Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 137 161
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета!
Вчера бях на дерматолог, защото преди около половин година ми се появиха едни пигментации по лицето, малки са за момента, но ме дразнят. Като бенки са, но по-релефни.
И лекарката ми предписа да мажа проблемните участъци с SVR КСЕРИАЛ 50 ЕКСТРИЙМ КРЕМ - ЗА КРАКА - малко съм учудена, че ще използвам крема за крака върху лицето си, но може пък да има ефект, знам ли.
На някоя от вас предписвано ли е подобно нещо? Благодаря ви предварително   bouquet
Това да не е:
http://apteka.framar.bg/30015444/%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8% … -%D0%BC%D0%BB-svr

А стига бе,не мога да повярвам! ShockedЗа мазоли?Освен да цели излющване на кожата,защото тези кремове смъкват удебеляванията.Всъщност не бих се учудила,ако кремове,различни от неефикасните избелващи,ни решат проблема.
Не мога да съм опитно зайче,защото се пийлвам в момента с един продукт на същата марка.
Но ако ще почваш,почвай го сега,докато не е дошло лятото.А и за съжаление,малките петънца често стават големи лекета.

# 316
  • Сливен
Да, същият е, тя каза, че точно това цели да се излющи пигментацията. Купих го и снощи се намазах, смятам да продължа, ако се измахат ще пиша.

# 317
Като бенки са, но по-релефни.

Това не звучи като пигментни петна.

# 318

Може,аз съм виждала.Нямам представа как се образуват,някои от пъпка,други-направо изникват  Sick

# 319
  • Сливен
Може би са плоски брадавици, като чета описанията по интернет. Но лекарката абсолютно нищо не ми каза. Каза ми само да се пазя от слънцето и да не излизам без 50 фактор - за лицето. Ще видим дали ще се излющят от кремчето Simple Smile
Хубав ден на всички!   bouquet

# 320

Може,аз съм виждала.Нямам представа как се образуват,някои от пъпка,други-направо изникват  Sick

Аз не казвам, че не могат да се образуват, просто не са пигментни петна - пигментните петна са промяна на цвета на части кожата, но не са релефни или изпъкнали. Това е някакво друго кожно образувание. С каквото и да ги третира tanisa, няма да помогне на нас с пигментните петна.

А е важно мазането с висок защитен фактор и като цяло пазенето от слънце докато се ползва този крем (и известно време след това) защото излющва кожата и я прави по-чувствителна и ако не се внимава човек може да се сдобие с истински пигментни петънца.

# 321
А с какво ще си защитаваме петната това лято,да не вземат да избелеят Twisted Evil?
Поръчах си ДЕЙЛОНГ ЕКСТРЕМ SPF 50 100 мл. заради добрите отзиви.Отдавна ми се искаше да го пробвам,ама все липсваше.Грамажът и цената му не са лоши.

# 322
  • София
Днес си взех BALEA против петна,пробвах върху челото,че съм с ВВ крем Mr. Green взе да ми пари където намазах с крема Rolling EyesЧетох във форума,че една мама си премахнала упорито петно с този крем,ще пробвам какво толкова Mr. Green,цената е нищо в сравнение с това къде съм дала досега,дано има поне малко напредък в премахването на петната ми Tired

# 323
Крема за петна на Балеа не се ли ползва вечер, нощем?
Моля, напиши малко повече за него.

# 324
  • София

Мисля,че е дневен с жълта капачка.Видях,че една мама писала е доволна и аз веднага да пробвам LaughingПрави ми впечатление,че е един леплив като го мажа не е като другите кремове и лицето леко се затопли  Rolling Eyes

# 325

Мисля,че е дневен с жълта капачка.Видях,че една мама писала е доволна и аз веднага да пробвам LaughingПрави ми впечатление,че е един леплив като го мажа не е като другите кремове и лицето леко се затопли  Rolling Eyes
Може ли линк или снимка?

# 326
Аз имам нощния - при мен няма ефект за съжалениеhttp://2.bp.blogspot.com/-fWiiPkaQ7yY/VE9eAlzANUI/AAAAAAAAGwE/6T … 1600/P1010483.JPG

# 327
  • София
http://2.bp.blogspot.com/-fWiiPkaQ7yY/VE9eAlzANUI/AAAAAAAAGwE/6T … 1600/P1010483.JPG

Да,този със жълтата капачка е дневния.И аз съм малко склонна да повярвам,че ще ми действа, но реших да опитам Tired

# 328
  • в джунглата
Някой ползвал ли е тази серия на Юсерин? Дали вече е късно за такива кремове, предвид идващата пролет? http://tiliya.com/index.php?page=shop.product_details&catego … rt&Itemid=206

Аз ползвам в момента дневния крем от тази серия, имаше и 2 ампули подарък. Някои от петната са се заличили на 70%.  Други по -малко. Като цяло съм доволна доста се уеднакви тена.  Peace Но не чак дотолкова че да излизам без ФТ.
Преди това съм ползвала Коректор Тиоспот на Синхролайн, но сякаш не бях толкова доволна.

За съжаление с идването на слънцето, всички постигнати успехи при избелването може и да се загубят  Sad

Сега с настъпването на пролетта ще спра всичко и ще ползвам само слонцезащита

# 329
  • в огледалото на живота
Откъде си го купувате този крем Балеа?
В дрогерия Лили или ДМ дали има?

Общи условия

Активация на акаунт