Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 266
  • 783
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета Simple Smile Чета ви от самото начало, когато бяха писали едва три-четири момичета, но чак сега се престрашавам да пиша. Имах зацапване в 5г.с, лежах в болница, болки имах до преди две седмици, а трябваше да пътувам 3000км, за да си отида все пак ( живеем в Англия) и до вчера все ме беше страх дали всичко е наред. Минах Фм и всичко е наред, най-накрая се успокоих и се присъединявам, ако може към априлските мами. Термин 3 Април, втора бременност, имам голямо момченце на 3 години. Много съм щастлива и се надявам всички да имат само положителни новини за напред. Хубав ден на всички  Hug

# 421
 Carry Добре дошла и лека бременност  Hug

# 422
Здравейте момичета Simple Smile Чета ви от самото начало, когато бяха писали едва три-четири момичета, но чак сега се престрашавам да пиша. Имах зацапване в 5г.с, лежах в болница, болки имах до преди две седмици, а трябваше да пътувам 3000км, за да си отида все пак ( живеем в Англия) и до вчера все ме беше страх дали всичко е наред. Минах Фм и всичко е наред, най-накрая се успокоих и се присъединявам, ако може към априлските мами. Термин 3 Април, втора бременност, имам голямо момченце на 3 години. Много съм щастлива и се надявам всички да имат само положителни новини за напред. Хубав ден на всички  Hug
Добре дошла!  Hug
Радвам се,че бебчето ти се е закрепило здраво.  Praynig
Успех и на теб, и безпроблемна бременност.   bouquet

# 423
  • Варна
 Привет, привет   bouquet
Аз снощи бях на доки - бечо спеше, но сърчицето му бие ясно и силно Simple Smile Според чичо доктор е момченце, но каза че не е 100% сигурен. Даписа ми час за 4Д за 9.10-тогава трябва да направя и БХ.
 За запека, понеже и аз имам огромен проблем ми каза да взема сироп Frutilax, а най-добре било ако си намеря домашно сладко от рози. Дано да подейства сиропа, защото положението вече е много зле - цялото ми лице, врат и рамене се изринаха  Sad

# 424
  • София
Здравейте и отмен. Момичета имам нужда от съвет. От около месец страдам от ужасен запек. Embarassed ползвах известно време свещички ева кю,но вече няма ефект. Ужасно се чувствам. Повече от седмица стана ......

Круши! Или направо плодова салата от круши и сливи =)
За мен това е безотказен метод.
ИЛи закуска с трици, както калитарка писа, или овесени ядки. Чувала съм, че помагат.
Аз лично като ям такива неща (или кус кус със сирене) после веднагически се изстрелвам в тоалетната.

Кари, добре дошла при нас!

# 425
Здравейте и  от мен,
относно запека и аз имам. Ходя на 2-3 дни венъж, но не пия нищо просто гледам да увелича течностите и да намаля солта на минимум.
Добре дошли на новите мами, пожелавам им лека и приятна бременност.
Радвам се като пишете, че сте били на преглед и нямам търпение да дойде 15.10 да отида и аз.

# 426
добрутроооо food010сега сядам пред компа с полагащото ми се за седмицата кафе и гледам,изписали сте целия свят!и нови попълнения имаме.добре дошли!аз от вчера имам да се похваля:купихме кола на бебетата newsm62 newsm44.по-точно я капарирахме,но другата седмица се надявам да оправим всичко документално и да я яхна!в момента карам една въшка(фиеста)дето ми е много удобна за софииската улична действителност,вра се навсякъде,но с две бебчета,двойна количка ,куче и т.н. няма как да стане.та сега ще се прехвърля на фокус комби smile3508да видим как ще свикна с габаритите...по този повод днес съм в чудесно настроение-нищо не ме боли,не ми е лошо,от някъде даже и енергия ме споходи ииииии.....навън вали та се къса!така ми се разхождаше...а сега освен да си употребя енергията за  1ironing wash hang 1dishesняма какво друго да направя. е,айде стига от мен,че пак се олях с писането.

# 427
  • Пловдив
Здравейте, ох да ви питам нещо..... на няколко пъти ми се случва, но вчера и днес сутринта е още по гадно..... яла съм към 6 часа последно, но до 12-1 изпитвах някаква ужасна тежест, все едно съм преяла много жестоко и сега сутринта хем ми е тежко, хем ми е гладно  newsm78 И преди ми се е случвало така вечер, ама на сутринта съм 6. Отвратително е.....

# 428
Момичета, гледам, и вие си имате коремчета. Дайте съвет откъде си купувате дрешки за този период ( за Пловдив ме интересува). Гледах дънките за бременни в LC Waikiki, но те са за доста по-натам, широки са ми. Знам и за едно магазинче в подлеза на пощата, ама там нищо не ми грабна погледа. А моите панталонки вече ми стягат като седна. Хич не съм ориентирана с тези дрехи за бременни.

# 429
  • Пловдив
metlichina - ако не ти е неприятно, може да си вземеш нещо втора ръка, така или иначе бързо ще умалее, не си струва да се взима все ново ново, пък и все скъпо. Аз мисля след време да си накупя някакви по плътни туники и подобни, точно от такъв магазин.

# 430
Здравейте на всички! Аз чета темата от самото начало. В началото ме беше страх толкова рано да се  присъединя, след това пък ми беше лошо и спях по цял ден. Но следях темата, вече сякаш съм по-добре, та ако може да се присъединя към вас. Терминът ми е на 15.04.
Хубав и усмихнат ден на всички, напук на лошото време  smile3525

# 431
Metlicina,  освен магазинчето в подлеза, в Централните хали на първи етаж има мазин на Миро Стил- дрехи за бременни. Преди беше на вторият етаж, но разбрах че се е преместил на първи. Имат доста хубави и качествени дрехи, българско производство. Цените  на дънките вървят от 45 лева, аз от там си взех дънки за зимата по дебели и панталон еластичен за още топлите дни.
Може да провериш, като поспре гадният дъжд baby_neutral

Тиквичка , честита придобивка и най -важното - безаварийно.
Моника добре дошла.

# 432
  • Враца
Здравейте отново. Вчера минах на ФМ във Фемина, всичко е наред с бебчо, само дето докато стигна лекарката до това заключение видяхме зор  Shocked. Бебо не искаше да мърда изобщо въпреки, че неколкократно корема ми беше "подрусван", накрая минахме на вагинален ехограф за да си доизмери всичко необходимо. Накрая заключи, че бебето ми е много "необщително"  Rolling Eyes, но важен е крайния резултат . Успех на всички, на които им предстои ФМ  Hug

# 433
  • София
The Mum -много сладко коремче Simple Smile На мен още не ми личи, само се подувам повече...
Иначе и аз съм в кюпа с проблеми със запека, ама ще оптам някои от предложенията.

tikvi4kata - честита кола! Леко и безаварийно шьофиране. И ние сме с Фиеста сега, и ние гледамеа за по-голяма кола, че с двете деца ни отеснява.

Вчера казахме на сина ни (на 5,5г) за бебето и много се зарадва, смееше се и се кефеше. И първият върпос беше: "А тате кога и как е сложил семенцето в корема ти и аз защо не съм разбрал? "    (то си е моя грешка де, че се опитвах преди време да му обяснявам как стават децата и казвах че тати слага семеце в корема на мама и от него става бебенце). Първо му казах, че като се обичаме с тати и гушкаме и така става. И той пита доста учуден - "Ама всеки път хората като се гушкат ли стават бебета?" Та след дълго червене и мънкане накрая му казахме, че още е малък и не може да разбере точно как става, като порансе още малко ще разбере. За щастие спря да пита повече...

# 434
Момичета, гледам, и вие си имате коремчета. Дайте съвет откъде си купувате дрешки за този период ( за Пловдив ме интересува). Гледах дънките за бременни в LC Waikiki, но те са за доста по-натам, широки са ми. Знам и за едно магазинче в подлеза на пощата, ама там нищо не ми грабна погледа. А моите панталонки вече ми стягат като седна. Хич не съм ориентирана с тези дрехи за бременни.
И аз съм на мнение, че не си заслужава да се инвестира в дрехи за бременни. Предния път ,бях бременна по същото време както и този път,демек от юли до март. Изкарах с един дънков гащеризон(от сестра ми),един анцуг по голям размер (купих си го) и един панталон на H&M за бременни (от втора уп.).
Втората половина от бременността,когато коремите са ни най-големи ще бъде през зимата,т.е. няма много излизане. Аз бях прекратила всякакво ходене и идване на гости,така че не ми трябваха много тоалети.
Сега също не мисля да  купувам специално дрехи. Бих си взела 1-2 спортни екипа с 1номер по-големи и още нещо което да мога да си нося и после.
Друг вариант е,ако имате дънки (или др. панталон) които мислите да бракувате вече,да ги занесете на шивачка,да ги изреже отпред в полукръг и да зашие платка от по-плътен, трикотаж. Опитните шивачки знаят какво да направят.
И съответно в комбинация с по-дълги и широчки блузета  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт