Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 796
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Някои думи хващам  Grinning.

# 616

Е браво Joy Joy Joy

Разбирането е хубаво нещо при гледането на сериал.
Сега след като гледам с превод Каяп нещата за които се чудех какво и защо си идват на мястото.
Бащата на Кемал е голям изнудвач, изпекан мошеник. Физиономията му е досущ като поведението

# 617
  • София
На бащата на Кемал хич не му беше чиста работата, подозирам даже, че беше дълбоко замесен с отвличането, ама ... ама ...  Confused  Sad
Почитателите на Кайъп, които пишат предимно в социалната мрежа Туитър са измислили хаштага #kayiphatiralar, и всеки понеделник ще си припомнят реплики, снимки, моменти от сериала.

Вторият фрагман на Пойраз много ми хареса, дано поне той е с късмет. Хем да е интересен, хем рейтингов!!!  Praynig  Започнала бях превод на единия от двата фрагмана, но се заплеснах и аз в Туитър, но по снимки и инфо за премиерата на Unutursam Fısılda - филмът с участието на Фарах Зейнеп Абдуллах. Ако не стане тази вечер ще го пусна утре. Иначе следях и за Аслъ на премиерата, но се оказа, че не е имала възможност да присъства. Видях, че е писала на Фарах и Чаан Ърмак (режисьорът) в Инстаграм, че им желае успех и сърцето й е с тях.

Селен Йозтюрк май също се е стегнала за премиерата, ще разберем утре.

Купон има и при Уланците тая вечер.

Скрит текст:

Накрая слагам една снимка на може би най-мразената актриса в Турция, само защото е ..... ами нямам отговор. Всъщност имам, но ме е страх неволно да не обидя някой.

Последна редакция: вт, 28 окт 2014, 00:03 от zarani

# 618
Здравейте!

Зарани,
няма кого да обиждаш с Бурчин, бившата съпруга на Мурат. Тя беше виновна,че е съпругата, сега е виновна за ....и аз не зная за какво. Одобрявала съм избора на Мурат, след като е щастлив с нея,изглеждаха добре двамата заедно, харесвах ги като двойка.
Оказа се , че всичко приключи в един момент и всеки пое по пътя си. Нека са живи и здрави, но нещо ме смути от нея, което така и не разбрах защо го направи, или може би адвокатите така са сметнали за добре.
 Сега с Илкер изглеждат добра двойка от екрана.  Успех им пожелавам.

Мислехме си преди време колко  сериали ще коментираме и как се промениха нещата.

Животът си тече, ние помъдряваме и порастваме кой по млад,кой по не толкова, Heart Eyesно сега е периода на скорпионите и аз като виден представител на тази зодия имам повод да ви почерпя.
Правя го с удоволствие, защото съм рожденничка

Скрит текст:

# 619
Елииии, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много късмет и щастие!  bigdance2

Страхотва почерпка, мерси!

# 620
  • София
Ели, Честит Рожден Ден! Бъди жива и здрава, много щастие и късмет!  newsm51

За Бурчин точно това имах предвид. То реално човек няма как да назове и точната причина, но аз такива неща по неин адрес съм прочела, че ме срам даже да ги цитирам. Много грозни, много! "Запознах" се с нея чрез "Езел" още преди да разбера кой е Мурат Йълдъръм. Сигурно съм единствената, която дълго време го знаеше като - Мурат съпругът на Бурчин.  Joy  Харесвам я, не ми е любимка, но от вече бившата двойка не крия, че тя ми е по-симпатичната.  Peace  Заради нея съм решила дори "Милост" да гледам от сряда, а пък за Пойраз с Илкер им желая много, много късмет и висок рейтинг!!!

Urfalıyam Ezelden 4. Bölüm Fragmanı

# 621
И бабката вече няма да защитава Селва  Sad.
Оф, искам тази Селва да се задейства и да ги сложи всички в малкия си джоб! Искам да се еманципира! И да поведе война срещу двете семейства, защото никой от тях не я обича, зачита и уважава.  Sad

# 622
Хелънче, Зарани,  Hug Hugблагодаря за пожеланията!

Коя е Селва, героинята на Долунай ли

# 623
Да, героинята на Долунай.

# 624
  • София
И днес не можах да сколасам с фрагмана на Пойраз. Няма да си давам срок, да видя кога ще успея да го допреведа и публикувам. 
Селва имам чувството, че ще стане лоша. Ама как си пиша само, а не съм гледала още последния епизод.  hahaha

"Леля и племенник" на премиерата на Unutursam Fısılda.

Днес цял ден напред назад, че и по други теми вилнях за малко да изпусна Аслъ. На корицата на ноемврийският брой на списание ALL, Magazine е. Слагам малко снимки от видеото, което незнайно защо изтриха.

# 625

Селва имам чувството, че ще стане лоша.

Аз това искам- да стане лоша, и да им разгони фамилиите на двете семейства. Щото се държат с нея все едно е едновременно и най-голямото зло случвало се някога на планетата и стена!

# 626
Много хубава сесия на Аслъ

Арабите много харесвали Буура

# 627
# 628
  • София
Той Буура открай време е любимец на арабите / арабките.

# 629

Симпатяга е Аслъ,естествена

Общи условия

Активация на акаунт