Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 160
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Има ли излезнало резюме за какво ще се отнася "Парайз Караел". Това име ли е?

# 706
Има ли излезнало резюме за какво ще се отнася "Парайз Караел". Това име ли е?

Името на главния герой- полицай , който ще играе Илкер Калелли.

Разследване, мафия  и повече инфо има в сайта на Канал Д

http://www.kanald.com.tr/poyrazkarayel

# 707
В събота вечерта Долунай и колегите й от "Урфа" ще са гости на новото развлекателно предаване на Star Tv. Нещо подобно на Беяз Шоу е. Не знам докъде ще го добутат и те, но от първия ден на преместването веднага се забеляза по-силната реклама, която правят от Star.

Е тая хубава и финна жена на какво я е изтипосал мъжа и .Не ми се гледат подобни истории

# 708
Ох, и на мен не ми се гледа такъв сериал!  Sad

Заранче, пусни нова тема. Нищо, че не се пише редовно все пак може да се случи нещо интересно покрай нашите хора и да си го споделим и обсъдим.
Аз, за съжаление, не мога като вас да ровя по турски сайтове и да търся и свалям новини, защото нищо не разбирам от написаното. Като ги слушам разбирам повече  Sunglasses, или поне си въобразявам, че разбирам  Laughing.

Хубав ден!

# 709
  • София
Тигаса, Ели ти е отговорила, но се сетих, че преди време бях превела резюмето и характеристиката на част от героите. Разрових се сега набързо и го извадих от архива.

Геройте:

Пойраз Карайел - Илкер Калели

Пойраз, бивш полицай. Животът му се обръща с главата надолу, след като е обвинен в престъпление, което не е извършил. От едната страна е любимият му син, а от другата единствената му любов - Айшегюл.

Айшегюл - Бурчин Терзиоолу

Любимата на Пойраз. Дъщеря на Бахри. Мрази факта, че баща и е човек на тъмния / престъпния свят, дълго време отказва да се среща с него. Сама си създава нов живот, здраво стояща на краката си жена, успешен лекар ..... Красива, умна, самотна и наранена. Започва отново да живее след появата на Пойраз в живота й.

Бахри Умман - Муса Узунлар

Твърд, а понякога и брутален, най-вече тих, но е бащата на мафията / мафиотския бос с милостиво и любящо сърце. Затваря се в себе си след смъртта на сина си и съпругата си. Оттеглил се е в ъгъла, но е все още зачитан и уважаван. Единствената му връзка с живота е дъщеря му Айшегюл.

Резюме:

Всички любовни връзки са невъзможни, всички приятелства са трудни / сложни, нито един враг няма милост... всяка история има своите собствени невъзможности.

Пойраз е ударил дъното. Загубил е всичко, което е обичал в живота си - семейството, кариерата, жена си и сина си. Докато се опитва да намери начин да вземе сина си от тъста си Юнсал, получава предложение от своя стар началник, полицай Мюмтаз. Той трябва да си пробие път сред мафията ръководена от Бахри, и да получава информация за Мюмтаз. Пойраз няма избор и приема офертата.
В същото време среща Айшегюл. Пойраз, който изглежда е експерт във въвличането в неприятности, някак си успява да въвлече и Айшегюл в проблемите си. От момента, в който двамата се срещат, започват да изпитват чувства един към друг. Но за тези две уморени, наранени и самотни души любовта изглежда е невъзможна. Защо ли? Защото Айшегюл е дъщеря на шефа на Пойраз - Бахри Умман. За нещастие, Пойраз трябва да крие тази истина от Айшегюл.

И нещо от туитъра на Бурчин:
Burçin Terzioğlu ‏@terziogluburcin  10m10 minutes ago
POYRAZKARAYEL  eylulde yok yok ekımde oda olmadı kasımda. Aaa kasım bıttı,aralıkta o zaman. Bılemedın 2015 de yayında.

Пойраз Карайел - През септември го няма, през октомври също остана ноември. Аааа, ноември приключи, тогава праз декември. Не се знае, 2015-та наближава.

Преводът ми може да не е тук-там съвсем точен, но по смисъл съм сигурна, че е така. Пък и не знам дали ни подсказва нещо, може наистина да остане за 2015-та.

# 710
Благодаря ви! Сега се сетих, че го четох. Имаше и снимки на героите /артисти/.

# 711
 Hug Hug Hug

Отдавна му се канех на тоя изчезналия, но пусто се време нямах и така, направих си един маратон с последните 4 преведени епизода накуп  Mr. Green. Благодаря на Бамби и Дъгичка за което, без тях нямаше да го направя.   bouquet  bouquet Обаче, ми то не ми останаха ввъзможности за планове да кроя и да ги мисля, кой-кое Оплетени са всички като свински черва е..си историята.
Зарани яви се, сестро,  Hug по-служба ще се  пръсна на две от дерт. Кажи ми кой е мозъка на операсиона? Моля те, моля те, моля те...  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 712
  • София
Ей ме на, ама отговор задоволителен не знам дали ще получиш, щото и аз не разбрах.  Mr. Green
В последният епизод ни залъгват с едно име.... Няма да пиша повече, че 18-ти още не е пуснат.
То аз затова все си пиша, че Кайъп е незавършен, въпреки че официално има финал. Финалът обаче не е този, който са искали да ни покажат.  Close

Малко снимки зад кадър, от финала и от партито по случай първи епизод.

Последна редакция: пт, 28 ное 2014, 22:46 от zarani

# 713
Офф,  Whistling Whistling Whistling Whistling  зараниHug нищо не каза.   

# 714
  • София
Ми... щото май не разбрах за кой мозък питаш.  Mr. Green

Ще пробвам пак, може и да успея - Организаторът на отвличането е Йозлем. А вече кой е другият патрон, с който говори Фалко след като Йозлем вече е при него, ето за този писах в предния пост, че ни подлъгаха с него. Няма логика да е този, които излезе, че е на финала.

Така го написах, че и аз се обърках. Георгиева, гледай 18-ти и ако пак не ти е ясно, тогава питай пак.  Hug

Я да взема да ви покажа колибата на Зейнеп Гюнай Тан.
http://instagram.com/p/pfoKl2xk_3/

# 715
Правилно си ме разбрала и хубаво си го написала  Peace  , аз съм нетърпеливата  Mr. Green

Но,  smile3505 ще пиша после.  Hug Hug Hug

# 716
  • София
Мете ще има нов проект, сериал. Подробности не знам, само това:
ranini® ‏@raninimanini  2h2 hours ago
Mete Horozoğlu da yeni bir projeye evet demek üzereymiş. Demiş bile olabilir. Bu sefer toptan dev ters köşe yapmayı planlıyor. Du bakalım..

Проектът щял да бъде много, ама много различен от всичко, което е правил досега. Така разбирам написаното от Ранини. В коментарите някой предполагат, че може би този път ще играе в комедиен сериал или в комедия тип ситком.

И още:
ranini® ‏@raninimanini  2h2 hours ago
Mete Horozoğlu'nun yeni projesi için hangi kanal düşünüldüğünü, projenin içeriğini filan biliyorum ama diğer kadro hakkında fikrim yok.

Ранини пише още, че знае коя е телевизията по която има вероятност да се излъчва сериалът, както и някой подробности около него, но няма представа кой са останалите актьори.

# 717
Не вярвам вече! То и Гюлтепето щеше да е нещо като нищо досега.... то май така и стана  Joy

# 718

2 фрагман на Пойраз с руски субтитри.Бурчин май е лекарка по професия

http://vk.com/poyrazkarayel?z=video-69956675_170712033%2Fvideos-69956675

# 719

Общи условия

Активация на акаунт