Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 078
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Колкото до годините, съдейки по тази снимка, е или на 24, или на 34. Laughing
Има още един вариант - 84   Laughing
Ееее, прекалено е. Но дай Боже на 64 и ний да сме така! Mr. Green

# 286
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Дилянка, щом Юли те е върнал значи изглеждаш добре Wink

Или избягва да работи с хора, които публикуват личните му съобщения по форуми. Сори, Дилянка, ако те засегна, не ми е цел да се заяждам с теб или с когото и да било, обаче когато си пишеш съобщения с даден човек и този човек знае, че си пише само с теб, независимо какво е написал, нямаш право да му изтупаш съобщението публично във форум. Да си знаеш... Ако го направиш с мен, аз също бих предпочела да не контактувам с теб повторно! Иначе ти гледах блога и тялото ти, то всъщност ръцете се виждат по-добре, за другото мога само да гадая, но ако съдя по ръцете, мисля, че имаш над какво да работиш, което отново не го казвам, за да те обидя, а изразявам мнение  Peace

Сега се връщам да чета Юлинга, че нейните постове са винаги интересни, но пусто като не се стърпях да си кажа каквото ми е на сърце...

# 287
Ехо, Льоли, welcome back! Simple Smile Много свежо и заредена звучиш наистина, едва ли е паднало нивото. Wink

Юлинга, браво, интересен постинг. Simple Smile

П.П. от любопитство, чудя се Хриси Парова на колко години е, знаете ли? Раждала е и има перфектно тяло, та ми е много интересно  newsm78 Crazy
Разгледах ѝ фейсбука сега на тази Хриси. Интересно е това, но май не бих го правила сама вкъщи (че то аз днес, докато разгрявах, се спънах в гирите, оставени на земята ooooh!). Ти тези висящи уреди ли имаш предвид? Наистина изглежда опасно за самостоятелни изпълнения.
Колкото до годините, съдейки по тази снимка, е или на 24, или на 34. Laughing

И тези и едни други ластици искам (които си връзва на краката и ги дърпа - ако обясних правилно). За годините не е толкова важно де, просто любопитство  Laughing От снимката - може пък да е 31  Simple Smile

Мен пък ме е страх да не вземеш нещо да се контузиш или да си счупиш, докато се опитваш да тренираш с въпросната госпожа. Не я тачим особено Wink

Извинявай, ама от твоя пост ми се струва, като че ли се заяждаш .....с мен  newsm78 Ако е така, не е нужно  Wink....всеки си има право да си харесва който си иска и да си изказва мнението тук - все пак е форум.
Поради каква причина не я тачиш/тачите? Понеже аз не намирам нито една  Rolling Eyes

# 288
Льоли, добра завърнала се, звучи много зареждащо твоето пътуване!
Лаленце, аз правих първо шреда и сега съм на БР 5 и 6. Мисля, че по-логична е обратната поредица. Шредът ми се струва по-труден, макар и по-еднообразен. Там са събрани наведнъж кардио по 2 мин и силови. Него никога не съм си и помисляла да го правя с гири 3-ка, както правя сега БР. Не знам как се развива БР по-нататък, но очаквам да видя същите подскоци и трудност както на шред ниво 3.
Роксана също ги прави в момента. Peace

Да отчета премиера на сутрешно-обедно кардио в неделя. Добре ми беше. Напоследък ми се струва, че най-добре тренирам на гладно, т.е. последно хранене преди 4-5 часа. Ако е преди 1-2 часа нещо ми тежи.  newsm78

# 289
Поради каква причина не я тачиш/тачите? Понеже аз не намирам нито една  Rolling Eyes

Моята причина е, че не обяснява правилни техники на изпълнение и не показва такива. Отпад и напад определено й е трудно да прави, като ъглите в колената трябва да са 90 градуса, нейните са доста по-големи, поради това само първо че нищо не правиш, второ, че можеш да се контузиш.
Видеата й са снимани винаги набързо, ще кажеш, че бърза за някъде, нещо ей така е скалъпила и айде - бърза, бърза. Ама не става така - повечето треньори нарочно се бавят, не че не могат и те да изпукат една тренировка за 5 мин. показват правилна техника пък в профил, пък в анфас, пък обясняват, кажат някоя думичка, а не само да ми пращат целувки.
Ей такива неща Wink
И цените за услугите, които предлага са 3 пъти цената на Румяна Илиева, така ще го кажа, за да ме разберете правилно, което говори само колко грешна преценка има за себе си, какво остава да ме преценя мен как да ме тренира и т.н.

# 290
Благодаря ви, момичета  Hug
TDI, няма как да ти се обидя, права си. Но не ме е върнал заради това, че му постнах едно съобщение. Напротив доста обсъдихме нещата, аз все пак не съм показала и една четвърт от кореспонденцията ни.
А относно това, което каза за поработването, знам, че имам нужда. Затова и ще го направя   bouquet
Юлинга, страхотен и мотивиращ пост Simple Smile

# 291

Моята причина е, че не обяснява правилни техники на изпълнение и не показва такива. Отпад и напад определено й е трудно да прави, като ъглите в колената трябва да са 90 градуса, нейните са доста по-големи, поради това само първо че нищо не правиш, второ, че можеш да се контузиш.
Видеата й са снимани винаги набързо, ще кажеш, че бърза за някъде, нещо ей така е скалъпила и айде - бърза, бърза. Ама не става така - повечето треньори нарочно се бавят, не че не могат и те да изпукат една тренировка за 5 мин. показват правилна техника пък в профил, пък в анфас, пък обясняват, кажат някоя думичка, а не само да ми пращат целувки.
Ей такива неща Wink
И цените за услугите, които предлага са 3 пъти цената на Румяна Илиева, така ще го кажа, за да ме разберете правилно, което говори само колко грешна преценка има за себе си, какво остава да ме преценя мен как да ме тренира и т.н.

Аха, след такава обосновка вече разбирам. Имам си мнение защо са й къси видеата, но ще го запазя за себе си. И въпреки това, като сравня телата на Румяна и Хриси (само и единствено като резултат) много повече ми допада на Хриси. Нямам наблюдения над постиженията на момичета, които са тренирали и при едната и при другата, така че не споря, а казвам лично виждане!  Peace

# 292
  • Пловдив
Р.Д., моля да не сравняваш тела.  Peace При Хриси е ген, природно слаба е, няма изразени мускули, които са резултат от усилен труд. Да не говорим,че всеки е различен, аз може да харесвам Камерън Диас,ама ако ще да й копирам и режима, и тренировките, няма да стана като нея, харесва ми или не. Приеми го, колкото и да ядеш и тренираш като Парова, няма тялото да ти е като нейното. Така че първо се оглеждаме в огледалото, виждаме кой тип тяло сме и после поставяме цели. Разбира се, може и с по-хубаво тяло да се сдобиеш, дай боже.  Peace

# 293
То ако ставаше с харесване и аз щях да изглеждам като Зузана Grinning
Запази си информацията що са къси видеата й. Щото реално не тренира с такива упражнения. Щото реално ако тренираше, щеше да знае как се изпълняват. И ако тренира по този начин, 100% до сега щеше я кръст, я гъз да си е сецнала  и да спре да си показва кльощавия задник Joy

# 294
  • Canada
R.DD , явно си новак, впечатлява те имиджът, а не самите тренировки. Не знам с какво те е привлякла Парова и как си попаднала на нея, но аз не бих имала грам доверие на "фитнес инструктор'', който не може да направи една лицева или едно набиране като хората, да не говорим пък за напади - толкова елементарно упражнение...

# 295
В подкрепа на гореказаното, ще припомня примера, който съм давала и преди за моя съученичка, която бухаше по 3 хамбургера и беше щека ама щека, то и сега дистанционното ми е по-голямо като обиколка от ръката й. Обаче тя за няколко месеца стана инструктор, изчисти килограма подкожна, която имаше и се орелефи, ама имам предвид стана като скелет с мускули и както ви казах, все още си е супер кльощава, просто мускулите й са по-дефинирани в момента. Та тя стана инструктор и сега целия град ходи при нея, цъка с език и казва "гледай тя какво тяло е направила"... пък тя най-вероятно само е спряла хамбургерите... и тази жена и по 5 шоколада на ден да изяде пак ще си е кльоща, ама нейсе има такива хора като РДД дето й се връзват на акъла и си оставят парите при нея  Rolling Eyes

Мери, Зузка и аз я харесвам, това единствения пример като тяло, който съм давала на Юли, като ме е питал за целите ми  Peace Ама малко искам а?  Laughing

# 296
  • София
yulinga, страхотен пост! Много правилно усещаш нещата, а най-важното е, че ТИ се чувстваш добре със и в себе си!   bouquet
D_ana, благодаря за споделеното! Аз едва ли ще подхвана шреда веднага след БР (тази седмица и аз започвам тренировки 5 и 6), просто ми беше интересно. Има време де, за още 2 месеца ще си избера друга програма  Laughing
Аз също предпочитам да тренирам на гладно, по-леко и приятно ми е  Peace
R.DD, съгласна съм с постовете над мен, няма как да сравняваш различен ген и да се надяваш да се "уеднаквиш" с някого само защото следвате еднакъв режим на хранене или тренировки  Peace

# 297
Ехеееей изказах си МОЕТО мнение и гледай ти какво стана  Grinning

Защо да не сравнявам тела? Някой спомена Румяна и затова го казах, във връзка с това, че аз лично не бих взела за пример, нито пък съвети от човек, чието тяло не представлява "идеал" за мен. До моята представа за хубаво, стегнато тяло се приближава повече Христиана, а не Румяна. И даже напротив - като гледам видеа и на двете - не виждам Румяна да има хубаво изразена преса или "стегнати бедра". + това да не забравяме, че всеки си има свои критерии  Wink

И това кой какъв ген имал.....първо никой не знае на кой какъв му е гена, второ нали с усилия и постоянство всеки може да постигне каквото цели....така, че тук гена служи само за оправдание. Аз също съм природно слаба и тренирам за качване за не сваляне...така, че бих могла да кажа - да , тялото ми е като на Парова, като изключим мускулите - не са ми стегнати бедрата, нямам изразена преса. Става въпрос, че не целя сваляне на килограми, а само стягане. И мога да ви кажа, че е по-трудно да качиш, отколкото да свалиш, така, че това, кой бил слаб и кой не ...няма нужда, всичко е усилия и пак усилия.

И къде казах, че искам да приличам и очаквам тялото ми да стане като на Парова??? Написах просто , че нейното ми харесва повече  Laughing Не перифразирайте думите ми  Peace

И с моите постове и мнения не целя да се заяждам или да дразня някого, а само си отстоявам виждането по въпроса за женско тяло - според моята представа.

Polar bear, изобщо даже не ме впечатлява имиджа, единствено визията. Техники на трениране не коментирам, а само как изглеждат въпросните 2 жени. Все пак един фитнес инструктор най-добре се продава със своята визия. А на мен определено на Румяна не ми допада много. Лично мнение!

Ако знаех, че ще предизвикам такава вълна, нямаше изобщо да споменавам, но не знаех, че тази жена е тема табу тук.  ooooh!

Merry, много злобееш!

# 298
Не злобея, мойто момиче, изказвам си мнението. Тялото на въпросната кифла ти харесва, защото си същата като нея Wink тоест кльощава. А тялото на Румяна не ти харесва, защото по нея има мускул. А да казваш, че не е стегната.... хахаха! Няма нужда от повече коментари.

# 299
  • София
R.DD, недей да се засягаш, не мисля, че някой тук ти е писал с лошо  Peace
Аз съм на мнение, че човек трябва да търси много източници на информация и сам да подбира кое е най-добре за него. Аз лично научавам много не само от Руми, Джилиян, момичетата тук, а и от хората около мен, интернет и т.н.
Щом се чувстваш добре с тази треньорка - тренирай си с нея.
Тялото на Руми според мен е повече от стегнато, това е моето мнение.
Цитат
Все пак един фитнес инструктор най-добре се продава със своята визия.

Ето това пък за мен не важи - ако инструкторът може добре да ме изпоти, да ми обясни какво и що и да го "усетя" значи ми харесва  Peace

Общи условия

Активация на акаунт