Отговори
# 315
Относно продуктите на Аквасорс, се надявам да се вкл. fata_morgana, тя е добър консултант и доволен клиент.  Peace

Подкрепям с две ръце hjkl, за хомеопатията. Peace

Ние у дома и мои близки и познати, ползваме изпитаните продукти на ФЛП. Flutter

# 316

Като стандартен лекар изглежда Ханеман е бил слаб професионалист, според това, което съм чела.

извинявай, но това е несериозно.
скривам го, защото не е по темата

Скрит текст:
Ханеман не е бил физик, а лекар и фармацефт...

незнам какво разбираш под слаб професионалист. наясно ли си , че по негово време лекарите са лекували всичко с пускане на кръв, слагане на пиявици, запекът се е лекувал с поглъщане на олово, за да натежи и да избута изпражненията... това е било през 19ти век. официалната медицина. честно казано не ми се вижда много професионално  Thinking

отделно през Средновековието доста биларки са отивали на кладата като вещици... сега Iherb е на пиедестал...  Mr. Green
то не са коластри, не са енергии, водорасли и какви ли не вълшебства...
А кое е сериозно, да викаш духове, да се занимаваш с месмеризъм, спиритизъм и окултизъм и да си масон? Защото с това се е занимавал Ханеман. Нямам нищо против билките, храните и естествените вещества, имам против разреждането им на N-та степен и продаването на захар на хората. Тази тема доказва, че много харесвам билколечението, но с истински билки в действащи концентрации.

# 317
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
asyalein , не разбирам какво против имаш коластрите ,водораслите и зелената енергия,ти пък поставяш на пиедестал хомеопатията например,не ви ли омръзна от безмислени противоречия?

не си ме разбрала - едно време за това са горили на клада, наричали са го вещарство, а в днешно време се правят луди пари от това.
та и така с Ханеман - масон, бил, вещар бил...
всичко е въпрос на гледна точка и интерпретация. Peace

иначе в тази тема никъде не съм препоръчвала нещо свързано с хомеопатията. Peace
само отговарям на несъстоятелни забележки, защото някой може да си направи грешен извод. има огромна разлика.

# 318
Асялейн, за мен си доста заслепена, след като обясняваш в скрит текст колко била примитивна тогавашната медицина, но пък окултните методи на Ханеман, видите ли, били много напредничави. За мен и двете са крайно примитивни, но второто го намирам за много по-зловредно.
Що се отнася до естествени хранителни добавки, смятам че определено могат да помогнат, макар че най-добре е да си набавяме всичко необходимо чрез храната. Все пак, това не винаги е възможно, освен това, при този неестествен начин на живот се появяват дисбаланси в организма. Тогава естествените добавки идват на помощ. Също така, хората често пъти се обръщат по-късно към естествената медицина, натрупали са дисбаланси в организма, които се проявяват като симптоми. Затова концентрираните естествени добавки помагат да ги преодолеят.
Все пак, за себе си мога да кажа, че се старая да се храня така, че да се лекувам и поддържам чрез храна. Дадох примери с кефир, куркума, черно семе и пр.

# 319
  • Варна
Всеки да се лекува както иска, но мисля, че рекламата във форума е платена  Peace

ФЛП = Форевър Ливинг Продъктс. Точка.
Мога да дам сайтове на още 10ина други фирми, горе-долу със същия асортимент и свойства.
Някой да се интересува?!  Mr. Green

# 320
Всеки да се лекува както иска, но мисля, че рекламата във форума е платена  Peace

ФЛП = Форевър Ливинг Продъктс. Точка.
Мога да дам сайтове на още 10ина други фирми, горе-долу със същия асортимент и свойства.
Някой да се интересува?!  Mr. Green
Хах, даже сте изтрили постовете  ooooh! Тука никой никого не агитираше. Споделиха й какви са продуктите. Тя пита за Аквасорс, това реклама ли е? А и има цели теми за тези неща.  Naughty Точно от една такава "реклама' собственичката на пчелната ферма Мелиса сподели точно в тази тема за техните продукти и аз разбрах за тях и мисля да се възползвам. Че ако ми помогне, какво лошо има? Нали е такава темата?!?!?! Crossing Arms

# 321
  • Варна
Да, приемам някой да се похвали, че използва някакъв продукт, във връзка с дадената тема. Но да се даде сайта на произволна някаква фирма, при въпрос какво означава съкращението, мисля че не е коректно. Мен ме подразни.

# 322
Да, приемам някой да се похвали, че използва някакъв продукт, във връзка с дадената тема. Но да се даде сайта на произволна някаква фирма, при въпрос какво означава съкращението, мисля че не е коректно. Мен ме подразни.
Ами тя се похвали,ч е използва добавките на тази фирма. Другото момиче попита какво е и тя сподели... Щом е отворена да приема добавки, не виждам какъв е проблема  Confused

Не искам да спамя повече хубавата тема. Все ми е тая. Аз не съм дистрибутор във въпросната, за да изкарвам пари, а за да си взимам нещата с отстъпка и не искам да агитирам никой. Но вашето отношение не е коретктно  Naughty

По-горе спорят дали осцилукокцинума има плацебо ефект... Ами аз с него "лекувам" и четиригодишната и десетмесечната ми дъщери с него, при първи симптоми и много им помага... За какво внушение можем да говорим при тях?
Който не иска, да не вярва в такива неща, но да не залъгва другите  Crossing Arms

# 323
Една друга жена току-що каза, че хомеопатията не ѝ е помогнала. Що се отнася до хомеопатията, ако ще се лекуваш НА ВСЯКА ЦЕНА, въпрос на личен избор.

Последна редакция: ср, 26 ное 2014, 18:49 от hjkl;

# 324
Нямам намерение да споря, реших все по рядко да се включвам в подобни теми.
Да и аз съм запозната с продуктите на фирма ,,Мелиса"

Pollly, успех с фирмата към която работиш Flutter

Всичко е реклама hjkl;, но изборът е личен  Simple Smile

# 325
  • на плажа
Не издържах само да чета , но не мога да приема, че добавките от типа Коластра и всякакви водорасли са полезни за човешкия организъм. По-скоро съм склонна да мисля, че задействат имунната система, защото са нетипичен възбудител за нея и провокират реакция, но в дългосрочен план не знаем какво се случва.

# 326
Въпросните добавки ме вълнуват до толкова ,доколкото могат да са в полза на това да засилят имунитета на малко дете,много майки твърдят,че откакто децата им ги приемат не боледуват затова реших да опитам.Ако е рекламен трик ще се разбере със сигурност няма да остане скрито.Прави ми впечатление,че не срещам негативни мнения за тях,освен финансовата пирамида на какъвто принцип са.Нали не се продават свободно в аптеките.Обаче и агресивното налагане дразни.Може би затова там може да си дистрибутор,без задължения да убедиш някого да ги купува,ако не ти се занимава.

# 327
За хранителните добавки, дали са витамини, протеини, коластри, водорасли и други простотии никога на 100% не можем да сме сигурни,че са естествени. Всичко може да пише на опаковката. Витамините които пия са толкова описани със всякакви щуротии, че са веган, без соя, без царевици, без оцветители, без незнам си какво си. Но аз няма как да знам на 100% дали е така или не е,нали? Трябва да отида и да ги изследвам в лаборатория. Знам обаче,че ми помагат. Не знам в дългосрочен план дали няма и да ми навредят, но и не знам храната която ям и водата която пия дали няма да ми навреди в дългосрочен план.

Относно хомеопатията, има много хора които се лекуват с нея успешно, но тя е по-скоро една лека патерица, отколкото някаква невероятно силна панацея. Защото каквото и да си говорим, несериозни са твърденията за излекуване на тежки заболявания като рак, хепатит, левкимия и други подобни с хомеопатия. Аз се опитах няколко месеца да лекувам депресия с хомеопатия, е, станах доста по-зле и стана ясно,че тя няма да ми помогне. Смених 2 хомеопата, пих билки, пих Боарон, пих добавки, после ходих на класически хомеопат - нищо не помогна. За настинки сигурно има смисъл ако е нещо по-леко и не е сериозна инфекция, както и за редица други неща, но примерно не си представям как хомеопатията ще излекува една тежка стафилококова инфекция или хепатит... Затова трябва да се прилага с внимание и за по-леки случаи.Дори Шуслеровите соли за мен са по-мощни и по-реални някакси от хомеопатията, особено Боаронската.

Относно билките, смятам,че това е по-тежката артилерия. Има билки които наистина са много мощни и когато говорим за концентрати, нещата стават много сериозни. Действително за ригана съм чела невероятни суперлативи и дори имам концентрат у дома, но така и не си наложих да го пия по-дълго време ( сега не мога ), но ще го направя някой ден. За много други билки знам,че имат наистина силно действие и много добри свойства, от които можем да получим доста добри резултати, дори при по-тежки случаи. Разбира се, под въпрос отново е ползването на билки за рак и подобни болести, но има доказани случаи на излекували се хора от билки или от някаква смесица от билки с нещо друго.

Относно рекламите в темата, би било честно ако дискутираме Аквасорс, да може да дискутираме и други марки, които са били полезни за някого, така,че не е редно да се обиждате, защото видите ли, някой е споменал марка от която е доволен.

# 328
  • на плажа
Не знам. Признавам, че съм объркана, но аз залагам на билките, зеленчуците и меда - това са нещата от заобикалящия ни свят, които бихме могли да намерим свободно. Не вярвам във водорасли, извадени от незнамсиколкохиляди метри дълбочина, изсушени, удобно капсуловани и продавани за баснословни суми. Вероятно тези водорасли са полезни за гърбатия кит или морската костенурка, но аз съм сухоземно.Може и да греша.

# 329
Водораслите афа са сладководни, не са храна за китове и морски костенурки Simple Smile
Както и да е. Много пъти съм споделяла, че сме доволни от тях - вкъщи ги ползваме от 4 години и определено си заслужават всяка стотинка. 1-2 лева на ден излизат продуктите за детето ми например. На мен не са ми скъпи, скъпи са ми цигарите примерно и затова не пуша, вафлите също  Peace   Наистина съм пробвала лично върху себе си, детето, мъжа ми и голяма част от роднини и приятели Simple Smile повечето продукти на Аквасорс и не бих ги сменила с други.
Относно хомеопатията - имам опит само с класическа хомеопатия, която много помогна на дъщеря ми. Сега има интересни нововъведения като Хомеопатичната детоксикация на Тон Янсен. Преди повече четях и се интересувах, но вече повече от година не сме използвали дори хомеопатични лекарства и се оправяме сами Simple Smile Дай Боже всекиму  Hug

Общи условия

Активация на акаунт