Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 4

• 115 144
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
milenium 123, утре ще ходим до Ухловица, кажи ми как са цените на смилянския боб  Simple Smile

10лв
надявам се 10лв за килограм  Wink

Да, килограма е 10 лв Simple Smile

# 691
Ние си купихме смилянски фасул както писах по- горе от село Смилян. На самия път към Ухловица имаше на две места да се продава.Цената на едрия и дребния е по 8лв.Там имаш удоволствието да видиш на място как се отглежда и как се чисти и със сигурност не е китайски.На връщане спряхме на Бачковския манастир и там ни го предложиха за 5лв но се въздържахме от покупка
Ухловица ще Ви хареса, но се подгответе за близо км катерене и 180 стълби до входа на пещерат.Влиза се на всеки кръгъл час, билет 6лв

# 692
  • Варна
Здравейте, вече от Пампорово, на път минахме през Кръстова гора, след това пътуване всички завои ми се виждат песен  Laughing един местен ни каза по-добре да не минаваме през Лъки, та се върнахме по царският път през Чепеларе. Днес ходихме до Смилян, посетихме музея на боба и механа Аида, механата е много добра, то дали има друга се чудя  newsm78 Обещах на малката да я кача на лифт, до колкото разбрах има няколко варианта, вие от къде ще ми препоръчате да я кача....

# 693
  • София
Ние обикновенно ползваме лифта от Студенец до Снежанка, там се качваме на кулата за гледка и после слизаме пеша до Студенец за да си наберем малко горски ягоди и малини.

# 694
Преди 2 дни се върнахме и ние от Пампорово. Обиколихме доста от интересните места за посещение наоколо. По повод лифта с №2 се качваш до Снежанка и от там лифт №4 води до Трите Смолянски езера. Там има една много приятна еко пътека, която обикаля трите езера, върви се само в гората. После по обратният път с лифтовете до Пампорово. Семейна карта отиване и връщане е най-бюджетният вариант. Моята дъщеря за пръв път се качваше на лифт  и беше много впечатлена   Laughing.

# 695
Какви са цените на лифтовете?

# 696
  • от Луната
Преди 2 дни се върнахме и ние от Пампорово. Обиколихме доста от интересните места за посещение наоколо. По повод лифта с №2 се качваш до Снежанка и от там лифт №4 води до Трите Смолянски езера. Там има една много приятна еко пътека, която обикаля трите езера, върви се само в гората. После по обратният път с лифтовете до Пампорово. Семейна карта отиване и връщане е най-бюджетният вариант. Моята дъщеря за пръв път се качваше на лифт  и беше много впечатлена   Laughing.
И аз се интересувам от цената на тази семейна карта, че утре заминаваме за Пампорово.

# 697
  • Варна
Цената е 9лв. в двете посоки, хванахме лифта от Студенец до Снежанка, не изпускайте Орфееви скали-гледката спира дъха. Утре продължаваме към Струилица  Heart Eyes

# 698
  • Пловдив
Днес си взех фасул на 8лв от Смилян, благодаря на всички включили се  Simple Smile Бяхме на Ухловица, голямо катерене е да знаете  Simple Smile Утре сме на Снежанка, но ще отидем с колата, че си имаме и баба с нас  Simple Smile Дано да има боровинки, миналата година по това време имаше много. Утре докладвам  Simple Smile

# 699
Ето тук има цените на билетите за лифтовете. Вижте малко по-надолу семеен билет. Има цени за еднократно преминаване - тоест само качване или само слизане, за двукратно / отиване и връщане/ . Ако ще съчетаете качването до Снежанка със посещението на езерата, това са два отделни лифта и си вземете билетите наведнъж, така получавате отстъпка от 4 лв. мисля че беше. Ние бяхме 2 възрастни с 1 дете / и 1 куче  Laughing, но то не се таксува и за сведение на тези, които са с домашен любимец и пропускат лифта заради този факт  Peace./

http://pamporovo.bike/bg/chairlifts-and-passes

# 700
Днес си взех фасул на 8лв от Смилян, благодаря на всички включили се  Simple Smile Бяхме на Ухловица, голямо катерене е да знаете  Simple Smile Утре сме на Снежанка, но ще отидем с колата, че си имаме и баба с нас  Simple Smile ...
И до Снежанка катеренето е доста  Crazy

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 23:54 от Mur

# 701
  • Пловдив
Днес си взех фасул на 8лв от Смилян, благодаря на всички включили се  Simple Smile Бяхме на Ухловица, голямо катерене е да знаете  Simple Smile Утре сме на Снежанка, но ще отидем с колата, че си имаме и баба с нас  Simple Smile ...
Да, както писах, качихме се с кола и набрахме към кило боровинки  Simple Smile

# 702
  • София
Днес си взех фасул на 8лв от Смилян, благодаря на всички включили се  Simple Smile Бяхме на Ухловица, голямо катерене е да знаете  Simple Smile Утре сме на Снежанка, но ще отидем с колата, че си имаме и баба с нас  Simple Smile ...
Да, както писах, качихме се с кола и набрахме към кило боровинки  Simple Smile

Мисля, че едната е писала за кулата, а другата за пещерата.  Laughing

Това за боровинките е чудесно!

# 703
  • вкъщи
Ние утре голяма компания потегляме, мислим да минем през Бачковския, но като слушам прогнозите за тълпите от хора...не знам дали ще е удачно. В хотел Орфей за 7 нощувки ще сме, притеснява ме много прогнозата за времето, искаме да ходим по горите и поляните, а при това положения ще е трудно. На синоптик.бг ли да вярвам или на даливали?

# 704
Ние утре голяма компания потегляме, мислим да минем през Бачковския, но като слушам прогнозите за тълпите от хора...не знам дали ще е удачно. В хотел Орфей за 7 нощувки ще сме, притеснява ме много прогнозата за времето, искаме да ходим по горите и поляните, а при това положения ще е трудно. На синоптик.бг ли да вярвам или на даливали?

Нито на синоптик, нито на дали вали. Ние като ходихме на почвка, предвещаваха супер лошо време с дъждове. Нищо не се сбъдна. Изкарахме чудесно. По скоро времето по нова тв е правилно.

Общи условия

Активация на акаунт