Детската градина- всичко, което ни вълнува- 9

• 25 819
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Ние сме с дълги,но тънки  Peace

# 136
Важно е уточнението "тънки". Grinning Аз все си представям дебели, като за зла зима.
Мерси, лисичке. Hug

# 137
Хихи,моля,за нищо  Peace

# 138
Моя е с къс ръкав и къси гащи пижама.То днес беше хладно само.Ще изчакам
да станат повече хладни дни.Пък и имат завивки.
Аз в дълбока зима го пращам с тънка пижама с дълги ръкави.Дебели пижами нямам.

# 139
Здравейте мамита!Днес трябваше да дадем чревните изследвания,но моя синковец не иска от вчера да ака и не успяхме.Сестрата на градината ни каза че задължително трябва в понеделник да и занесем всички изследвания и вторник да почваме градина но ние няма да успеем до понеделник.......Тука в поликлиниката до нас лабораторията работи до 14:00 часа и ако до вечерта моя син не се изака,а той ака слетобед когато ака де и утре пак няма да успеем и ми е много притеснено............Та се чудя дали утре да звънна в градината и да им кажа че още не сме дали изследванията или чак като ги дадем и ни кажат кога ще са готови тогава да им звънна и да им кажа кога ще са готови и кога ще успеем да ги занесем............НЕ ЗНАМ ИМА ЛИ НЯКОИ МАЙЧЕТА КОИТО СА СЕ СБЛЪСКВАЛИ С ТОЗИ ПРОБЛЕМ............. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Не съм се сблъсквала с това,но ще тръгне на градина като сте готови с изследванията.Когато
искаш им звънни да им кажеш.Ако държат вторник да е там да го вземат без изследвания.Но не го вярвам.
Мисля ,че чревните стават за 3 дни.Ако ги занесете в четвъртък до понеделник ще са готови или
вторник сутринта.Не се шашкай.

# 140
Днес изненадващо разбрах, че родителската среща е утре от 17 часа. Друг път се знае предварително няколко дни. Моята у дома спи и ходи по къс ръкав и съответно къси гащи. На градина ходи с дълъг ръкав и клинове. Като стане по-студеничко ще ѝ дам пижама с дълъг ръкав.

# 141
  • София
Днес изненадващо разбрах, че родителската среща е утре от 17 часа.

Ти си добре - разбрала си, на нас никой не ни каза, че утре от 17,15 ще има родителска среща. Разбрах случайно, понеже се обадих да попитам за логопеда, който е минавал днес и ми казаха, че утре на родителската среща ще има информация. Направо онемях  Shocked. За капак и на големия преместиха родителската среща за утре, та ще трябва да се клонирам  ooooh!

# 142
На децата са дали такива днес :

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 09:35 от малката лисичка

# 143
Имам чувството, че цялото дете мирише на дезинфектант -дрехи, коса, всичко. Все едно и чаршафите перат с белина...
Бях забравила тази миризма.
Иначе при нас нещата май се успокоиха. Примирява се, че ще ходи на градина. Следваща стъпка е  примирението да мине в харесване. Поне се надявам.
Въпреки, че днес нещо говорим за правата на децата с големия и го питам - ти какви права искаш да имаш, които ние не ти даваме. При което дребното веднага отговаря - да не ходя на детска Laughing
Но не реве....
пижама - с дълги ръкави, но тънка.
родителска среща не знам кога ще имаме.

# 144
При нас родителската среща беше днес. Нищо ново, обичайните неща. Предучилищна четвърта група е синът ми. До 10 дни можем да го освобождаваме за цялата година по семейни причини. Същото важи и за трета група. Тетрадките безплатни, ще събираме пари за моливи, и подобни. Попълвахме една камара документи за платени и безплатни занимания, който каквото иска. Ще имат безплатно руски, супер.
Пижама къса все още.
Като спомена дезинфектанти, valerie, на синът ми дупето е в ситни пъпчици като ходи на градина. Събота-неделя отминават, от понеделник пак. Отдавна подозирам, че в препаратите е проблема. Не ака всеки ден там, но често сяда като пикае и явно от това. Thinking Да, и той ми мирише на препарати.

# 145
  • София
Сега видях новата тема...нали не е отчетна и не очаквах след 50 стр да има нова..
Нашата родителска е в четвъртък- нямам представа каква сума ще се гласува, та да това и няма да нося сума със себе си...
По другите теми- с тънка пижама го пускам с дълго ръкавче- студено е в София и дъжда е безкраен...

# 146
Здравейте!
Записвам се и аз при вас - вече си имам момиченце в градина. Все още ходи без желание, сутрин плаче, но пък следобед я вземам спокойна. На нея ѝ предстои смяна на градината, та съвсем ще се обърка и  Tired
Пижамите ѝ са с къс ръкав и панталонки до коляното.

# 147
Тази седмица дадох тънка пижама с дълги ръкави/крачоли, дори казах да го завиват, че много се върти и се отвива. Иначе в градината е топличко, явно имат климатици....че както сви този студ, брррр  Crazy

# 148
  • София
И аз нищо не знам още за родителска среща. Нито съобщение има закачено, нито учителките нещо казват. Ще взема да попитам направо, да не се окажа и аз изненадана.

Пижама - с дълги ръкави и крачоли, но доста тънка. Не е особено топло в стаята им, но не е и студено.

Искам и да ви питам нещо, което хем е по темата, хем не е съвсем. За приготвянето сутрин става дума. С моята дъщеря е някакъв ад - събужда се кисела, мрънка непрекъснато, с хиляда зора мие очи и зъби. Обличането пък е още по-голям кошмар - това не искам, онова не искам; аз обличам - тя съблича, сама не ще да се облече (а може) - изобщо - пълен цирк. Да изберем дрехи от вечерта не става, защото тя може да е харесала нещо, но на сутринта вече не го иска. Да си ляга по-рано и да не е толкова вкисната сутрин пак не става - с този почти 3-часов сън в градината на нея просто не ѝ се спи и не заспива преди 22:30 - 23:00 часа, каквото и да я правя. Някакви идеи за справяне? Питам тук, защото проблемът е конкретно с обличането за градина; в други дни не е така, защото се е наспала и е по-съдействаща, а и не бързаме за никъде. Миналата седмица няма ден да сме отишли навреме заради тези циркове; тази засега се справяме, но е ужасно изнервящо.

# 149
Адинка,може би минава през някакъв период.

Уха доста си поспиват във вашата градина.

Аз днес минах да взема удостоверението за детските надбавки.

Общи условия

Активация на акаунт