Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 120
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Благодарим! Приятелката на Каан Ташанер не е ли Селин ....., дето играе Шебнем в "Булките бегълки"?

# 692
Боже, Боже, тази приятелка кой я е обличал?  Shocked

Благодаря, Бамби!   bouquet

# 693
 Hug

Егати тУАлета!  Shocked

Благодаря на екипа  за новата доза Kayip.   bouquet  bouquet  bouquet

# 694
  • София
Да вдигна темата с малко новини, които не са много, което е и видно от мястото на темата. Преди слизаше най-много до втора страница, а сега е редовно на трета.  Tired 
Преди и Ели ми помагаше в поддържането й като постваше по нещо. Дали нещо ново или пък слагаше някоя и друга снимка, само и само темата да се движи, но сега или няма време или ... няма желание да се разписва вече тук. Много жалко ще е ако е второто, надявам се да не е.

Сега новините.

Дениз Колош се спряга за режисьор на сериала "Maral" с участието на Хазал Кая и Арас Булут Йенемли. Сценарият е на Керем Дерен (Езел, Малкият проблем на Ейлюл).

Говори се, че сериалът с Каан Ташанер ще започне през януари.

Приключвам с нов фрагман на Пойраз. Май изгледахме първия епизод само от трейлърите.

Poyraz Karayel 1. Bölüm 3.Tanıtım

# 695
# 696
Хубава, приятна изненада! Браво!

# 697
  • София
Говори се, че сериалът с Каан Ташанер ще започне през януари.
Да, ама не! Грешна ми е била информацията, ще започне още през декември. Стартът му е на 10-ти по TRT1. Съмнявам се някой да го гледа, но нека да го има като информация.
raninitv ‏@raninitv  35m35 minutes ago
TRT1 dizisi #Diriliş 10 Aralık Çarşamba akşamı 19:55'te başlıyor. Taze taze tanıtım:

Аслъ с екранните й партньори, с които най-много я харесах.

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 23:07 от zarani

# 698
Привет на всички! Hug Hug Hug
Цитат
Преди и Ели ми помагаше в поддържането й като постваше по нещо. Дали нещо ново или пък слагаше някоя и друга снимка, само и само темата да се движи, но сега или няма време или ... няма желание да се разписва вече тук. Много жалко ще е ако е второто, надявам се да не е.

Зарани, имам желание и то голямо. PeaceАко  може все в МаМата ще стоя,но последните две-три седмици съм скапана от трудности и проблеми в службата.
Изгледах Кайяп. Благодаря за превода !
Съжалявам,че го съсипаха с преждевремения финал.Сега след превода мисля,че  Метин и сестрата близначка са подозрителни. Или така ми остана впечатлението от неразвитото действие на историята.
Йозлем е виновна и то много за организирането на отвличането на Керем като отмъщение за Кемал.Но нещата са непредсказуеми ,излезнаха извън контрол. Наранени са невинни хора като Лейля и детето.
Интересен е Фалко като характер  и в същото време много реален.Той е добро момче по природа, истински нормален единствено когато е със сестра си и в любовта си към Йозлем. Влюбен в момиче ,което му изневери пред очите му и за капак съсипа а три години от живота си заради търтей като кемал, подкупни полицаи и адвокати. Корупцията няма род и Родина, за съжаление. Парите,многото пари  преиначават човешки съдби. Излъган, унижен от Йозлем прави отново грешка като влиза в комбина с нея за нещо толкова зловещо като отвличане на дете. Не ми го побира ума колко е наранена Йозлем, е да вземе подобно решение.Само емоционално и съсипан, не разсъждаващ трезво човек е способен на подобен план. Разбира се не закъснява  разкаянието, сякаш бавно и мъчително се събужда от кошмара. А влюбването и в Мехмет, опознаването на семейството му съвсем и отваря очите. Интересен сериал с реални образи.
Жалко че го съсипаха, както стана,след това  и с Хиджран.Яд ме е и за нея,толкова ме грабна.  

# 699
# 700
# 701
# 702
# 703
# 704
  • София
Ели, прочетох те, но сега нещо не ги виждам буквите. Иначе съм съгласна с написаното, Йозлем определено бе срината психически, щом и на два пъти беше на път да се прати на оня свят. Мехмет и дойде като лекарство, което не разбрахме дали я излекува. Ето заради тази част от сценария най ме е яд, че така грозно го спряха. Подсказките бяха любов по-голяма от омразата, любов преплетена с омразата и все такива неща. Подозирам, че щяхме да гледаме нещо подобно като това, което става в КПА в момента, но с една идея по-добър сценарии. Не искам да засягам феновете на сериала, но Кайъп разполагаше с по-добър екип от сценаристи, че и с режисьори. Но те пък случиха на продуценти.  Laughing  Няма пълно щастие.

За времето, и аз съм така, но гледам да се развличам влизайки във форума, колкото и малко да е. За нашите хора инфото е кът за сега, Урфа май никой не го следи, а Пойраз само да започне ако ще и 3 епизода да е, но ще го изгледам. Харесвам много и Бурчин, и Илкер.

В събота вечерта Долунай и колегите й от "Урфа" ще са гости на новото развлекателно предаване на Star Tv. Нещо подобно на Беяз Шоу е. Не знам докъде ще го добутат и те, но от първия ден на преместването веднага се забеляза по-силната реклама, която правят от Star.

Общи условия

Активация на акаунт