Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 4

• 115 144
  • 767
  •   2
Отговори
# 705
Здравейте, незнаех в коя тема да си пусна въпроса, надявам се че тук ще има кой да ми отговори.
Предстои ни почивка в Пампорово и ми се иска да посетим Планетариума в Смолян. Разгледах сайта и там има различни програми за деца Ако някой от вас е ходил с по-малко дете (5г.) да даде мнение дали му е харесало(на детето) и коя програма да избера евентуално?
Извинявам се ако не е по темата!

# 706
  • София
Здравейте,
И аз тук с питане - трябва бързо да реша в кой от двата хотела - Орфей или комплекс Камелия - да направя резервация.  Семейна почивка през септемврийските празници (19-22 септ.).
Офертите и от двата хотела са за апартамент с 2 спални със закуски и вечери.  Цените са сходни (с единствената разлика, че в Орфей има вино и бира по време на вечерите).
Тъй като никога не сме били в Пампорово не мога да преценя кой от двата хотела.  Децата ми са големи на 12 и 16 години и сме предимно ориентирани към ходене през деня, но вечерите обикновено прекарваме в ресторантите на хотелите, където сме отседнали. 
Предварително благодаря за препоръката и хубави почивки на всички заминаващи за Родопите Simple Smile

# 707
И двата хотела са добри, храната в Камелия като че ли е едно ниво по-разнообразна, но това преди 2 години. Аз бих избрала Орфей, заради местоположението.

# 708
Аз се включвам само да препоръчам две места за нощувки в Пампорово, и двете в частта под Снежанка, което е малко след от центъра:

Едното е Апартаменти Невада - студията са доста прилични и уютни; само от закуската съм възмутена - бедна и с продукти от най-ниско качество. Надявам се да е приключен строежа в съседство, защото не беше приятна гледка. Не е лошо, но не е и нищо особено, може би не бих повторила. Има само 1-2 магазина в близост, другите са вече към центъра, там са и хубавите места за хапване.

Повечето време имахме в Стрийм Ризорт - повече ми хареса, чисто и просторно, с гледка към гората. Има барбекю зона отвън, точно пред терасите.  Laughing По-голямата част от спа зоната не работеше в началото на септември, иначе беше чисто. Храната беше доста прилична, на блок маса.

Бяхме с ваучери, но сме доволни и от двете места, като второто е доста по-добро.

# 709
  • Велико Търново
Ние утре голяма компания потегляме, мислим да минем през Бачковския, но като слушам прогнозите за тълпите от хора...не знам дали ще е удачно. В хотел Орфей за 7 нощувки ще сме, притеснява ме много прогнозата за времето, искаме да ходим по горите и поляните, а при това положения ще е трудно. На синоптик.бг ли да вярвам или на даливали?
И ние сме резервирали в Орфей за другата събота, ще се радвам, ако споделите съвсем пресни впечатления от хотела  Grinning

# 710
Ние утре голяма компания потегляме, мислим да минем през Бачковския, но като слушам прогнозите за тълпите от хора...не знам дали ще е удачно. В хотел Орфей за 7 нощувки ще сме, притеснява ме много прогнозата за времето, искаме да ходим по горите и поляните, а при това положения ще е трудно. На синоптик.бг ли да вярвам или на даливали?
И ние сме резервирали в Орфей за другата събота, ще се радвам, ако споделите съвсем пресни впечатления от хотела  Grinning
Добро утро! За Роженският събор бяхме в хотел Орфей. Доволна съм от престоя там. Храната,обслужването и почистването бяха на ниво.Бяхме със закуска и вечеря на блок маса и пиенето /вино,сок и бира/ сам си наливаш. Има и детска анимация,която също ми хареса. Единственият отрицателен коментар е за джакузито - много мръсно,басейна мисля че беше 24 градуса, аз не влязох.

# 711
  • Някъде там
Здравейте от Сърница.Бързам да споделя прекрасните си впечатления от мотел сърница.Много вкусно готвят на приемливи цени.Ние сме само за една вечер.От Пазарджик сме и често обикаляме язовирите околко нас.Широка поляна Беглика Доспат.Невероятна е природата на Родопите.Другата седмица сме в друга част на Родопите.Главатарци.Дано и там ни хареса.

# 712
  • Велико Търново
Благодаря Simple Smile
Добро утро! За Роженският събор бяхме в хотел Орфей. Доволна съм от престоя там. Храната,обслужването и почистването бяха на ниво.Бяхме със закуска и вечеря на блок маса и пиенето /вино,сок и бира/ сам си наливаш. Има и детска анимация,която също ми хареса. Единственият отрицателен коментар е за джакузито - много мръсно,басейна мисля че беше 24 градуса, аз не влязох.

# 713
  • вкъщи
Днес не отпътувахме, защото синът ми хвана ужасен летен вирус  с непрекъснато повръщане, много отпадна и преценихме, че е абсурдно да пътуваме. Помолихме в хотела да ни преместят резервацията за утре, ако е възможно. Съгласиха се и от утре сме там, живот и здраве. Но нашите приятели пристигнаха днес и още с идването ядове- бяхме заявили апартаменти с тераси, а се оказало, че са ги настанили в апартаменти без. Да видим ние утре какво ще ни очаква. Иначе сме били мин година там и останахме доволни, особено децата, аниматорите бяха всеотдайни и си вършеха работата.

# 714
  • Пловдив
Дано бързо се оправи детето, лелка!
НИе предвиждаме чаирските езера за уикенда, ще спим в Ягодина. Ако може да ми кажете пътя откъде е? Като гледам по една карта, най-добре е да отидем с колата до Триград и от там пеш, че ако тръгнем до Триград още пеш, много ще се удължи маршрута май. Ходили сме до Триград от Ягодина пеш, но не е съвсем да е за пет минути и ако после има още много часа трамбоване, да не се окаже, че няма да сколасаме. Някой да го е правил преходчето?   bouquet

# 715
  • Велико Търново
Днес не отпътувахме, защото синът ми хвана ужасен летен вирус  с непрекъснато повръщане, много отпадна и преценихме, че е абсурдно да пътуваме. Помолихме в хотела да ни преместят резервацията за утре, ако е възможно. Съгласиха се и от утре сме там, живот и здраве. Но нашите приятели пристигнаха днес и още с идването ядове- бяхме заявили апартаменти с тераси, а се оказало, че са ги настанили в апартаменти без. Да видим ние утре какво ще ни очаква. Иначе сме били мин година там и останахме доволни, особено децата, аниматорите бяха всеотдайни и си вършеха работата.
Дано се оправи бързо и хубаво да си изкарате почивката!

# 716
  • Асеновград
Днес ходихме до Белинташ с идея пикник. Имаше ужасно много хора , ако планирате да го посетите и имате възможност по добре през седмицата. Почивните дни е пренаселено.

# 717
Днес имам чувството, че навсякъде по планините беше пренаселено-жеги, празник, почивен ден...

# 718
Здравейте,
И аз тук с питане - трябва бързо да реша в кой от двата хотела - Орфей или комплекс Камелия - да направя резервация.  Семейна почивка през септемврийските празници (19-22 септ.).

Здравейте, миналата година по същото време бяхме в Камелия също в двуспален апартамент. Впечатленията ми са много добри- чисто, просторно с добро обслужване и храна. Басейна е топъл -  30 градуса, може да се излиза на шезлонги в тревни площи навън, има игрище и чудесно барбекю навън да обяд или кафе. Ползването на СПА центъра обаче се заплаща допълнително - в цената на нощувката влиза само басейна. Бяхме също пакет с вечеря. Едната вечер беше тристепенно меню по избор от няколко варианта, втората вечер - блок маса. Приятна почивка.

# 719
  • Русе
И ние миналата година по това време бяхме в Камелия в двуспален апартамент- отлично ми е мнението за хотела, всичко е ок. Басейнът беше супер топъл, което адски много ми харесваше, 34 градуси може би.

Общи условия

Активация на акаунт