Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 137 184
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Хубав е пилингът на SVR, има ефект при избелването. При мен малко щипе като го нанасям, но минава бързо.

# 271
Сега изпробвам  един български Белекс... похвалиха го много, но не залагам големи надежди

# 272
Хубав е пилингът на SVR, има ефект при избелването. При мен малко щипе като го нанасям, но минава бързо.
Аз също го купих,тъй като петната ми се влошиха.
Използвах СД Уайт и Гутто,които не помогнаха.През деня педантично мажа 50ти фактор на Авен и избягвам слънцето.
При първите по-ярки слънчеви лъчи петната ми станаха по-големи и тъмни.

За няколко години бях спряла избелващите кремове и факторите.Просто се предпазвах от слънцето като го избягвам,ползвам очила и шапки.Нямах подобрение,но нямах и влошаване,да не говорим за удобството да не се мажа постоянно и да не давам луди пари за избелване и превенция.Съжалявам,че пак започнах с избелващите,но станалото-станало.Затова се надявам малко да пооправя нещата с този пилинг,въпреки,че крем на същата марка,предписан ми от дерматолог,нищо не свърши.
Слагала съм пилинга само 3 пъти все още,през вечер,рано е за резултат.Защипа ми само веднъж,очевидно попадна на някаква малка раничка,но като цяло нито дразнене,нито зачервяване забелязвам.

# 273
LilaC, крема не струва. Абсолютно безполезен е. Пилингът е силен и е концентрат. Поне месец трябва да мине, за да има резултат. Не е панацеята, но поне при мен помогна.

Използвай го, според мен, до март. После става рисково, кожата ще изтънее и ще стане още по-фоточувствителна и податлива на нови петна. Все пак всички избелващи имат един дефект - ако след това сглупиш да излезеш без 50 фактор се връщаш не само в изходна позиция, а в още по-лоша.

# 274
При мен пигментните петънца са от стари пъпки. Преди 2 месеца пробвах с Глико-А. Неприятното е, че започна лющене, придружено с безброй пъпчици, колкото никога не съм имала. Хубавото е, че след като се успокои, кожата изглеждаше свежа с избистрен тен, даже малките петънца изчезнаха. Но като цяло, опита ми беше за кратко - 5-6 нанасяния през вечер, а ми се искаше за по-дълго и с по-добър ефект.
Чудя се, дали да пробвам FILORGA - AGE-PEEL? Като гледам какво слънце е..., дали да рискувам с нови опити?

# 275
  • София
Момичета, доникъде не стигнах с избора на дерматолог, имам записан час при Демерджиева в Токуда, но прочетох два негативни отзива за нея в темата за естетичните корекции...

Затова моля, ако някой е попаднал на читав дерматолог за проблема с петната и неравностите от пъпки, да сподели, може и на ЛС. Peace

# 276
  • София
Отказах се да ходя при Демерджиева, записах си час при д-р Живкова в Jewel Skin.

Някой да има изпитан лек за завехващи разчоплени пъпки  Sad ? Този месец се сдобих с прекрасен букет от подкожни пъпки покрай месечния цикъл, подсилени от стрес ... Усещам как ще си нося петната още дълго време.

# 277
Отказах се да ходя при Демерджиева, записах си час при д-р Живкова в Jewel Skin.

Някой да има изпитан лек за завехващи разчоплени пъпки  Sad ? Този месец се сдобих с прекрасен букет от подкожни пъпки покрай месечния цикъл, подсилени от стрес ... Усещам как ще си нося петната още дълго време.

Пробвай с масло от чаено дърво, но не директно, а смесено 1:1 с бадемово масло. Не знам за разчоплените, как ще им повлияе..., но при мен цялото лице се изпъпчи от Глико А и аз само с това се мазах и за щастие не останаха петна  Grinning

# 278
  • София
А аз почнах маски с мая и мляко не виждам резултат ама никакъв освен че ми стяга самата маска лицето може и да греша CrazyНяма махане на тези петна и това е какво ли не пробвах Sad

# 279
  • София

Пробвай с масло от чаено дърво, но не директно, а смесено 1:1 с бадемово масло. Не знам за разчоплените, как ще им повлияе..., но при мен цялото лице се изпъпчи от Глико А и аз само с това се мазах и за щастие не останаха петна  Grinning
Благодаря за съвета! Имам чаено дърво на Ривана (не знам доколко е "истинско"), слагала съм си на пъпчоците, но не особено редовно, пак ще пробвам.
Между другото, не си единствената, която е пъпчасала от Глико А, в темата за естетичните корекции още едно момиче се оплакваше от същото...

# 280
  • Варна
Аз също започнах маската с мая, първите 3 дни беше разредена с мляко, днес направих нова, но с кислородна вода. Лошото е, че ми се зачерви лицето, явно не понася кислородната вода. Срещали ли сте подобен проблем?

# 281
  • София
Аз също започнах маската с мая, първите 3 дни беше разредена с мляко, днес направих нова, но с кислородна вода. Лошото е, че ми се зачерви лицето, явно не понася кислородната вода. Срещали ли сте подобен проблем?

Ако стоите повече от 20 минути се зачервява,аз лично стоя Embarassedно после за час лицето ми се оправя TiredСега съм на кисело мляко и аспирин,естествено резултат не виждам но съм упорита, 3 маска ми е Laughing

# 282
  • Варна
Да, повече стоях и доста се стреснах, но до 15-20 минути се оправих, наистина. И аз съм упорита, ще мажа поне 20 дни и ще видим какво ще стане.  Grinning Също се мажа два пъти на ден с Ахромин.

# 283
  • в огледалото на живота
Също се мажа два пъти на ден с Ахромин.
Не очаквай чудеса.
Два месеца се мазах с него,не видях ефект.

# 284
Аз имах чудесен ефект от Меласкрийн на Дюкре. Но пигментните петна ми бяха по врата от бременността, ако има значение.

Общи условия

Активация на акаунт