Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 791
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Рейтингът на Hayat Yolunda, добър в две от групите, но в тотала е нисък. Дано пък това да не е от толкова голямо значение, да започнат да се задържат, че ми писна вече.

TOTAL
13   HAYAT YOLUNDA   KANAL D   20:24   22:28   3.72   8.94
AB
2   HAYAT YOLUNDA   KANAL D   20:24   22:28   5.56   14.54
20+ABC1
3   HAYAT YOLUNDA   KANAL D   20:24   22:28   5.04   11.68

http://www.ranini.tv/reyting

Едно от малките Сускунларчета току що го видях във "Времето лети", играеше на топчета със Сонер.

# 631
Привет  Hug Hug Hug

ЗараниHug не се ли чува нещо за последния епизод на Гюлтепето?  newsm78

# 632
  • София
Чу се само, че снимките са приключили още в събота, но не и кога и най-вече дали  Wink  ще го излъчат.
По този повод Клюкаря е написал - Когато от Kanal D са на кеф тогава, за сега нямам никаква информация.

Има слухове, че любовта на Илкер Калели и Бурчин Терзиоолу се е пренесла от снимачната площадка в реала.

# 633

Има слухове, че любовта на Илкер Калели и Бурчин Терзиоолу се е пренесла от снимачната площадка в реала.

Зарани,не е само слух. Има публикация в САбах,но аз съм на таблет и ми е трудно да публикувам линк   

# 634
Чу се само, че снимките са приключили още в събота, но не и кога и най-вече дали  Wink  ще го излъчат.
По този повод Клюкаря е написал - Когато от Kanal D са на кеф тогава, за сега нямам никаква информация.

Това пък вече е отвратително. Никакво уважение, нито към зрителя, нито към екипа.  #Cussing out Хубав, лош, ами в края на краищата нека го дават този финал.

bouquet  bouquet  bouquet

За слуха - лошо няма.  Peace Всеки човек има нужда от любов.  Hug

# 635
  • София
ALL - Kasım Aslı Enver Backstage

# 636
  • София
Зарани,не е само слух. Има публикация в САбах,но аз съм на таблет и ми е трудно да публикувам линк   
Ето я да, аз го прочетох в Туитър от Ранини. Тя го намекна, не го написа в прав текст, та затова го отчетох засега като слух. Ами няма лошо, щом са се харесали.  Simple Smile

Алиджан и той позира за списание. И видео - Alican Yücesoy InStyle Çekimi

Видео и с Мете - Mete Horozoğlu kamera arkası

# 637
Ех какви хубави фотосесии.Алиджан е като фотомодел,въпреки това ми идва мало парвеню,мъж тип нарцис.  hahaha Знам ли може да е визуална измама Laughing

# 638
  • София
Последният епизод на Гюлтепе ще се излъчи в понеделник от 23.15.

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 17:11 от zarani

# 639
Този пък изрод сега какъв е? Ей, тази Гюлюмсер няма мира и спокойствие!  Cry
Това сигурно е нейния баща. Дошъл е и той да я възпитава! Тъпак!!!

# 640
  • София
Бащата на Халил е това, а отзад е майка му. На някоя от снимките имаше един младеж, може и да е брат му. Отишли всички вкупом да търсят сметка на Гюлюмсер.
На косъм бях да напиша Джемиле  Blush  Слушам една песничка от Ойлето и оттам без малко да се объркам. 

# 641
# 642
Благодарим от сърце! Точни сте като швейцарски часовник.

# 643
Мерси за превода!  Hug

От 7.11 ще започва нов сериал по Нова с Джемал.

# 644
  • София
Долунай и Синан са били засечени на пазар вчера, на въпросите на журналистите са отговорили така - "Много големи проекти бяха прекратени. Актьорите ни вече се страхуват, че сериалът ни ще бъде спрян". Това са горе-долу думите им. Ако рейтингът им се повиши или остане над 4% мисля, че няма от какво да се страхуват, но човек трябва да си има и едно наум, особено когато сериалът им се излъчва по Kanal D.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт