Къде да отседнем в Родопите и какво трябва да се види непременно - 4

• 115 151
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Ами зависи какво планирате, планински преходи или просто мързелуване и почивка  Simple Smile
От Добринище задължително се качете с лифта до Безбог, ако ви се ходи, може да отидете до Попово езеро
Скрит текст:
Над Добринище, по пътя за лифта има развъдник, сервират прясна пъстърва.

Може да отидете с кола до хижа Вихрен, сравнително лек маршрут е от нея до Рибното Бъндеришко езеро. Близо до пътя преди хижата е Байкушевата мура, може и нея да видите.
Скрит текст:

От Юндола може да се качите до язовир Белмекен, Трещеник и Нехтеница, хижа Грънчар, изобщо много маршрути и възможности има и на двете места които сте избрали  Simple Smile
Скрит текст:

# 391
Утре пътуваме за морето, а за след него запазих няколко нощувки тук http://www.vilachobaka.com/.
Някой има ли впечатления?

# 392
Lemy, много благодарности!

# 393
В Пампорово да ми препоръчате хотел с изхранване,двоумя се между Екстрийм, Мурсалица  или друг newsm78

# 394
Привет.  Simple Smile

Моля, препоръчайте ми място за 3-4 дни на Юндола. 4членно семейство.

И другата ми питанка е как е пътя Добринище - Юндола? Мисля да ги съчетая двете в една почивка.

Благодаря.   Simple Smile

По-добре отседнете в Банско и можете да отидете на минерален плаж в Добринище. На Юндола какво ще правите- там няма нищо- един пазар и няколко къщи?
Като отседнете в Банско ще си правите и разходки из града, както и да разгледате Пирин- Байкушевата мура, по-нагоре езрето окото, село Добърско, Пирин голф клуб, минералния плаж в Добринище, Безбог и т.н. Simple Smile

# 395
Уф, аз досега точно затова не съм се престрашил да взимам ваучери. Все си мисля, че ще ми кажат - "места има само за следващата сряда", примерно

Защо ви трябва да се тормозите и ангажирате с ваучери. Аз процедирам така- като ми хареса някаква промоционална оферта, независимо за къде, обаждам се в хотела, казвам им че съм видяла еди коя си оферта и резервирам на тази цена, без предварително плащане и без ваучери.
Така е много по-удобно и спокойно, защото на място като отидеш нещата невинаги са такива каквито изглеждат, ако ни хареса стоим и повече дни, ако ли не- отиваме в друг хотел Simple Smile

# 396
Уф, аз досега точно затова не съм се престрашил да взимам ваучери. Все си мисля, че ще ми кажат - "места има само за следващата сряда", примерно

Защо ви трябва да се тормозите и ангажирате с ваучери. Аз процедирам така- като ми хареса някаква промоционална оферта, независимо за къде, обаждам се в хотела, казвам им че съм видяла еди коя си оферта и резервирам на тази цена, без предварително плащане и без ваучери.
Така е много по-удобно и спокойно, защото на място като отидеш нещата невинаги са такива каквито изглеждат, ако ни хареса стоим и повече дни, ако ли не- отиваме в друг хотел Simple Smile
Ами ако е коректен хотела няма да мине този номер.Така питах в хотел Мурсал но ми отговориха да си вземем ваучер.Така и трябва според мен.

# 397

Ами ако е коректен хотела няма да мине този номер.Така питах в хотел Мурсал но ми отговориха да си вземем ваучер.Така и трябва според мен.

Да, така е. Но по принцип и за хотела е по-добре да сте без ваучери защото, няма да плащат процент от сумата на съответния сайт. При тази конкуренция и толкова много хотели, просто незнам как са ви отказали.
Аз досега съм нямала проблем.

# 398
  • Варна
И аз като теб правя-не съм имала проблеми,получавам услугата без предплатен ваучер,било за хотел,театър или нещо друго.

# 399
  • при късмета

За някои оферти е задължително условие, ваучера за други не. Зависи от уговорката им със сайта, който продава ваучера, то не е уговорка, някои си имат мисля официални договори. На мен на някои места са ми приемали ризирвация без ваучер, на някои не. Даже по сайтовете на някои оферти си пише, че важи само за резервация през сайта и наистина като се обадиш в хотела и искаш да резервираш без ваучер цената се оказва друга

# 400

За някои оферти е задължително условие, ваучера за други не. Зависи от уговорката им със сайта, който продава ваучера, то не е уговорка, някои си имат мисля официални договори. На мен на някои места са ми приемали ризирвация без ваучер, на някои не. Даже по сайтовете на някои оферти си пише, че важи само за резервация през сайта и наистина като се обадиш в хотела и искаш да резервираш без ваучер цената се оказва друга

Не е така, за всички оферти по сайтовете за намаления, задължително условие е да закупиш ваучер.
Например ако един ваучер е с цена 40лв, сайтът взима 4лв, другите 36лв са за хотела.
Ако се резервираш направо в хотела, той си взима 40лв, има ли логика да ти откаже?
Хотелите, които искат да привлекат повече клиенти за даден период, сключват споразумение с тези сайтове да им рекламират офертите и да им намират клиенти.
В крайна сметка хотела има повече финансова изгода от клиента, а не сайта, така че няма логика да отказват на клиенти на посочената цена.
Ако го правят, толкова по-зле за тях...Simple Smile

# 401
  • при късмета
Да, но някои могат да си направят сметка колко места могат да пуснат с някакво намаление, с цел реклама и договорите със сайта са им за определен брой ваучери. За това пише и тяхната бройка на някои места. Другите места си ги пускат според тарифите, без намаление. Не виждам проблем.
Не казвам, че е практика на всякъде. Вече казах, че попадала и на двата варианта. И са ми приемали резервация на цената с ваучер без да го купувам и са ми отказвали. Предполагам, че всичко зависи от отношенията хотел-сайт

# 402
Здравейте,
Моля някой да ми препоръча вила/къща, която да наемем за няколко дни, не искаме хотел, някъде в Гела, шлш друго място, където можем да видим и природа, и други интересни неща. Компанията е от 8 човека,  но искаме да има барбекю, дворче и удобства.
Предварително блатодаря Hug

# 403
  • Асеновград
Здравейте,
Моля някой да ми препоръча вила/къща, която да наемем за няколко дни, не искаме хотел, някъде в Гела, шлш друго място, където можем да видим и природа, и други интересни неща. Компанията е от 8 човека,  но искаме да има барбекю, дворче и удобства.
Върнете се няколко страници назад, там е коментирана Лефтеровата къща Върбово. Има линк със снимки и фейсбук страницата с координати.Отговаря на това което търсите.

# 404
Здравейте,
Върнете се няколко страници назад, там е коментирана Лефтеровата къща Върбово. Има линк със снимки и фейсбук страницата с координати.Отговаря на това което търсите.

преди две години ние отседнахме в Къщата на Тъщата - къща за гости в село Смилян. Бяхме две семейства - 7 души общо. Всичко беше много добре - природата наоколо, тишина, чистота. Условията в къщата бяха много добри. Смолян е съвсем наблизо. Други места в района - пещара Ухловица, Агушевите конаци в село Могилица. Имаше и други маршрути в района.

Общи условия

Активация на акаунт