Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 137 183
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Aз направих един месец мазане на SVR пилинг.Едно по-ново петно на бузата ми избеля до сенчица(но понякога,макар и мн.рядко,се разнасят от самосебе си).На моменти ми се струва,че  стари упорити петна са леко просветлени и с намалена "площ",което обаче доста зависи от светлината,при която ги гледам.Други петна си останаха без промяна.Смятам да мажа до края на март със зверска слънцезащита.
Купих пилинга от Марви заради най-ниската цена,която намерих:
http://www.marvi.bg/akciq-svr-clairial-peel-koncentriran-depigme … g-30-ml-9943.html
Във Фрамар цената беше по-висока,но самият пилинг беше с друг състав:
http://apteka.framar.bg/30010666/%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8% … -%D0%BC%D0%BB-svr
На Марви е 1.5% LUMIWHITE, 10% лимонена киселина,на Фрамар Гликолова киселина - 20%, Лимонена киселина - 10% и оптимизиран витамин С - 5%
На мен ми се струва,че по-скъпият вариант е с по-силно избелващ състав.Какво мислите?
Може и да се заблуждавам,но сякаш виждам някакъв малък ефект от продукта и есента,живот и здраве,си мисля да пробвам пак,но с фрамарския вариант.

# 301
Здравейте момичета  bouquet
Аз искам да ви помоля да споделите за тези които сте си правили микродермабразио,дали има видим ефект,доволни ли сте newsm78  bouquet

Чудесна почистваща процедура, но не премахва сериозни пигментации, ако за това питаш. Повече за тази процедура има в темата за грижата за лицето след 40 години.

# 302
  • Бургас/Пз
Някой ползвал ли е тази серия на Юсерин? Дали вече е късно за такива кремове, предвид идващата пролет? http://tiliya.com/index.php?page=shop.product_details&catego … rt&Itemid=206

# 303
Някой ползвал ли е тази серия на Юсерин? Дали вече е късно за такива кремове, предвид идващата пролет? http://tiliya.com/index.php?page=shop.product_details&catego … rt&Itemid=206
Аз я купих, още когато излезе на пазара. И я ползвах най-редовно.
Ефект - голяма, кръгла НУЛА Crossing Arms
По повод ползването на избелващи продукти оттук-нататък, мнението ми на база дългогодиша борба с хиперпигментация - по-скоро не  Peace

# 304
Здравейте момичета  bouquet
Аз искам да ви помоля да споделите за тези които сте си правили микродермабразио,дали има видим ефект,доволни ли сте newsm78  bouquet

Чудесна почистваща процедура, но не премахва сериозни пигментации, ако за това питаш. Повече за тази процедура има в темата за грижата за лицето след 40 години.

добре,благодаря  bouquet

# 305
Здравейте,след бременността линията на корема-Linea Negra си остана,има ли някакво решение за нея?

# 306
В Дием открих някакво билково кремче, за петна, само на естествена основа, маже се вечер.
Мисля, че след едно седмична употреба има ефект.
Алверде, мисля че беше фирмата.
 А една колежка си направи някакъв пилинг с лазер, много я боля, но заличи петната. Аз не бих се подложила ,още не ми стиска. Може би след четиридесет...

# 307
  • Бургас/Пз
А като цяло самият крем добре ли. За петната разбрах, че не върши работа, но като цяло добре ли се отразява на кожата?

# 308
В Дием открих някакво билково кремче, за петна, само на естествена основа, маже се вечер.
Мисля, че след едно седмична употреба има ефект.
Алверде, мисля че беше фирмата.
 А една колежка си направи някакъв пилинг с лазер, много я боля, но заличи петната. Аз не бих се подложила ,още не ми стиска. Може би след четиридесет...

Можеш ли да пуснеш линк или снимка? Алверде имат много продукти за най-разнообразни приложения.

# 309
На опаковката пише, че е за доста възрастна кожа след 50 години, но съставките са натурални напълно, и действат върху петната. Кремът е нощен. След една седмица моето мнение е, че има неочаквано добър ефект. И не е скъп. На моята кожа много добре й се отразява консистенцията на този крем.
Alverde vital plus Nachtcreme  Goldschimmer Amaranth.

# 310
А като цяло самият крем добре ли. За петната разбрах, че не върши работа, но като цяло добре ли се отразява на кожата?
Кожата ми е смесена и започна да се омазнява допълнително. Като добавим, че не се отрази в/у петната и започна да ми запушва порите...не е моята серия, определено Naughty
Но това е моето мнение за действието в/у моята кожа.
В аптеките предлагат тестери на серията - перфектен начин да разбереш как би се отразил даден продукт. Е, от няколко мазания няма как да се види ефект в/у петната, но може да се разбере поне как понася на кожата, в общ план.

# 311
  • На зелено

За мен /смесена тип кожа/ дневният крем от серията е идеалният крем за идващата пролет, евентуално и лято. Има слънцезащита, прекрасна текстура /за мен/, подходящ за нанасяне под ФДТ или аз го смесвам с него. Дали има конкретно действие върху петната е рано да кажа. Ползвам и нощният крем, но редувам с други продукти и не мога да кажа за конкретен резултат, точно от този продукт.
Наскоро научих, че Юсерин предоставя възможността, тъй като не от всички продукти имат пробни опаковки, да купиш техен продукт, и ако в рамките на 10 дни използване не си доволна, имаш право да го върнеш. Това получих в имейл и като съвет от тях, да се обърна към някоя аптека с този въпрос преди покупката на техен продукт. Бих те посъветвала да провериш при вносителят в България, дали това предимство съществува и там.

# 312
На опаковката пише, че е за доста възрастна кожа след 50 години, но съставките са натурални напълно, и действат върху петната. Кремът е нощен. След една седмица моето мнение е, че има неочаквано добър ефект. И не е скъп. На моята кожа много добре й се отразява консистенцията на този крем.
Alverde vital plus Nachtcreme  Goldschimmer Amaranth.

този ли е
защото този го дават за петна

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 23:41 от yasmina

# 313
  • Сливен
Здравейте момичета!
Вчера бях на дерматолог, защото преди около половин година ми се появиха едни пигментации по лицето, малки са за момента, но ме дразнят. Като бенки са, но по-релефни.
И лекарката ми предписа да мажа проблемните участъци с SVR КСЕРИАЛ 50 ЕКСТРИЙМ КРЕМ - ЗА КРАКА - малко съм учудена, че ще използвам крема за крака върху лицето си, но може пък да има ефект, знам ли.
На някоя от вас предписвано ли е подобно нещо? Благодаря ви предварително   bouquet

# 314
Вчера бях на дерматолог, защото преди около половин година ми се появиха едни пигментации по лицето, малки са за момента, но ме дразнят. Като бенки са, но по-релефни.
И лекарката ми предписа да мажа проблемните участъци с SVR КСЕРИАЛ 50 ЕКСТРИЙМ КРЕМ - ЗА КРАКА

Ще следя с интерес! Имам същите два броя на скулата

Общи условия

Активация на акаунт