
  • София
Прегледах видеата на Руми, като цяло ми харесаха, с малко изключения, като например онова въртящо се упражнение с вдигането на прав крак нагоре и после извъртане през планк и ... т.н сещате се.
Ами такива завъртяни не ги обичам. Постоянно трябва да мисля за последователността, а така не мога да се съсредоточа върху техниката.
Последното видео с максимум повторения ми хареса, силовата част със стола също много ми хареса.
Ще си добавям силови видеа към Инсанитито, вече съм сигурна  Mr. Green
Сега да видим утрешното видео за корем, което тя коментира, че още помни с лошо  Laughing Интересно  Heart Eyes
Най-после и ние, извън клуба й, да можем да видим нещо за супер напреднали, много гот  Heart Eyes

# 711
Вив, на мен туй упражнение пък най-много ми хареса  Laughing първите 2 пъти не схванах как го прави, ама като му хванеш цаката е много приятно Simple Smile
Ти почни с Инсанити и после кажи дали добавяш допълнително  Joy Peace

# 712
  • София
Хиххих, да не почваме спама, (ама да видим дали ще добавям, че и аз се съмнявам  Joy ама все си викам, че едни 5 минутки ще добавя, кво пък толкоз ... ама нее, не се заричам  Joy )

То аз Мерче, по принцип си ги мразя такива върховни хореографически   Laughing упражнения/изпълнения, това конкретното не съм го пробвала, но ако не падна, загубила баланс, ще е добре  hahaha
Абе обичам простите аз, това е  Mr. Green

# 713
Давам отчет.
Направих тренировка за ниво 2, беше ми сравнително лека, но ще я правя утре и в други ден и чак тогава ще се прехвърля на другото ниво.
Накрая започнах да усещам, че ми се гади, но аз съм си виновна - мина само 1 час от закуската, а винаги гледам за имам поне 2 часа между тренировка и хранене.
Сега усещам напрежение в капачките, ...

За плодовете, сигурно някой се е подвел по моя оправдателен пост, защо си взимам 1ч.л. тръстикова захар сутрин с овесените ядки. Никъде не пише, че плодовете се изключват, но аз ще ги изключа и изцяло заместя със зеленчуци, ако не броим авокадо, домат и други подобни, които спадат към плодовете.

# 714
Прегледах видеата на Руми, като цяло ми харесаха, с малко изключения, като например онова въртящо се упражнение с вдигането на прав крак нагоре и после извъртане през планк и ... т.н сещате се.
Ами такива завъртяни не ги обичам. Постоянно трябва да мисля за последователността, а така не мога да се съсредоточа върху техниката.
..

А баш. Точно него визирах под "мяткане". Ама кой ми е виновен като не ми се получи - никой.

# 715
Това упражнение и аз го пробвах предварително, понеже никак не съм по хореографиите, дръвце съм си малко Simple Smile))))), обаче след няколко бавни повторения го схванах и после не ми пречеше в същинското изпълнение. Беше ми приятна и любопитна изометричната тренировка, понеже май досега не бях правила подобна серия от упражнения.

Исках да попитам за суровите бадеми наистина ли трябва да се киснат във вода?

# 716
Може да ги киснеш, може и да не ги киснеш. Аз не ги кисна, защото като се сетя, че ми се ядат ядки - ям ядки на момента. А от днес да кисна, щото утре може и да ми се приядат....  Laughing

# 717
Аз ги кисна и са изключително вкусни изкиснати , кисна от вечерта на сутринта изцеждам , ям колкото ми се яде и останалите слагам в кутия в хладилника , така могат да се съхраняват 7 дни , аз лично повече от 3 дни не съм ги съхранявала , че все ги изяждам , но са по - лесно усвояеми за организма , пробвай веднъж с малко количество   , ако ти хареса прави в по-голямо , сама си прецени Simple Smile 

# 718
  • Пловдив
Здравейте!
Виви, квф! Браво,мила!Откога те чакам! Моята препоръка е да не се товариш допълнително. Като почнеш,ще разбереш Hug  Инсенити в достатъчно предизвикателство, за да правиш друго. Но... Ти рвши. Онова упражнение с извъртането го има при Шон в Асайлъма, само без вдигането на крака накрая.  Wink. Не е сложно, но аз птк хващам бързо хора и такива работи.
Джери, браво за планинарството.
Отчитам спийд и аджилити, последна тренировка Асайлъм, утре продължавам и ще завъртя месеца. Чувствам се непибедим атлет, макар и дебелогъз. Обожавам го това момче.
Лек ден  bouquet

# 719
Отчитам ден 1 ниво 3 Руми в обедната почивка. Преди това тичах и може би за това на последната 5 минутка окапах. Но и я правих с гири от 5 кг. Ще я повторя довечера, като успея да отмъкна 5 мин от домочадието. На мен ми харесва предизвикателството.  Вив, ти справи ли се с безконтролното вечерно хранене? На мен това за сега ми е цел да преборя, но да видим...

Общи условия

Активация на акаунт