Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 059
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • UK
Много ми хареса постът ти, yulinga. Сетих се, че имам приятелки в същото положение, в което си била и ти и които непрекъснато ми съобщават какви нови диети опитват и като гледам нямат резултати, но мисля, че не ми е работа да им предлагам аз непоискани лайфстайл съвети, макар че едвам се сдържам. Мисля си, че тази зима и аз бях тръгнала натам, но добре, че се усетих навреме, че мина времето, в което може да разчитам само на генетика и се взех в ръце.

За днес като начало след прекъсването отчитам PiYo Sweat&Hardcore on the Floor - не съм загубила форма, съдейки по начина, по който се справих, но да видим утре във фитнеса и на пътеката кой кого  Tired. Освен това, реших да си направя малко весело с Тифани: https://www.youtube.com/watch?v=Wq-VeGdQptQ - не е трудна тренировка, но става за кълчене, особено като я повториш 3 пъти, както тя съветва. Сега тичам да си направя едно шейкче.

Мисля и аз да се включа в предизвикателството на Руми Simple Smile.

# 316
Rain, http://dox.bg/files/dw?a=dd9ade2a28   Hug

Отивам и аз да прочета поста на Юлинга, много го хвалихте, а мен ме домързя да го прочета  Blush

# 317

Отивам и аз да прочета поста на Юлинга, много го хвалихте, а мен ме домързя да го прочета  Blush

Много е хубав, аз съм на същият хал  Peace

# 318
  • В полите на Пирин планина
Много ми хареса постът ти, yulinga.

И на мен, забравих одеве да отбележа.  Peace Толкова добре е описала и моите усещания по темата  Peace

# 319
Толкова добре е описала и моите усещания по темата  Peace
Peace Толкова добре е описала целия път, по който трябва да вървим - не за да отслабнем, а за да сме здрави. Отслабването е една от подточките, една от положителните страни на този път Simple Smile

# 320
Ама защо се обиждаш? Казваме, че треньорката ти не става, не че ТИ не ставаш. И всички сме единодушни, за кво си биеш главата и се опитваш да ни я "натикаш" в ръцете като не ти я щем и с пари да ни я предлагаш, ако щеш. Тук всички тренираме с различни треньори, даваме си положителните или отрицателните мнения и никой не се обижда. Да не ти е роднина? Ами не й тук мястото, не ни я навирай.
Ок, разбрахме, че по визия си ги избираш. Дано не се "вслушваш" само в нея. Да не дойдеш след някой друг месец и да питаш за тренировки за болящи колене, кръст и т.н. Като толкова много знаеш, вземи си пусни някои видеа от ютуб и погледни за правилно изпълнение на упражненията. Поне да не ги правиш като нея.

Защо съм се обидила??? Погледни си предните постове, ако се чудиш! Х. Парова нито ми е треньорка, още по-малко пък роднина. Нямам треньор - не съм си събрала необходимите средства, за да си го позволя. Гледам само видеа- гледала съм включително и на Румяна, Зузка лайт, Body Rock ( преди канала в youtube се казваше Charlie James) и още мн други. И грам не ме интересува как наричаш Парова, но прекали като почна да ми даваш на мен оценки каква съм била! И не навирам никой, като съм си споделила мнението! Не съм казала - харесвайте я-казах АЗ Я ХАРЕСВАМ. Има разлика. Всички вие сте много по-навътре в нещата от мен, това е ясно, но не разбрах защо отнесох толкова негативизъм (а лично от теб и обиди) само защото съм казала, че харесвам тялото на някоя си жена?!? През цялото време не спрях да обяснявам, че това си е лично мое мнение. Не отричам постиженията на никой, за това също да сме наясно.
Надявам се да няма нужда да обяснявам повече защо съм споменала името й, а още повече се надявам с теб повече да не си разменяме реплики!

# 321
Отчитам 30мин долна част с Румяна  Simple Smile тип разтягане, много добре се чувствам след зверската болка в мускулите още отпреди 2 дни.

Постът на Юлинга е много изчерпателен и вдъхновяващ, радвам се и съм горда,че го споделям в по-голямата му част. Иначе конкретно за ВМ-НВ споделям мнението на TuЛи, някак е отблъскващо публичното вманиачаване по каквото и да е
Юлинга, благодаря ти за хубавия пост!!!  Hug
Прочетох го на един дъх и с нетърпение!!!   bouquet
Писанията ти, както и тези на Вив винаги са ми много интересни, конкретно в частта им за строго- ортодоксалното спазване на ВМ- НВХ. Какво имам предвид? Като цяло, от време- навреме следя и темата за този вид хранене, но там като че ли се налага мнението, че който не го спазва стриктно, си е поставил за цел да се разболее от диабет, цял живот ще има проблеми, "козунаци" в околокоремната област и т.н. Много крайни ми идват изказванията на някои "гуру"  Laughing Това без да искам да обиждам никого, разбира се.

# 322
luba_rizova, благодаря за съвета. За Лазар и аз имам много добри наблюдения. Simple Smile

# 323
Мерси, Мери, дърпам  Hug

Онзи ден дръпнах и йогата, която прави Би, но нещо не съм впечатлена от йогиста  Mr. Green знам, че доста повърхностно изказването ми, но естетически не ми изглеждаше добре и го изтрих. Правя го за втори път  Laughing (Преди време пак го изтеглих торента и го изтрих).
Та ако някой друг има на сърце какво да сподели за йога за гъвкавост да заповяда  Hug

Пс. Мери аз направих вече от първия линк и много ми допадна, сега разглеждам и другите видеа от канала Simple Smile Благодаря ти!

# 324
Мерси, Мери, дърпам  Hug

Онзи ден дръпнах и йогата, която прави Би, но нещо не съм впечатлена от йогиста  Mr. Green знам, че доста повърхностно изказването ми, но естетически не ми изглеждаше добре
Ох, и ти ли ? ( Това в кръга на шегата, разбира се  Hug  Mr. Green )
Ако става въпрос на мен на нито един треньор не ми харесва тялото изцяло, най-малко пък на тази
Скрит текст:
ама ако почна да тренирам сериозно и със строг режим за качване само на мускули ще стана същия жилав скакалец, като нея  Joy

# 325
 Joy и аз в духа на вече създалата се тема, съвсем неволно и неосъзнато. Само, че говорех за мъж, който прави йога по клинче  Mr. Green Иначе за жените няма какво да коментирам. Има още много хляб да НЕ изям докато стигна някакво такова ниво (ако някога се случи в тоя ми живот  Laughing )

# 326
Фрея, тая и на мен ми е ужасно кльощава и хич не ми е симпатична  Sick

Рейн, първото видео е готино и кратко. Става след всяка тренировка.

Recharge също е готин, може и отделно да си го правиш като мини разтягане Simple Smile

Йога може да пробваш на Sadie Nardini или пък Shiva Rea. Има мнооого, но не мога да те ориентирам от кое по-точно да започнеш. Аз искам да включа всяка неделя по една йога, ама на... още не мога Grinning

# 327
много неща искам да ви кажа, но няма да имам време...
Набързо, ulinga . Благодаря за това, че сподели този пост, казва много важни неща!
Затова успях днес да направя две тренировки. На обяд 15 минути с ФБ , и вечерта  ден 1 на Усещане за жена на Руми Илиева.
Бобченка, стана ми смешно за поста с пуканки, излезна права. Joy
Мери, благодаря за Recharge, свалих го и скоро ще го пробвам.
Хубава вечер на всички.  Hug

# 328
Да се доотчета с body pump на Лес Милс, много добре ми дойде, сигурно след табатите на Румяна и това утре ще имам мускулна треска, но..си заслужаваше Simple Smile)
Исках да попитам тези, които смятат да правят предизвикателството на Румяна, ще спрат ли останалите си тренировки, или ще ги комбинират?

# 329
Бобченка, стана ми смешно за поста с пуканки, излезна права. Joy
Като ми кажат името на оная кифла и не мога просто  Laughing Иначе и на мен ми стана забавно с поста й Grinning

Исках да попитам тези, които смятат да правят предизвикателството на Румяна, ще спрат ли останалите си тренировки, или ще ги комбинират?
Доколкото разбрах, ще тренираме 5 дни в седмицата, тоест събота и неделя ще са ни почивка. Аз не мога да почивам и двата дни  Mr. Green така че единия ден винаги ще правя нещо различно. Току виж и неделя съм метнала по една йога.

Общи условия

Активация на акаунт