Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.)- 6

• 136 334
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Момичета и жени, не вярвайте на избелващите кремове, които гледам по-долу са публикувани! Всичките до един съм ги използвала . Хиляди левове дадох за избелващи кремове, а тези на ИСИС фарма - за тях нямам думи!  Купих си един за .. забележете 284 лв !!! Серум избелващ и тн и тн..
Пълно разочарование!! Помогна ми един крем за лице от Алиекспрес , който се казва Ориенталска магия.  /дневен и нощен/.За две седмици лицето ми светна. Изглади се и петната изчезнаха. /за сведение няма живак и олово , на билкова основа е/. Искам да Ви помогна, защото и аз се бях побъркала. Нямах желание да живея , защото не се харесвах. Желая Ви успех !

# 616
Здрасти!
Искам да питам за тези кремчета- кога ги ползва- скоро или отдавна? От колко време имаше петна?
Ти как разбра за тях- имаше ли други отзиви и т.н.?
Моля те, напиши повече за тях!
И аз не се харесвам вече!

# 617
Цитат
Помогна ми един крем за лице от Алиекспрес , който се казва Ориенталска магия.

Това е някаква китайска козметика с неизяснен състав, едва ли ще има ефект  при сериозна пигментация, ако изобщо има някакъв.

# 618
Склонна съм да вярвам, че китайските кремове вършат чудеса. Естествено, не тези с неизяснен произход.
Тези хора ползват много билки, съставки и др., които за европейците са напълно неизвестни.

# 619
Склонна съм да вярвам, че китайските кремове вършат чудеса. Естествено, не тези с неизяснен произход.
Тези хора ползват много билки, съставки и др., които за европейците са напълно неизвестни.

Ако решиш да пробваш, непременно пиши отзиви. Вярно е, че имат доста билки, които са непознати за запада, но и произвеждат голямо количество боклуци и е трудно да намериш нещо добро в цялото разнообразие на пазара.

# 620

Ако решиш да пробваш, непременно пиши отзиви. Вярно е, че имат доста билки, които са непознати за запада, но и произвеждат голямо количество боклуци и е трудно да намериш нещо добро в цялото разнообразие на пазара.

Мхм, аз също не бих рискувала. Търсих отзиви за тоя крем, но не откривам - ни на БГ, ни на англ., ни на арабски. Нали е ориенталска магия, все пак.

Ако още някой се престраши да ползва, моля пишете.

# 621
  • Пловдив
Момичета и жени, не вярвайте на избелващите кремове, които гледам по-долу са публикувани! Всичките до един съм ги използвала . Хиляди левове дадох за избелващи кремове, а тези на ИСИС фарма - за тях нямам думи!  Купих си един за .. забележете 284 лв !!! Серум избелващ и тн и тн..
Пълно разочарование!! Помогна ми един крем за лице от Алиекспрес , който се казва Ориенталска магия.  /дневен и нощен/.За две седмици лицето ми светна. Изглади се и петната изчезнаха. /за сведение няма живак и олово , на билкова основа е/. Искам да Ви помогна, защото и аз се бях побъркала. Нямах желание да живея , защото не се харесвах. Желая Ви успех !

Линк към крема може  ли ? bouquet

и дали се запазва ефекта след спиране на ползването му??/

Защото тука има доволни и от други кремове след които обаче петната пак "избиват" още по зле даже
Аз така бях с експигментина - довлна , но..... до като не го спрях ... и после отначало

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 16:47 от MAMA GALQ

# 622
  • София
Здравейте момичета
а има ли ефективен крем за петна около очите....
Имам ги от 2-3 години и стават все по големи...а на всеки който видях за избелване пиша да не се използва около очите Sad

# 623
Здравейте момичета
а има ли ефективен крем за петна около очите....
Имам ги от 2-3 години и стават все по големи...а на всеки който видях за избелване пиша да не се използва около очите Sad
Над веждите и под очите ли-"панда ефект"?Аз го имам,под едното око е по-лека пигментацията, като лунички,под другото петната са ясно изразени.Първите години растяха,сега малко намаляха и се разкъсаха.Винаги слагах избелващ и слънцезащитен около очите,как иначе-нали там са ми петната;,дори когато ползвах крем с хидрохинон.Внимателно и в малки количества нанасяш,с леко потупване.
Ефикасен крем не намерих нито за под очите,нито за другите петна.Минах на домашни избелващи маски,кремчета с вит.С и съставки,които избистрят тена.Спрях слънцезащитата и ежедневно си излагам лицето на слабо слънце за няколко минутки без очила,така ми намаля контраста между бялата част около очите и кафявата пигментация.
Някоя престраши ли се да ползва Ориенталската магия?Знам,че азиатките много страдат от хиперпигментации,но и ги борят,освен,че ги гримират  Sick Все си мисля,че от тях можем да научим нещо,европейските марки са пари на вятъра.

# 624
# 625
  • в огледалото на живота
Минах на домашни избелващи маски,кремчета с вит.С и съставки,които избистрят тена.
Ще споделиш ли какви си забъркваш?
Понякога правя с кис.мляко и аспирин,но не усещам кой знае какъв видим ефект  Rolling Eyes

# 626
За крема това открих:
http://www.aliexpress.com/af/oriental-magic-whitening.html?ltype … l+magic+whitening

~Dev~ ,Кисело мляко с лимон.Кисело мляко с щипка сода,като правя лек пилинг с частиците сода,после оставям да попие.За предпочитане е домашно кисело мляко.Брашно с вода и няколко капки лимон,после трудничко се измива,но лицето става доста чисто.Пилинг под душа кафява захар в зехтин.Кубчета лайка и лимонов сок във фризера,вечер ползвам за тоник.Правя ги редовно,избистрят тена,хидратират,кожата изглежда по-добре определено,по-плътна и бяла.С магдазнозен сок съм пробвала,но нищо не постигнах,а трудно го правя.Обтривам често с парче краставица,правих маски с ягоди.С ориза на маска не се справих,не ми се занимава.Много са вариантите,но аз най-често действам с киселото мляко.Аспирин рядко слагам,имаше и една маска с мая,която е хубава,но не ми се купува сега и мая.Домашно мляко и лимон за най-бързо Peace.

# 627
  • в огледалото на живота
 bouquet

# 628
  • Пловдив
Дааааа, и моето ориенталско чудо дойде и започнах да го ползвам .
От 3 дни го слагам сутрин и вечер ,но е рано да изкажа мнение .
Ако има резултат ще пиша .
Надявам се да съм открила правилния крем !!!
И Благодаря на дамата за споделеното ! bouquet

# 629
Беше ми поомръзнал дневния крем за петна на Юсерин,3-4 кутии последователно съм ползвала от него,не ми е избелил съвсем пигментацията,но поне я поддържа в известна равномерност,а и фактор 30 ми идва добре,когато няма да имам дълъг престой на слънце.Иначе като консистенция и попивност си го харесвах много.Реших да сменя с дневен Неотон :
http://www.marvi.bg/isispharma-neotone-radiance-ozarqvasht-dneve … 0-30-ml-3538.html
Тъкмо си казвам-сега за лятото и с 50 фактор е,пък и по-различна формула,съставки ще достави на кожата.
Отвратителен крем. NaughtyТо напоследък с кремовете имам две греди,тази е третата и  най-най Sick .
Непопиваща,плътна консистенция,цялото ми лице става бяло като платно.Започнах да го смесвам с един комплекс от масла,който си купих наскоро,че поне малко да стане по-лесен за разнасяне.Ще го измажа за из къщи,ама зор ще е. Tired

Общи условия

Активация на акаунт