Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 137 291
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • на едно прекрасно място
Аз от един месец ползвам Pigmentasa 4% , слагам само вечер върху петната и почти са се заличили.Доволна съм много.Донесоха ми го от Испания.

# 196
Аз от един месец ползвам Pigmentasa 4% , слагам само вечер върху петната и почти са се заличили.Доволна съм много.Донесоха ми го от Испания.

Този не беше ли с хиндрохинон  newsm78

Аз продължавам със Скин Докторс. Виждат се още, ако знаеш къде да гледаш и ако се загледаш  Mr. Green  Twisted Evil Обаче като цяло съм много доволна. Денем ползвам Дюкре меласкрийн 50+. Вече не слагам ББ крем, нито фон дьо тен  Flutter Ползвам СД Уайт от края на октомври. Ефекта е поразяващ   bouquet
Страх ме е обаче какво ще стане напролет  Rolling Eyes

# 197
  • Пловдив

Аз продължавам със Скин Докторс. Виждат се още, ако знаеш къде да гледаш и ако се загледаш  Mr. Green  Twisted Evil Обаче като цяло съм много доволна. Денем ползвам Дюкре меласкрийн 50+. Вече не слагам ББ крем, нито фон дьо тен  Flutter Ползвам СД Уайт от края на октомври. Ефекта е поразяващ   bouquet

Аз се мажа с Eucerin-concetrate,една приятелка ми го даде.Моите петна на мустака се виждат(може да ми се смеете) само на снимка. Така на живо не Simple Smile

# 198

Прости ме за невежеството , но какво е СД Уайт ?

# 199
  • София

Деним говори за кремчето skin doctors sd white

# 200

Деним говори за кремчето skin doctors sd white
така вече го разбрах,мерси Simple Smile

# 201
  • Варна

Only, от колко време ползваш Eucerin-concentrate и това крема ли е или ампулките? Само вечер ли нанасяш и щипе ли?

# 202
Здравейте момичета! И аз се сдобих с пигментни петна преди три години след почивка на море. Петната ми са на двете скули. Съвсем леко да ме напече слънце и малките петна се сливат и стават като едно голямо петно - ужасно е. Ползвах избелващ крем MELABEL 30 мл. и слънцезащитен крем MELABEL за лице с фактор на защита SPF 30, но ефект нямаше. От два месеца ползвам крем ахромин на ален мак и ефекта е невероятен - петната вече почти не се забелязват. Както казва моята козметичка - понякога евтината козметика помага много повече.

# 203
  • Пловдив

Only, от колко време ползваш Eucerin-concentrate и това крема ли е или ампулките? Само вечер ли нанасяш и щипе ли?

Ползвам кремчето в една малка опаковка.Мажа се от около месец и само вечер.Не ми щипе.

# 204
  • Варна
Only, мерси за отговора   bouquet. И аз мисля да пробвам, щом казваш, че има ефект.

# 205
Преди ползвах този крем и сега, като гледам темата може би трябва да го възобновя.
http://apteka.framar.bg/30002962/%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BC% … -45-%D0%BC%D0%BB-

# 206
При мен Ахромин нямаше никакъв ефект!
И лимоновото масло, смесено с крем, не помага. Петното ми дори се е уголемило. Мисля си, че при мен е на нервна почва, имам проблеми и ми се обостря- потъмнява и се уголемява.

# 207
  • в огледалото на живота
Преди ползвах този крем и сега, като гледам темата може би трябва да го възобновя.
http://apteka.framar.bg/30002962/%D0%B0%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BC% … -45-%D0%BC%D0%BB-
Купих си го днес,ще го пробвам.
Хм,интересното е,че никъде не пише какво се съдържа в него,няма и листовка дори  Rolling Eyes

# 208
Хм,интересното е,че никъде не пише какво се съдържа в него,няма и листовка дори  Rolling Eyes

От дадения линк копирам:

Цитат
Състав: AQUA, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), GLYCERIN, PETROLATUM, CETYL ALCOHOL, CARBOMER, TRİETHANOLAMİNE, STEARİC ACİD, STEARYL ALCOHOL, SALİCYLİC ACİD, CİTRİC ACİD, POTASSİUM SORBATE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), VİTAMİN B3 (NİACİNAMİDE), TRİTİCUM AESTİVUM GERM OİL, TOCOPHEROL ACETATE (VIT E), PERFUME

# 209
Пише отсрани на кутийката.Аз също го купих днес .

Общи условия

Активация на акаунт