Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 137 175
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Също се мажа два пъти на ден с Ахромин.
Не очаквай чудеса.
Два месеца се мазах с него,не видях ефект.

Аз също PeaceИмаше малко ефект при мен от един крем Колагена на една пловдивска фирма , но май вече го няма.Зимата леко избледняват,лятото с двойна сила се завръщат независимо от постоянното мазане на 50 фактор очила шапки бля бля #Cussing out е писна ми Tired

# 286
  • Варна
Жалко  Confused Явно няма да стане с такива евтинии, трябва към нещо по-професионално да се прибягва.

# 287
  • София
Правила съм 10 химични пилинга -нищо TiredА колко скъпи кремове пак нищо. TiredА и накрая ми казаха че няма гаранция за 100 процента премахване ooooh!

# 288
Правила съм 10 химични пилинга -нищо TiredА колко скъпи кремове пак нищо. TiredА и накрая ми казаха че няма гаранция за 100 процента премахване ooooh!

Защо толкова много, след като си видяла, че няма ефект (освен ако не е някаква хипербола това 10)? Предполагам, че след първите 1-2 пъти се разбира.

Мен ме достраша да правя пилинг. Лекарката не успя да ме убеди, че ще има ефект. Даже, напротив, каза ми, че няма 100% гаранция, че ще изчезнат. Сега са избледнели доста. Но започват слънчевите дни и ... не знам. Мажа цяла зима с 50+ (до днес - Дюкре Меласкрийн, но той свърши и започвам този на Биотрейд).

# 289
Не мога да разбера какви са тези толкова упорити пигментни петна. Само с един дълбок хим. пилинг е възможно да се разреши този проблем. Не са необходими безброй кремове, пилинги и т.н. Моя приятелка с множество тъмни и от много време хормонални пигментни петна по цялото лице си възвърна равномерния тен само след 1 или може би 2 такива пилинга преди 2 години. Тази година пак повтори само 1 процедура, защото се бяха появили от слънцето пак няколко малки петна и в момента си е съвсем идеална в лицето. Не използва никакви такива безбройни избелващи козметики. Използва някаква нормална козметика и слънцезащитен крем.

# 290
  • София
Да,странно е но е така. ..За да ти вземат купища пари казват ти че трябва да се направят поне 10 процедури TiredИмах на челото огромно петно ,но не го можех защото го криех с бретон, това петно изчезна без кремове и пилинг и. .другите не Tired

# 291
с каква точно киселина ти правиха пилингите и какъв % беше тя ?

# 292
Аз не вярвам в пилингите, преди години правих един който беше на степени в продължение на 3 дни , беше нещо страшно парни бани, маски....в резултат целият горен слой на кожата се излющи, 3 дни не можех да излизам навън и накрая белезите си стоят... били дълбоки- така ми отговориха.

# 293
помниш ли с каква киселина и какъв % беше ?
за белези трябват поне 5-6 средно дълбоки пилинги

# 294
  • София
с каква точно киселина ти правиха пилингите и какъв % беше тя ?

С трихлороцетна но проценти не помня

# 295
Здравейте момичета  bouquet
Аз искам да ви помоля да споделите за тези които сте си правили микродермабразио,дали има видим ефект,доволни ли сте newsm78  bouquet

# 296
Мисля че беше дълбок с глюкол. DELI22 аз съм правила, за белези ефект не видях, тена леко се избистря, кожата става нежна това е

# 297
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте записвам се и при вас. ще чета и питам ако трябва. загледах се в лицето ми и не ми допадна
.

# 298
Кремът Белекс вече го ползвам един месец засега ефект нула и сега вече незнам какво да пробвам

# 299
  • София
Гледах една реклама на някакъв нов на Гарниер за бръчки и петна,някой да се е впечатлил Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт