Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 930
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Ето ме и мен с днешния отчет. Тренировката ми беше за крака и корем, в суперсетс, 4 серии всяка двойка упражнения. Изморих се , доволна съм.
Вив, успех с Инсенити-то!
Успех и на всички с предизвикателството на Руми!   bouquet
Много ви се възхищавам ,Момичета, с тези програми. Аз нещо не съм фен, крада идеи от всякъде  Mr. Green, но си предпочитам железата и базови упражнения за всички мускулни групи, а знам че трябва да има разнообразие, нооо..... Mr. Green
Лек ден!

# 721
  261uu  261uu

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 05:49 от Анонимен

# 722
Mamma Mil, много ми е драго че пак си при нас  Hug Оооо... прекрасен албум, толкова обичам да гледам снимки от пътешествия, а и вие сте чудесни, благодаря че сподели  Wink

Мери, успокои ме сестро с тези мои опити за кофички на успоредка. 3-4 ги докарах и аз де, не повече и добре че валеше и нямаше публика, че иначе в този парк е пълно с едни готини батковци гимнастици  Blush

Тези дни ровейки се из разни сайтове, попаднах на нещо добре забравено - Spartacus Workout
С удоволствие днес се отчитам с това с 2 по 5кг. гири - https://www.youtube.com/watch?v=fJb9dyY8tKY

# 723
  • София
Мама Мил, добре завърнала се  Heart Eyes Невероятни снимки, и аз обожавам а гледам снимки от пътешествия  Hug

Аник, не смея да кажа дали съм преборила този мой проблем, но мога да кажа, че засега се справям успешно, с помощта на чиста воля и инат, като преди това се настроих психически, че няма да ям повече, освен вечерята. Понякога, когато имаме гости или нещо по-необикновено от ежедневието, правя изключение, но след това гледам веднага да се върна към предишния вариант. Много е трудно, определено. Все ми се иска да си похапвам по нещо, та чааак докато си легна  baby_neutral
Много лош навик, много лош ...

Ех, ЛюбчеHug все ще намериш добра дума и за мен миличка  Hug Благодаря ти  Hug
Решила съм сериозно да се стягам, че с това плюскане не става. Ще трябва да добавям нещо силово към Инсанитито, особено за дупе. Не може само супер кардио изпълнения, Шон да ме прощава, трябва и от другото да има, че ще ми увисне гъзенцето  Laughing Ама да видим де, то така лесно се планира, ама изпълнението е друга работа  hahaha

# 724
  • Canada
Ето ме и мен с днешния отчет. Тренировката ми беше за крака и корем, в суперсетс, 4 серии всяка двойка упражнения. Изморих се , доволна съм.
Вив, успех с Инсенити-то!
Успех и на всички с предизвикателството на Руми!   bouquet
Много ви се възхищавам ,Момичета, с тези програми. Аз нещо не съм фен, крада идеи от всякъде  Mr. Green, но си предпочитам железата и базови упражнения за всички мускулни групи, а знам че трябва да има разнообразие, нооо..... Mr. Green
Лек ден!

Погледни P90X за идеи. Имам Екстрийм версията, както и 30 минутната и смело мога да кажа, че си е предизвикателство, колкото и опит да имаш. Тони набляга на базови във всякакви вариации, както и на дъмбелите и лоста за набиране. Peace

# 725
  • Пловдив
Виви[/b, дупе само със сила ли се гради? Той баш Шон скъсва да тренира глутеуса,  много държи на това човека. Скъсва те с клекове, за кво да се хабиш после с друго. Ма поживьом,  увидем.  Искам снимки преди и след,  особено на задника Joy
Викито Я мярнах Онзи Ден При ВМ темата,  беше написала, че са правили изследвания, а нищо... Дано се появи с добри новини вече  bouquet
МАМА МИЛ, радвам се, че се завърна. ПРЕКРАСНИ сте! И искам разкази от Мадрид!
Абсолютно подкрепям Мечето за Р90х.  Най-добре балансирана та силова програма, само с базови упражнения, а супер ефективна.

# 726
Ето ме и мен.  Събота и неделя тренирах с Джилиян и се отдадох на разходки.
Успех на всички , които започвате с Румито. Скоро и аз ще се присъединя. Сега се връщам да ви чета.

# 727
Здравейте,
Диана   Hug днес с отчет от уоркаут 7... първия кръг беше  Rage огън с тяия лицеви. Направих 1-2 нормални и после с вдигнати колена, е не мога, не. За пръв път ми се случва да почна да произведждам пот без да ми е ужасно горещо примерно или някаква друга нормална съпътстваща реакция. Нямаше. Само капки пот  Mr. Green Иначе го почнах още като се върнах, веднага метнах тренировката с разгрявка Румяна, че ако седна и няма ставане  Laughing а вчера нищичко не правих, за пръв път, откакто почнах тренировките не съм правила нищо, даже и 10 мин. йога.

# 728
Отчитам първи ден от предизвикателството на Румяна- доста вода тече. Първата и последната част са много добри и изтощаващи! Трябва да се снимам утре или вдруги ден, за да има после преди/след.
МамаМил, страхотни снимки. Била си на прекрасни места и изглеждаш чудесно!  Peace
Аз ядките ги обожавам и сега съм ги ограничила до 1 път на 5 дни, защото иначе прекалявам. Никога не ги кисна, може би трябва да опитам  Peace

# 729
  • София
Отчет за днес - workout 5 от БР. Последната седмица почивка от силови определено ми е повлияла добре на издръжливостта. Хареса ми тренировката, нищо, че още ми треперят ръцете.

Прегледах и клиповете на Руми, но трябва повече време да им отделя, защото упражненията, които прави са ми непознати и ми отнема 1/2 времето на интервала да схвана за какво иде реч, още няколко секунди докато си наглася техниката и времето свършило... В това отношение съм малко разочарована, че няма много обяснения - кога да вдишваш/издишваш, кои мускули точно работят и т.н. Може би проблемът е, че не съм тренирала толкова с нея и съм изпуснала основите.

Mamma Mil, страхотни снимки! Благодаря, че сподели   bouquet
Вивиан, и на мен ми е много трудно с това ядене вечер. Сега с предизвикателството на Руми съм си поставила за цел да имам 3 основни хранения и най-много 2 междинни и до 20 часа да съм приключила. Е, днес ми се случи да изпитам глад  Shocked Напоследък все пощипвах по нещо, може да е малко, но все нещо меля... Изненадах се от себе си чак като огладнах  Joy

Имам въпрос към бягащите момичета - с какви маратонки тичате и по какъв терен? Аз сега се оглеждам за trail маратонки, подходящи за есенно, кално и влажно време в планината, не за сняг. Да ме насочите към нещо?

# 730
  • UK
Привет и от мен, набързо отчитам за днес PiYo Sweat, но нямам време за друго, храненето и то е доста зле, но сестра ми е тук и съм щастлива, това е по-важно Heart Eyes

# 731
Ето ме още веднъж за днес. Добавям 4 мили разходка с количката. Скромно, но от сърце. Mr. Green
Полар Беар,благодаря много за предложението. Щом и двете с Люба давате положителни отзиви за програмата, съм сигурна, че ще ми хареса. Бихте ли ми казали от къде мога да я сваля тук в чужбина, защото от замунда не мога, с руттракер-а също имах проблеми. Благодаря!
Мама Мил, прекрасни снимки! Благодаря, че сподели!
Лека вечер!

# 732
  • В полите на Пирин планина
Отчитам PIYO Core.

Mamma Mil, страхотни снимки!

Прегледах от любопитство видеата от  предизвикателството на Румяна, но не ме привличат, оставам си с Шалин  Grinning

# 733
  • Stavanger,Norway/ Varna
А, добър вечер  Mr. Green
Днес си починах активно. Разходки с ММ под ръка, кафенце, доуредих последни документи по запопчване на новата работа. Като служител на този езиков център, ще имам безплатен достъп до басейн и фитнеса към него  Mr. Green Направо изгрях като научих  Party

Лаленце аз сега тичам с Рийбук Риъл флекс, но не са трейл. Много ми се иска да си взема и едни трейл и аз се чудя между Мицуно и Асикс. Асикса са на по- ниска цена, незнам още.

Мама Мил, записах се на градския полу маратон. Терена е трейл, минава около 3 езера- черен път с доста възвишения. Едното езеро е моето и го знам със затворени очи, по другите две съм бягала преди много години и не ги помня. От сега ме е страх, ще успея ли да избягам толкова без да се налага да вървя. Аз за разлика от теб повече тичам на пътека, защото климатичните условия не позволяват друго, а както знаем на пътеката е по- лесно. Но, този маратон е много важен за мен. Първо мразех бягането, успях да преборя себе си, да му дам шанс и го заобикнах. Това за мен е много, маратонът е следващата стъпка- мотивира ме и ми е цел, която искам да постигна.  Crazy Аз си изтеглих подобна на предложената от вас с Мери програма  Peace

Закуската аз гледам винаги да е високо мазнинна и високо протеинова, което ще рече- пушена съомга/ варени айца/ тахан с кесам/ протеин с кисело мляко и какаови зърна/ пуешко филе и бадеми,  и напоследък черен чай.
За меда- да сам по себе си е захар, но организмът ми реагира на суровия мед много по- добре, отколкото на захарта. Аз мед ям около три пъти в седмицита по лъжица.

Отчет предизвикателството на Руми с дъмбели от по 6 кг. Ами не съм очарована много- бързо мина, но не ме натовари достатъчно. Довърших с клекове, арнолд преси, корем и стречинг. Ще му дам шанс още няколко дни, може пък да излезе с по- добри тренировки. Това въртящото движение и на мен не ми хареса. ПОвторих го милион пъти преди да започна тренировката и много трудно го схванах. Хич ме няма с по- сложни хореографии.
Би много ги обичам Спартакус тренировките, номер 2 ми е най- на сърце. Винаги ги правя, когато за кратко време искам да се разбия добре. Дебна го дали ще пусне други, но отдавна- нищо.

# 734
Благодаря за стиснатите палци, момичета  Hug
Скрит текст:
Със сигурност всичко изглеждаше идеално и имах невероятен късмет, обстоятелства и хора в моя полза, но явно притеснението ми дойде в повече и не се представих така както ми се искаше. Не можах да дам всичко от себе си. Като цяло ставаше въпрос за изпит, по-скоро презентация, която изискваше абсолютна концентрация, бърз ум и премерени действия. В последния момент нещо ми стана, притесних се много и оттам всичко тръгна на зле. Но не се отчайвам съвсем, първи опит бе, по-нататък ще преодолея вътрешните си бариери.

И за жалост не ми остана време да правя каквито и да е тренировки, цял ден напред назад, преди два часа се прибрах и съм труп. Почти нищо не съм яла, но не ми и се яде. Добре,че утре ще мога да се наспя, само това ме крепи  Grinning

Успех на всички включили се в предизвикателството на Руми !   bouquet  Много се радвам,че има толкова много ентусиазирани и мотивирани хора с тела за ваене!

vesi_mir, ти не ядеш достатъчно много други работи,че да се лишаваш и от плодове  Grinning Според мен няма да имаш проблем с тях. Аз нямам и си ги ям. Медът също в такова минимално количество едва ли би бил "препъни камък", но ако усетиш,че не постигаш желаната промяна можеш да експериментираш и да го изключиш за период от време.

За закуската, аз лично не закусвам. Поне 4 часа след сън трябва да минат за да огладнея, винаги ям, когато съм гладна и нещо след тренировка задължително. Обикновено имам две хранения за деня + нещо средно, като плод отделно. Най-обилното ми ядене е обядът,защото включва и закуската ми. Не казвам,че съм най-правата, но по тази схема се чувствам най-добре. Най-вече държа да ям САМО когато съм гладна, не изгладняла, прималяла, а нормално чувство на нужда от храна.

Общи условия

Активация на акаунт